Qurrent aanbiedingen & acties

Qurrent acties & energie aanbiedingen van december 2018

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Qurrent. Qurrent heeft vaak cashback kortingen. Qurrent is ook hoofdsponsor van Feyenoord, hierdoor kan de Feyenoord fan hier terecht voor mooie aanbiedingen zoals een cadeaubon voor de fanshop!

"Al 4 jaar lang de groenste energieleverancier van Nederland. Qurrent kreeg zowel van de Consumentenbond als van Greenpeace een 10 voor duurzaamheid!"

Qurrent zet zich in voor een beter milieu. Bij deze energieleverancier weet je zeker dat je voor de allergroenste stroom kiest. Qurrent biedt alleen maar groene energie aan tegen inkoopprijs. Het gas dat Qurrent levert, wordt voor 100% CO2 gecompenseerd. Wanneer je overstapt naar Qurrent, krijg je ‘windtegoed’. Dit betekent dat je een stukje windmolen krijgt en dus je eigen energie kunt opwekken!

Voordelen van Qurrent

  • De allergroenste energieleverancier
  • Een eerlijke prijs
  • Gratis overstapservice

Alle verlopen Qurrent aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Qurrent verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Qurrent mijn overstapboete?

Wanneer je overstapt naar Qurrent, zal je energiecontract pas ingaan wanneer de einddatum van je oude contract bereikt is. Hierdoor zal je niet te maken krijgen met een opzegvergoeding. Wanneer je contract nog lang loopt, kan je beter niet voor Qurrent kiezen. Dan moet je namelijk nog heel lang wachten voordat je kunt besparen. Kies in dat geval voor een leverancier die wel de overstapboete betaald. Leveranciers die wel overstapboetes vergoeden zijn Eneco, EnergieDirect of Essent. Let wel altijd goed op eventuele voorwaarden.

energie-aanbieding-overstapboete-Qurrent

Overstappen naar Qurrent

Dankzij de overstapservice van Qurrent, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Qurrent:

  • 1. Meld je aan bij Qurrent
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Qurrent zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Qurrent
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Qurrent welkomstcadeau

Qurrent heeft regelmatig energie aanbiedingen met welkomstcadeaus. Als hoofdsponsor van Feyenoord hebben ze regelmatig welkomst cadeaus uit de fanshop. Maar ook kan je regelmatig voor ‘windtegoed’ kiezen als welkomstcadeau en zijn er ook regelmatig cashback kortingen. Het verschilt vaak per contractduur hoe groot de welkomstcadeaus zijn. Hoe langer de contractduur, hoe meer waarde het cadeau heeft.

Bestaande en vaste klanten

Qurrent doet in principe niet voor haar huidige vaste klanten. Na het aflopen van het contract, krijg je een regulier aanbod. Dit is al snel honderden euro’s duurder dan de energie aanbieding. Ook kan je bijvoorbeeld geen cadeaus krijgen die nieuwe klanten wel krijgen. Wel heeft Qurrent zo nu en dan winacties voor bestaande klanten.

Qurrent beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Qurrent is op beoordeeld met 5 sterren.

Alle Qurrent energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 250,- korting 3 jaar Direct bekijken
1.000 kWh gratis 3 jaar Direct bekijken
BookSpot cadeaukaart t.w.v € 175,-3 jaarverlopen
Windtegoed t.w.v. €55 3 jaar Direct bekijken