Energie Aanbieding: EnergieDirect €125,- cashback

Ontvang nu tijdelijk tot €125,- cashback bij een tweejarig energiecontract bij EnergieDirect in combinatie met lage energietarieven.

aanbieding, actie, cadeau energie

Energiedirect heeft nu een leuke cashback actie voor klanten die zowel gas als stroom afnemen. Kies voor een éénjarig contract en krijg €90,- terug. Of kies voor een tweejarig contract en krijg maar liefst €125,- teruggestort. De cashback van €90,- of €125,- wordt na (de eerste) 12 maanden teruggestort op je rekening.

energieleverancier, energieaanbieder

De cashback actie geldt in combinatie met een Energiedirect contract voor één of twee jaar. Ben je nog niet bekend met Energiedirect? Inmiddels is Energiedirect de nummer 4 van energieleveranciers in Nederland. Kies voor een één- of tweejarig energiecontract voor stroom en gas met vaste lage tarieven bij Energiedirect.

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een éénjarig contract voor zowel gas en stroom. Kies je voor een tweejarig contract dan betaal je respectievelijk €74,-, €120,- of €168,-.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m3€82,- p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3€133,- p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3€184,- p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden verbonden aan deze aanbieding. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten die al eerder een contract bij Energiedirect hebben afgesloten en deze niet voortijdig hebben beëindigd. Daarnaast geldt de aanbieding alleen als je zowel stroom en gas gaat afneemt bij Energiedirect. De actie is geldig tot eind februari 2018.

Voorwaarden energie actie

  • De actie is alleen voor klanten die zowel gas en stroom afnemen met een één- of tweejarig contract.
  • De actie geldt voor alle nieuwe klanten die eerder een contract bij Energiedirect hebben afgesloten en deze nu niet tussentijds hebben beëindigd.

Totale korting

  • Je krijgt €90,- terug bij een éénjarig contract en €125,- bij een tweejarig contract.
  • Je bent extra voordelig uit, want voor zowel het één- als tweejarige contract gelden lage vastrecht tarieven.
 
Energiedirect cashback actie Beoordeeld door Energie Redactie op . Energiedirect: tot € 125,- korting op energie: 4,2
← Terug

Jouw reactie op deze aanbieding: