Energie Aanbieding: Engie: Gratis Nest

Gratis Nest slimme thermostaat bij een 4 jarig contract van Engie

aanbieding, actie, cadeau energie

Kies je voor een energiecontract bij Engie, dan krijg je korting op een Nest Thermostaat. Deze thermostaat heeft een waarde van 249 euro. Bij een 1 jarig energiecontract betaal je nog 199 euro voor de Nest, bij een 3 jarig contract betaal je nog 49 euro en bij een 4 jarig contract is de Nest volledig gratis! De Nest wordt geheel gratis bij u thuis geïnstalleerd, normaal kost dit circa 85 euro. De installatie zal binnen enkele weken na het afsluiten van je contract plaatsvinden, hiervoor kan je zelf een afspraak maken. Met de Nest kan je gemakkelijk de temperatuur in huis instellen door middel van een gemakkelijke app op je telefoon, tablet of via de computer. Daarnaast leert de Nest van je leef-ritme en past hij zijn acties hierop aan.

energieleverancier, energieaanbieder

De korting op de Nest is in combinatie met een 1, 3 of 4 jarig contract bij Engie. Deze energieleverancier klinkt voor veel mensen wellicht niet bekend. Engie is sinds januari 2016 de nieuwe naam van energieleverancier Electrabel. Energieleverancier Engie wil stapgeweijs verduurzamen en digitaliseren. De korting die je krijgt op de Nest, is afhankelijk van de contractduur namelijk 1,3 of 4 jaar. Om gebruik te maken van de actie moet je zowel gas als stroom afnemen.

Onderstaande tarieven zijn op basis van een 3 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m390 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3140 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3189 euro p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. De actie is geldig voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten die tijdens de actieperiode een nieuwe leveringsovereenkomst kunnen afsluiten. Daarnaast geld de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Engie. Deze actie is in ieder geval geldig tot eind maart 2017.

Haken en ogen

  • Bij een 1-jarig contract krijgt u slechts € 50,- korting
  • Alleen bij het 3 of 4 jarige contract krijgt u flinke korting.

Totale korting

  • Gratis Nest t.w.v. 249 euro bij een 4 jarig contract. Bij een 3 jarig contract krijg je 200 euro korting op de Nest en bij een 1 jarig contract krijg je 50 euro korting.
  • Gratis Nest thermostaat installatie t.w.v. € 85,-
  • Actie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, mits ze tijdens de actieperiode een nieuw contract kunnen afsluiten.
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
 
Engie actie Beoordeeld door Energie Redactie op . Engie: gratis Nest: 4,0
← Terug

Jouw reactie op deze aanbieding: