Energie aanbieding:
Dealdirect essent Gratis Samsung tablet

Op dit moment de enige energie aanbieding met een gratis tablet! En niet zo maar een: een Samsung Galaxy Tab E! Geheel gratis bij een Essent contract.

Ontvang nu een gratis Samsung Galaxy Tab E als je overstapt naar Essent. Via onze speciale actiepagina van Dealdirect krijg je tijdelijk de lage tarieven van Essent met een gratis tablet.

Je ontvangt deze tablet nu tijdelijk bij een stroom en gas contract van Essent bij het contract met 3 jaar vaste energieprijzen. In tegenstelling tot veel andere aanbiedingen krijg je het welkomstkado aan het begin van je contract, in plaats van achteraf. Je ontvangt de tablet namelijk binnen 9 weken na je overstap.
Bij deze aanbieding profiteer je 3 jaar lang van vaste lage tarieven waarbij je dezelfde tarieven hebt als het ‘ZekerheidsGarantie’ contract van Essent zelf. Naast de lage tarieven gaat het hier om groene stroom.

Bekijk hier meer aanbiedingen waar je een gratis tablet bij energie krijgt.

Essent 3 jaar vast
Groene stroom zonder prijsstijgingen 3 jaar lang
Samsung Galaxy Tablet
Geheel gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6

Voordelen energie aanbieding

 • Je krijgt een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6
 • Naast dit gratis cadeau krijg je ook voordelige tarieven van Essent 3 jaar ZekerheidsGarantie
 • Je kunt al 6 maanden voor het aflopen van je huidige contract overstappen
 • Je moet zowel gas als stroom afnemen om de tablet te krijgen

Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6

Mooie dunne Samsung 9.6 inch tablet met Quadcore processor. Ideaal voor veel apps, foto’s, video’s en films, Met een micro SD-kaart kan je het geheugen uitbreiden naar maarliefst 128GB. Films, apps, games en kids-mode: alles kan met deze tablet. Met het ruime 9.6 inch scherm is dit een toptablet.
DealDirect Essent gratis galaxy tab aanbieding

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Naast dat het erg leuk is om een tablet cadeau te krijgen, is het ook prettig dat je 3 jaar lang vaste prijzen betaalt. En na 2,5 jaar mag je alweer (zonder boete) overstappen.

Dealdirect essent energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Dealdirect essent Gratis Samsung tablet energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Dealdirect essent

Essent is een van de grootste energieleveranciers van Nederland. DealDirect is een speciale actiepagina waarbij je een Essent contract kan afsluiten met een extra kado. Net als bij Essent zelf zijn de aanbiedingen voorzien van groene stroom. Daarnaast krijg je als Essent klant elk jaar (125 tot 500) gratis Air Miles. Je hoeft je geen zorgen te maken over je overstap, want dankzij de Essent overstapservice loopt de levering van stroom en gas altijd door. Bovendien wordt je oude energiecontract bij een overstap opgezegd door Essent. DealDirect regelt voor jou je cadeau, deze krijg je binnen 9 weken van je overstap. Bekijk alle Dealdirect essent aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je voordat je contract afgelopen is van je huidige leverancier af willen, dan kan het zijn dat je een boete krijgt. Je kunt al 6 maanden voordat je contract afloopt voor DealDirect/Essent kiezen. Loopt je huidige contract nog langer dan die 6 maanden, dan moet je goed kijken of je huidige energieleverancier je geen boete laat betalen voor de overstap. Omdat je een mooi cadeau krijgt bij een overstap betaald DealDirect/Essent namelijk niet je eventuele overstapboete. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Dealdirect essent energie actie

 • De actie is voor nieuwe klanten die nu geen klant zijn bij Essent.
 • De aanbieding is geldig voor een drie jarig contract met zowel Stroom als Gas.
 • Dit is een exclusieve actie en dus niet bereikbaar via de Essent website. Wil je gebruik maken van deze actie? Klik dan op de knoppen op deze aanbiedingspagina.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€120

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€160

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€240

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Vraag & Antwoord (2)

  Beste Yvonne,
  Als je al klant bent van Essent is deze aanbieding helaas niet voor jou, sorry! Deze aanbieding is alleen voor wanneer je nog geen klant bent bij Essent.

  Ik raad je aan om op onze pagina met energie aanbiedingen te kijken voor een overzicht van alle aanbiedingen. Andere leveranciers hebben ook erg mooie aanbiedingen, zoals een cadeaubon of een lekker weekend weg. Door over te stappen van energie leverancier ben je eigenlijk altijd beter af. Succes met overstappen!

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst