Energie Acties

Energie acties
Energieaanbieders hebben regelmatig leuke aanbiedingen om nieuwe klanten aan te trekken. Deze acties kunnen bestaan uit mooie kortingen of uit een leuk cadeau bij het afsluiten van een energiecontract. Veel van deze energieaanbiedingen kunnen exclusief worden afgesloten via deze site.

Energieleverancier maken op tal van manieren hun nieuwste actie bekend. Regelmatig zie je op televisie de nieuwste energieaanbiedingen voorbij komen. Ook op de radio maken energieleveranciers regelmatig reclame om zo zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken. Het nadeel van deze kanalen is dat men de verschillende aanbiedingen lastig kan vergelijken. Om te vergelijken is het internet toch de gemakkelijkste informatiebron. Via het web, deze site, heb je een gemakkelijk overzicht van alle huidige energie aanbiedingen. Bij elke aanbieding staat duidelijk vermeld wat de aanbieding is cadeau energie, bij wat voor contract de aanbieding geld energieleverancier en wat de voorwaarden voor de aanbieding zijn voorwaarden energie aanbieding.
Daarnaast wordt opgesomd wat de haken en ogen van de aanbieding zijn en wat de totale korting nu echt is, hierbij wordt rekening gehouden met eventuele verhoogde tarieven bij de aanbieding.

Energie acties met korting

Een van de meest voorkomende redenen om over te stappen van energie, is voordeliger uit zijn per maand voor energie. Voor deze mensen hebben energieleveranciers leuke acties waarbij korting wordt gegeven op het energiecontract. Soms wordt deze korting al maandelijks meegenomen in je tarief, maar meestal wordt deze na 1 jaar gestort op je rekening of verrekend op de eerste jaarnota. Kortingen kunnen oplopen tot wel 200 euro.

Vergelijk hier overzichtelijk alle energie acties inclusief verwachte maandlasten

Energie Tablet actie

Een zeer bekende energie aanbieding, is die van Oxxio waarbij je een gratis iPad kreeg. Helaas is deze actie niet meer geldig. Essent heeft echter wel een actie waarbij je een tablet krijgt, het gaat hierbij om een Samsung Galaxy tab 9.6. Zij zijn de enige energieleverancier die momenteel een actie hebben met een tablet erbij.

Ge hier naar de actie van Essent met een gratis Samsung Galaxy Tab

Energie met kado actie

Naast een tablet, zijn er tal van andere cadeaus die door energieleveranciers worden aangeboden. Wat dacht je van een Mediamarkt cadeaubon of een kadobon van Bol.com. Tevens zijn er energieleveranciers die een Nest Thermostaat cadeau doen bij een 3 of 5 jarig, dit is een slimme thermostaat waarmee je onder andere op afstand de verwarming aan en uit kan zetten.

Alle energieacties met een gratis cadeau, op een rij

← Terug