Welkom Energie aanbiedingen

Welkom Energie acties van september 2021

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Welkom Energie. Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen voor Welkom Energie. Deze energieleverancier biedt vaak scherpe tarieven in combinatie met een cashback. Ga voor Welkom Energie en draag zonder extra kosten bij aan goede doelen in Nederland.

Steun goede doelen zonder extra kosten met Welkom Energie

"Iedereen is welkom!" met dit statement wil Welkom Energie duidelijk maken dat ze veel waarde hechten aan de betrokkenheid met de maatschappij. Welkom Energie staat voor sociale verbondenheid. Bij deze energieleverancier krijg je vaak scherpe tarieven in combinatie met een cashback korting. Welkom Energie steunt ook maandelijkse verschillende goede doelen in Nederland zoals Stichting met je hart en Stichting Het Vergeten Kind. Als je een contract neemt bij Welkom Energie steun je ook deze goede doelen zonder er extra voor te betalen.

Welkom Energie is dé sociale energieleverancier van Nederland. Bij ons is iedereen welkom.

  Overstappen naar Welkom Energie

  1
  energie-aanbieding-aanmelden-Welkom Energie

  Meld je aan

  Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
  2
  energie-aanbieding-meterstanden-Welkom Energie

  Geef je meterstand door

  Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
  3
  energie-aanbieding-eindrekening-Welkom Energie

  Controleer je eindafrekening

  Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

  Betaalt Welkom Energie mijn overstapboete?

  Voorkom een overstapboete door je einddatum te checken voordat je overstapt. Bij Welkom Energie krijg je een een opzegboete wanneer je te vroeg overstapt. Om dit te voorkomen kan je het beste de startdatum van je nieuwe contract op de einddatum van je huidige contract opgeven.

  energie-aanbieding-overstapboete-Welkom Energie

  Welkom Energie welkomstcadeau

  Wanneer je een 1-jarig stroom en gas contract neemt bij Welkom Energie krijg je een mooie welkomstkorting van € 100,-. Hierdoor bespaar je geld op je energiekosten en kun je dat gebruiken voor leukere activiteiten. De korting wordt automatisch verrekend met de eindafrekening van je contract. Na één jaar heb je gewoon weer de mogelijkheid om over te stappen naar een energieleverancier met mooie energie aanbiedingen.

  Bestaande en vaste klanten

  Deze aanbieding is exclusief voor nieuwe klanten. Draag zonder extra kosten bij aan goede doelen in Nederland wanneer je een contract neemt bij Welkom Energie.

  Welkom Energie beoordeeld door de Energie Redactie

  De energie leverancier Welkom Energie is op beoordeeld met 3.5 sterren.

  Alle Welkom Energie energie aanbiedingen op een rij

  Energie aanbiedingContractduur
  Vaste lage tarieven 1 jaar Direct bekijken