Energie Aanbieding: Essent: 185 euro kado

Essent: 185 euro overstap kortingaanbieding, actie, cadeau energieNeem je een 1 jarig Essent energiecontract voor gas en stroom, dan krijg je nu eenmalig 185 euro korting. Deze korting wordt 12 maanden na het afsluiten van de overeenkomst gestort op je rekening.energieleverancier, energieaanbiederDe welkomstkorting komt in combinatie met een 1 jarig energiecontract van Essent. Het gaat hierbij om Groene stroom Zekerheidsgarantie Actietarief en Gas. Gedurende 1 jaar maak je hiermee gebruik van voordelige tarieven voor zowel Gas als Stroom bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Je maakt hiermee gebruik van de actietarieven van Essent, zo ben je nog minder per maand kwijt!Onderstaande tarieven zijn op basis van een 1 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom. 
Klein verbruik energie2000kWh, 1000m374 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3122 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3170 euro p.m.
energie voorwaardenNatuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten en consumenten die al eerder een contract bij Essent hebben gehad en deze niet voortijdig hebben beëindigd. Daarnaast geld de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Essent. Deze actie is geldig tot eind december 2017.

Haken en ogen

 • De actie is alleen voor klanten die zowel gas als stroom afnemen met een 1 jaar contract.¥
 • Dit is een exclusieve actie en dus niet bereikbaar via de Essent- hoofdsite. Wil je gebruik maken van deze actie, klik dan op de knoppen onderaan deze aanbieding.

Totale korting

 • De € 185,- eenmalige korting krijg je na 1 jaar gestort op je rekening
 • Actietarief voor zowel gas als stroom en dus extra voordelig.
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
 
Essent actie Beoordeeld door Energie Redactie op . Essent: € 185,- korting op energie: 4,5
← Terug

6 Reacties op “Essent: 185 euro kado”

 1. Marc zegt:

  Als ik me nu al aan zou willen melden, maar ik wil pas dat hij 8 januari 2018 gaat starten. Kan ik dat ook regelen en dan gebruik maken van deze actie?

  • Joeri zegt:

   Hi Marc,

   Dat is inderdaad mogelijk. Je kan tijdens het bestelproces aangeven wanneer je wilt dat het nieuwe contract ingaat. Als het goed is moet 8 januari te selecteren zijn.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 2. Schouten zegt:

  Waar kan ik de tarieven behorende bij deze actie vinden? Ik zie het via ” meer over deze aanbieding” niet zo 1,2,3 staan

  • Joeri zegt:

   Na het invullen van je postcode en verbruik kan je op ‘details’ klikken. Daar is een uiteenzetting van de kosten voor gas en stroom.

 3. yen zegt:

  Wat doet men met stadsverwarming? Dus geen gasafname….kunnen deze huishoudens geen gebruik maken van de aanbieding?

  • Joeri zegt:

   Wanneer je stadsverwarming hebt en dus niet zowel gas als stroom af kan nemen bij Essent, dan kun je helaas geen gebruik maken van deze actie.

Jouw reactie op deze aanbieding: