Energie aanbieding: Engie Gratis Philips HUE pakket t.w.v € 149,-

Eind van de maand

Ook altijd al slimme verlichting in je huis willen hebben? Kies nu voor de energie aanbieding van Engie en ontvang gratis een Philips Hue Ambiance White pakket ter waarde van € 149,-! Met dit driejarige contract krijg je ook vaste voordelige tarieven.

Bij Engie kies je voor duurzame en voordelige energie. Je helpt hiermee ook het milieu, de stroom die Engie levert is namelijk 100% groen. Ook krijg je eerlijk advies met de Engie Wijzer om op je energiekosten te kunnen besparen. Nog een leuk feitje: voor iedere nieuwe klant plant Engie bomen. Met de Engie App heb je real-time inzicht in je verbruik.

ENGIE App
Real-time inzicht in je verbruik

Voordelen energie aanbieding

 • 100% groene stroom
 • Gratis Philips HUE Ambiance White packet
 • Voordelige tarieven
 • Nadeel: alleen voor nieuwe klanten

Philips Hue pakket t.w.v. €149,-

Met dit Philips Hue Ambiance White pakket krijg je 2 Philips Hue lampen, 1 dimmer en een Philips Hue Bridge. Dit pakket is gemakkelijk te installeren en in te stellen met je smartphone. Zo kan je de Philips Hue lampen besturen met zowel de bijgeleverde dimmer maar ook met een app op je smartphone.
Philips Hue gratis bij energie aanbieding Engie

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€105

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€139

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€205

Overstappen naar Engie

Overstappen naar Engie is enorm gemakkelijk. Na aanmelding bij Engie, wordt alles voor je gedaan. Zelf hoef je dus niets te doen. Je krijgt na aanmelding direct een mail en na de 14 dagen bedenktijd hoor je van ze dat je bent overgestapt! Engie klanten waarderen het overstappen naar Engie zelfs met een 9,9! Bekijk alle Engie aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Engie vergoedt geen overstapboetes bij contracten minder dan drie jaar. Of ze je overstappen in andere gevallen vergoeden, staat in je overeenkomst en verschilt per actie. Lees dus goed de kleine letters om niet voor verassingen bij Engie te staan. Het zekere voor het onzekere nemen? Stap over naar een andere energieleverancier. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Engie energie actie

 • 3 jaar vaste tarieven
 • Alleen voor gas én stroom
 • Binnen 3 weken ontvang je een unieke code waarmee je het pakket kan bestellen
 • Tot 31 maart beschikbaar

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Engie energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Engie Gratis Philips HUE pakket t.w.v € 149,- energie aanbieding is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (2)

  Wij hebben onze overeenkomst met Engie voor drie jaar vastgelegd in de veronderstelling dat wij het Philips Hue pakket zouden ontvangen. Tot nu toe hebben wij nog geen enkele informatie hierover ontvangen. Wij hopen dat dit alsnog gaat gebeuren.

  Goedemiddag,

  Als het goed is, wordt 14 dagen na het aanvragen van de overeenkomst het Philips Hue pakket opgestuurd! Mocht je na een week nog een pakket hebben ontvangen, raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Engie!

  Groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst