Energie aanbieding: Oxxio Ticketmaster Gift Card t.w.v. € 250

Tijdelijke aanbieding

Helaas, deze aanbieding is verlopen! Bekijk alle Oxxio aanbiedingen Bekijk alle aanbiedingen

Oxxio heeft een hele leuke actie! Naast een superscherpe prijs krijg je nu bij een 3-jarig contract een Ticketmaster e-Gift Card t.w.v. € 250 cadeau. Van Oxxio ontvang je groene stroom en gas voor 3 jaar.

Bezoek een onvergetelijk concert, evenement of waag een dansje op een festival, het kan allemaal. Je ontvangt de Ticketmaster Gift Card twee weken nadat je contract ingaat en de gift card is een heel jaar lang te gebruiken voor het volledige aanbod op Ticketmaster.nl. Dus voor alle concerttickets, festivals en dergelijke voor events in heel Nederland. De code ontvang je als voucher per e-mail en je kunt het gebruiken om je bestellingen (gedeeltelijk) mee te betalen.

€ 250 Gift Card
Te besteden op het gehele aanbod op Ticketmaster.nl
1 jaar geldig
De gift card is 1 jaar lang geldig en ontvang je per mail

Voordelen energie aanbieding

  • e-Gift Card voor gehele aanbod op Ticketmaster.nl
  • Gift card is 1 jaar lang geldig
  • 100% groene stroom
  • Niet geldig bij alleen stroom

Ticketmaster Gift Card

Met de Ticketmaster Gift Card krijg je een tegoed van € 250 wat je kunt besteden bij iedere bestelling op Ticketmaster.nl. Op de website van Ticketmaster bestel je gemakkelijk tickets voor een groot aantal concerten, voorstellingen, tentoonstellingen en andere events door heel Nederland. Het tegoed is een jaar lang geldig en je kunt het ook in delen gebruiken.
Ticketmaster Gift Card

Oxxio energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Oxxio Ticketmaster Gift Card t.w.v. € 250 energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstappen naar Oxxio

Oxxio is een paar jaar geleden bekend geworden met de  ‘gratis Ipad’ actie. Helaas is deze actie niet meer geldig. Maar Oxxio biedt ook andere goede energie aanbiedingen aan en wil daarnaast je energiezaken regelen vooral zo makkelijk mogelijk maken. Neem bijvoorbeeld de Oxxio energie app. Hiermee regel je alles omtrent je energiezaken eenvoudig op je telefoon. Zo geeft de app je bijvoorbeeld ook een seintje wanneer je stroomverbruik ineens is toegenomen. Daarmee heb je meer grip op je verbruik en zorg je ervoor dat je rekening niet onnodig hoog wordt. Bekijk alle Oxxio aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Helaas vergoedt Oxxio geen overstapboete. Mocht je te maken krijgen met een overstapboete, dan zul je deze dus zelf moeten betalen. Bekijk daarom eerst hoelang je energiecontract nog loopt en of het de moeite waard is om vroegtijdig over te stappen naar Oxxio. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Oxxio energie actie

  • Je ontvangt de code via e-mail
  • Code is online te besteden aan het gehele aanbod op Ticketmaster.nl
  • Gift card moet je binnen één jaar inwisselen

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€127

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€165

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€242

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst