Energie aanbieding: Nuon Weekendje weg t.w.v € 140

Tot eind deze maand

Nuon heet je graag welkom bij hen en als welkomstcadeau krijg je hierbij een cadeaubon van Weekendjeweg.nl ter waarde van € 140,-! Nog geen vakantieplannen of gewoon even lekker op pad? Dat kan nu met deze mooie energie aanbieding.

Met deze aanbieding krijg je een eenjarig contract met vaste tarieven. Eén jaar lang dezelfde tarieven dus, wel zo handig! Met de cadeaukaart kan je een weekendje weg boeken bij één van de honderden hotels en bungalowparken die beschikbaar zijn op weekendjeweg.nl en bungalows.nl.

Je krijgt de cadeaukaart in je mailbox nadat je aanvraag is goedgekeurd. Dit is ongeveer een maand nadat je het contract aanvraagt.

Cadeau bon
Vrij te besteden bij meer dan honderd accomodaties

Voordelen energie aanbieding

  • Een eenjarig contract met lage vaste tarieven
  • 100% groene stroom
  • Er lekker op uit
  • Nadeel: alleen voor nieuwe klanten

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€115

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€151

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€225

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon wordt je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon vaak je overstapboete. Maar daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete alleen over als je niet te vaak gewisseld bent van leverancier en wanneer je niet na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden de tijd om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

  • Je moet met automatische incasso betalen
  • Alleen voor nieuwe klanten
  • Je krijgt de cadeau kaart één maand na aanvraag van je contract

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Weekendje weg t.w.v € 140 energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meldt je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (2)

    Ik wil graag overstappen heb al jaren stroom van jullie en krijg aanbod van anderen met een kadobon of weekendje weg wat kunnen jullie aanbieden als ik bij jullie blijf.

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst