Energie Aanbieding: € 75,- cadeaubon Bol.com

Kadobon van Bol.com van € 75 bij een 1 jarig energiecontract van Energiedirect.

aanbieding, actie, cadeau energie

Kies nu voor een 1 jarig contract bij Energiedirect en krijg een cadeaubon van Bol.com van 75 euro. De Bol.com tegoedbon is vrij te besteden in de webshop. Zo kan je kiezen uit duizenden artikelen in onder andere de categorieën: Boeken, Computer en Elektronica, Speelgoed en Wonen & Koken. Je kan ervoor kiezen om de bon in 1 keer te besteden of in meerdere delen. Je krijgt de Bol.com kadobon gewoon in je mail, na circa 9 weken na het afsluiten van het contract.

energieleverancier, energieaanbieder

De Bol.com bon wordt in combinatie geleverd met een Energiedirect contract voor 1 jaar. Energiedirect is voor sommige mensen wellicht een minder bekende partij op de energiemarkt, maar inmiddels zijn ze de nummer 4 energieleverancier in Nederland. Via Energiedirect krijg je een 1 jarig contract voor Stroom en Gas met vaste lage tarieven.

Onderstaande tarieven zijn op basis van een 1 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m399 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3152 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3206 euro p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten en consumenten die al eerder een contract bij Energiedirect hebben gehad en deze niet voortijdig hebben beëindigd. Daarnaast geld de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Energiedirect. De einddatum voor deze energieaanbieding is niet bekend.

Haken en ogen

 • De actie is alleen voor klanten die zowel gas als stroom afnemen met een 1 jarig contract.
 • De actie geld voor alle nieuwe klanten en consumenten die eerder een Energiedirect contract hebben gehad en deze nu niet meer hebben.
 • Dit is een exclusieve actie en dus niet bereikbaar via de EnergieDirect- hoofdsite. Wilt u gebruik maken van deze actie, klik dan op de knoppen onderaan deze aanbieding.

Totale korting

 • Gratis € 75,- Bol.com kadobon, vrij te besteden.
 • Voordelige tarieven via Energiedirect
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
 
EnergieDirect Bol.com Aanbieding Beoordeeld door Energie Redactie op . Gratis € 75,- cadeaubon Bol.com bij energie: 3,8
← Terug

45 Reacties op “€ 75,- cadeaubon Bol.com”

 1. Ik heb Gas en stroom van Nuon, maar de stook kosten zitten in de huur.
  Ik betaal dus alleen gas voor koken en dergelijke, en natuurlijk alle stroom.
  Krijg ik dan ook de 100 euro bon

  • Joeri zegt:

   Beste Hans,

   Je kan alleen van deze actie gebruik maken als je gas en stroom afneemt bij energiedirect. Zoals je aangeeft zal dat niet mogelijk zijn i.v.m. de stookkosten voor gas die in de huur verwerkt zitten. Ik raad je aan om te kijken naar een energie aanbieding van de NLE of Qurrent. Bij hun krijg je wel korting bij afname van alleen stroom, bovendien zijn dit een van de voordeligste energieleveranciers van dit moment.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 2. seolram zegt:

  Ik heb bij energiedirect een abbonement afgesloten. Via weke manier krijg ik de bon? en hoelang moet ik wachten?

  • Joeri zegt:

   De energiedirect bol.com cadeaubon krijg je gemiddeld 9 tot 10 weken nadat je het contract hebt afgesloten. Deze ontvang je in je mailbox dus houd je e-mail verkeer in de gaten!

 3. wi bi zegt:

  geldt de actie alleen als je gas én elektriciteit afneemt? Dan heb je er in nieuwbouw in Amsterdam dus niets aan omdat daar geen gas meer wordt aangelegd.

  • Joeri zegt:

   Helaas is de actie alleen geldig als je zowel gas én stroom afneemt. Als je op zoek bent naar een actie voor alleen stroom, dan kun je kijken bij de NLE energie actie en de Qurrent energie actie. Hierbij krijg je een welkomstkorting per product dat je afneemt, bovendien zijn dit een van de voordeligste leveranciers van dit moment.

 4. Per zegt:

  hallo,

  het is vandaag 4-2-2016,
  is deze actie nog actief?

  gr Per

  • Joeri zegt:

   Ha Per,

   Deze energie actie is nog steeds actief, je kunt er dus gewoon gebruik van maken en profiteren van die € 100,- bol.com cadeaubon!

 5. Go zegt:

  Ik wil per direct het laten ingaan maar krijg een startdatum van 22 -12 als enige optie ? Waarom kan het niet direct? Ik heb nog geen aanbieder dus Stedin wil dat ik per direct een contract afsluit.

  • Joeri zegt:

   Beste,

   Ik zelf heb hetzelfde probleem eens gehad, wat je moet doen is een energie aanbieding uitzoeken en je hiervoor aanmelden. Je kiest dan de eerste de beste startdatum, zodra je alle gegevens ingevuld hebt bel je de klantenservice. Vervolgens leg je ze uit dat Stedin van je verwacht dat je per direct een energieleverancier nodig hebt. Zij zullen je dan verder helpen met een spoedaanvraag, ze kunnen je dan dezelfde dag nog aanmelden. De reden dat je de 22ste te zien krijgt is vanwege de wettelijk verplichte bedenktijd die je als consumenten hebt. Van deze bedenktijd zul je af moeten zien als je per direct energie nodig hebt en dat kan je regelen via de klantenservice.

   gr,

   Energie Aanbiedingen

 6. christel zegt:

  is deze aanbieding nog geldig?

 7. pe zegt:

  jammer dat je als vaste klant niks krijgt, ons is toendertijd gezegt omdat energiedirect.nl al de goedkoopste is doen ze niet aan cadeau’s. jammer voor de vaste klanten die al jaren lid zijn. ga volgdend jaar ook maar kijken naar een andere waar ik iets kan krijgen.

  • andré zegt:

   hallo, dit is het zelfde wat ik vorig jaar heb mee gemaakt met ED,
   toen overgestapt en net deze week kreeg ik mijn tegoed van 125 euro overgemaakt.
   mijn ervaring,-het kost een beetje moeite = jaarlijks overstappen met korting- let wel op de vaste maandkosten en tarief kosten,want dat wil nog wel eens verschillen en dan schiet je niet veel op met je korting

 8. koning zegt:

  wat betaal ik per maand voor gas en stroom in een huishouden van 1 volwassene en 3 kinderen

  • Joeri zegt:

   Als je via onze knoppen naar de aanbieding gaat, dan kun je daar je verwachtte verbruik opgeven van zowel gas en elektriciteit. Een gemiddeld verbruik van een 4 persoonshuishouden is 3500 kWh en 1600 m3 gas. Dit komt neer op een maandbedrag van € 148,-.

 9. Diana zegt:

  Betaald ED de opzegvergoeding van je vorige energieleverancier bij deze actie?

 10. J Stevens zegt:

  Ik wil graag weten als wij geen gas hebben kunnen we dan wel van deze actie gebruik maken?

 11. Ferry zegt:

  zorgt energiedirect ervoor dat je geen dubbell abonnemment heb,want ik neem aan ondanks ik nu variabel zit zonder contract bij essent dat ik een maand opzegtermijn heb? in dat geval zeg energiedirect mijn essent op of moet ik dat doen en wat moet ik evt als datum invullen?

  • Joeri zegt:

   Het is aannemelijk dat je een maand opzegtermijn hebt bij Essent, dit kun je het beste even bij je leverancier zelf navragen. Zodra je dit weet kun je overstappen door bij EnergieDirect een contract af te nemen. Je hoeft zelf niets te doen voor het overstappen van energieleverancier. Dit wordt geregeld door de energieleveranciers zelf. Wel zul je jou meterstanden door moeten geven wanneer dit gevraagd wordt. De datum die je in kunt vullen bij EnergieDirect stem je dus af met je opzegtermijn. Je kunt bij EnergieDirect melden dat je een variabel contract hebt en dat je het nieuwe contract in wilt laten gaan zodra je maand opzegtermijn voorbij is.

 12. Ferry zegt:

  ik heb intresse in de bol.com aanbieding maar de vraag is wat zijn bij dit jaarcontract de tarieven per kw dag en nacht het gas en de vastrecht etc? dit kan ik niet terugvinden.ik.En als je je nu aanmeld neem ik aan dat er een maand later pas het maandbedrag afgeschreven wordt?

  • Joeri zegt:

   De tarieven en het vastrecht kun je vinden wanneer je naar de aanbieding gaat en klikt op: Bekijk de actievoorwaarden voor alle spelregels. Je betaalt pas de tarieven van Energiedirect zodra je bent overgestapt en zij beginnen met het leveren van energie.

 13. N.Bolle zegt:

  Ik heb op dit moment een contract bij energiedirect. Is de aanbieding ook geldig bij verlenging of moet ik nu klant zijn bij een andere maatschappij?

 14. Fotografie zegt:

  Is deze actie nog geldig?

  • Joeri zegt:

   Deze actie is nog steeds geldig, je kunt hier nog steeds gebruik van maken door op “Meer over deze aanbieding” of “Gebruik deze aanbieding” te klikken.

 15. A. van K. zegt:

  Hallo

  Het verbaasd mij wat ik hierboven steeds lees over het gebruik maken van de aanbieding als je later in het jaar als ingangsdatum hebt.
  Ik wilde mij aanmelden per juli 2015 en kreeg de volgende mail van Energiedirect .

  Bedankt voor je e-mail.

  Uit je e-mail kan ik herleiden dat je wilt overstappen vanaf 18-07-2015. Helaas is het zo dat we deze einddatum niet kunnen respecteren.

  Als je je aanmeld bij energiedirect.nl dient je contract binnen 75 dagen afgelopen te zijn. Anders starten we per direct met leveren en krijg je dus waarschijnlijk een opzegvergoeding van je huidige leverancier.

  Mijn advies is dus om je maximaal 75 dagen voordat je contract afloopt aan te melden bij energiedirect.nl.

  Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd.

  Waarom kan dit bij mij niet ?
  Ik hoor graag van jullie

  • Joeri zegt:

   Het is mogelijk om later in het jaar een ingangsdatum te hebben, echter zal dit in vele gevallen beperkt zijn tot een twee tot drie maanden. De periode die jij wilde hanteren zal voor Energiedirect te laat in jaar zijn geweest vanaf het moment dat je het aanvroeg. Mijn advies is, probeer het op een later moment nog een keer.

 16. kelly zegt:

  leuke aanbieding…maar wanneer ontvang je de kadobon? meteen als het contract actief is of pas als je een jaar klant bent bij Energiedirect?

  • Joeri zegt:

   Als het goed is levert Energiedirect de cadeaubon na 14 dagen. Mocht je deze na enkele weken nog niet ontvangen hebben zal je contact op moeten nemen met Energiedirect.

 17. B van Oostrum, Enschede zegt:

  Mijn contract loop eind feb af bij energie direct. Als ik een verlenging aanvraag geld de aanbieding dan ook voor mij?

  Vriendelijke groet.

  • energiecom zegt:

   De aanbieding is nog geldig. U kunt nu al gebruik maken van de aanbieding door aan te melden, ook als uw contract later dit jaar afloopt. U geeft dan in het aanmeldformulier aan per welke datum u wilt overstappen (in uw geval eind februari). Vervolgens word de overstap voor u geregeld, inclusief welkomstcadeau.

 18. Petra zegt:

  Geldt momenteel de aanbieding 100 eurobon bol.com nog bij een 1 jarig contract energiedirect ? Ik zie nl geen actuele reacties

  • energiecom zegt:

   Ja deze actie is nog steeds geldig, wel alleen via die link via het artikel. Dit is een exclusieve aanbieding, de aanbieding is niet te verkrijgen via de EnergieDirect website zelf.

 19. Linda zegt:

  Kan iemand mij vertellen wat je bij deze aanbieding aan vastrecht betaald?

 20. P Weg zegt:

  Leuke aanbieding, zeker met de feestdagen voor de deur!

 21. lokke koopman-veenstra zegt:

  Zou het wel willen, maar mijn contract verloopt pas op 31 december a.s. als het eerder wordt opgezegd dan 30 november moet ik 100 euro betalen.

 22. mariska zegt:

  IS het nou een bon van 50 of van 100 euro? op het plaatje staat nl tijdelijk 100 eur…..

  • energiecom zegt:

   Normaal is het 50 euro, maar dankzij een tijdelijke deal krijg je alleen via de link op deze pagina 100 euro in plaats van de 50 euro.

 23. R vd Borg zegt:

  Hallo,

  Waarom staat er op de site, via jullie link, van energie direct dat het om Groene stroom gaat? is dat duurder dan normaal grijs/groene stroom?

  of is energie direct altijd groen? hoe zit dit?

  ik hoor graag van jullie

  • energiecom zegt:

   Via de eigen website van Energie:Direct moet je voor groene stroom extra betalen. Via een deal met Energie:Direct kun je via de link echter wel groene stroom krijgen, inclusief de tablet. Energie:direct is dus niet altijd groen, de stroom bij deze aanbieding echter wel degelijk!

Jouw reactie op deze aanbieding: