Energie Aanbieding: Essent: € 170 Mediamarkt kadobon

Essent: 170 euro mediamarkt kadobon bij 3-jarig zeker energiecontract.

aanbieding, actie, cadeau energie

Kies je nu voor energiecontract bij Essent, dan krijg je een cadeaubon van de Mediamarkt ter waarde van 170 euro geheel gratis. Met deze tegoedbon kan je een eigen cadeau uitkiezen in de Mediamarkt winkel of webshop. Misschien wil je wel net een nieuwe tablet, TV of eReader hebben, het is allemaal mogelijk. Bij de Mediamarkt kan je namelijk kiezen uit een assortiment van ruim 40 duizend artikelen, dus voor iedereen zit er wil iets tussen. Je hebt de optie om het bedrag in 1 keer op te maken, of in meerdere delen. Je ontvangt de Mediamarkt cadeaubon 9 weken na je aanmelding via de website.

energieleverancier, energieaanbieder

De Mediamarkt cadeaubon komt in combinatie met een 3 jarig energiecontract van Essent. Het gaat hierbij om Groene stroom Zekerheidsgarantie en Gas Zekerheidsgarantie. Gedurende 3 jaar maak je hiermee gebruik van voordelige tarieven voor zowel Gas als Stroom bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Je betaalt geen hogere tarieven voor levering en vaste kosten als je gebruik maakt van deze aanbieding, ten opzichte van de normale tarieven.

Onderstaande tarieven zijn op basis van een 3 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m393 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3142 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3193 euro p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten en consumenten die al eerder een contract bij Essent hebben gehad en deze niet voortijdig hebben beëindigd. Daarnaast geld de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Essent. Deze actie is geldig tot eind december 2017.

Haken en ogen

 • De actie geld voor alle nieuwe klanten en consumenten die eerder een Essent contract hebben gehad en deze nu niet meer hebben.
 • Alleen geldig voor klanten die zowel gas als stroom afnemen.

Totale korting

 • Geheel gratis een Mediamarkt cadeaubon van € 170, vrij te besteden bij alle Nederlandse Mediamarkt vestigingen en in de webshop.
 • Tip: De MediaMarkt heeft al tablets vanaf 85 euro, je kunt dus als je slim shopt met deze kadobon meerdere kado’s kopen!
 • Essent vergoed eventueel opgelegde opzegvergoedingen, door uw vorige energieleverancier, tot 125 euro per product.
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
 
Essent Mediamarkt aanbieding Beoordeeld door Energie Redactie op . Essent: € 170 Mediamarkt kadobon: 4,7
← Terug

62 Reacties op “Essent: € 170 Mediamarkt kadobon”

 1. Peter zegt:

  We gaan verhuizen. Zijn op t oude adres klant van Essent . Op t nieuwe adres nog niet. Wil graag gebruik maken van mediamarkt aanbieding

  Groet peter

  • energiecom zegt:

   Hi Peter,

   De aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Essent, als je al klant bent van Essent kan je hier helaas geen gebruik van maken.

   mvg,

   Energie aanbiedingen

 2. daan zegt:

  Kan je deze bon ook verzilveren? Of moet je deze besteden bij de Mediamarkt?

  • Joeri zegt:

   Beste Daan,

   Je kunt de bon niet verzilveren, deze is alleen te besteden bij de MediaMarkt. Mocht je op zoek zijn naar een cashback of kortingsactie, dan raden we je aan om gebruik te maken van een andere energie aanbieding.

   mvg,

   Energie Aanbiedingen

 3. jan zegt:

  Ik ben tot 28 -2-2017 einddata onder contract bij Gazprom is dan de aanbieding van € 220,- nog geldig, en is de tarieven in de 3 jarig contract onderhevig aan prijs schommelingen of blijft de tarieven het zelfde .

  • Joeri zegt:

   Beste Jan,

   Als je contract op 28 februari 2017 afloopt, dan is het waarschijnlijk al mogelijk om gebruik te maken van deze energie aanbieding van Essent. Je kan gewoon online aangeven vanaf welke datum je het contract in wilt laten gaan tot een x aantal maanden vooruit. Gezien je contract binnen 2 maanden afloopt is de kans groot dat je nu al gebruik kan maken van de actie.

   De actie is onderhevig aan prijs schommelingen, het kan zomaar zijn dat de tarieven over 2 weken gewijzigd zijn, dit is echter niet met zekerheid te zeggen. Op het moment dat je besluit deze actie te gebruiken staan de tarieven voor 3 jaar vast en zullen ze niet tussentijds wijzigen.

   mvg,

   Energie Aanbiedingen

 4. Henk zegt:

  Ik heb momenteel een 3 jarig contract bij Delta. Dit contract loopt 1-7-2017 af. Kan ik overstappen naar Essent en dan ook profiteren van de aanbieding van de bon van 220 euro van de Media Markt?

  • Joeri zegt:

   Hi Henk,

   Als je contract pas in juli afloopt kan je beter nog even wachten met overstappen. Bij vroegtijdig opzeggen kan Delta namelijk een boete in rekening brengen.

   Groeten,

   Energie Aanbiedingen

 5. gerrit zegt:

  ik ben momenteel klant bij essent voor 1 jaar loopt februari 2017 af kan ik dan ook die mediamarktkado bon krijgen als ik 3 jaar klant bij essent word

  • Joeri zegt:

   Beste Gerrit,

   als je momenteel al een klant bent van Essent, dan kan je geen gebruik maken van deze actie. De MediaMarkt actie is namelijk alleen voor nieuwe klanten van Essent.

   mvg,

   Energie Aanbiedingen

 6. renate zegt:

  Ik ben aangesloten op stadsverwarming en elektriciteit. Graag wil ik gebruik maken van deze actie. Is dit mogelijk ?

  • Joeri zegt:

   Dag Renate,

   Dit is helaas niet mogelijk, deze actie geld alleen als je gas en stroom afneemt. We hebben echter wel andere energie acties op onze website staan waarbij je korting kan krijgen bij alleen elektriciteit. Denk hierbij aan de Qurrent, Oxxio of NLE stroom aanbiedingen.

 7. Roos zegt:

  Hoe ontvang je de kadokaart, per mail of post? En is deze kadokaart dan persoonsgebonden of is het een algemene kadokaart? Hoe kun je de kadokaart gebruiken?

  • Joeri zegt:

   Dag Roos,

   Je krijgt de kadokaart door Essent geleverd via de post, dit gebeurt binnen 9 weken na aanmelding. Het is een algemene kadokaart en deze kan je in de online webshop gebruiken of in de fysieke winkels van de MediaMarkt.

   mvg,

   Energie Aanbiedingen

 8. benjamin zegt:

  Hallo
  Ik heb sinds december 2014 een “flex”contract bij Energiedirect.
  Wat betekent flex eigenlijk? Is dat een 1 of 2 jarig abonnement?
  Bij voorbaat dank

  • Joeri zegt:

   Ha Benjamin,

   Een flex contract bij EnergieDirect wilt zeggen dat deze voor onbepaalde tijd is en altijd kosteloos is op te zeggen. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in deze energie aanbieding, dan is dat zeer zeker mogelijk.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 9. Mieke zegt:

  Hallo
  Ik betrek per 4 juni een nieuwe woning.
  Mijn oude woning is nog niet verkocht dus ik moet daar nog even energie houden.
  De huidige eigenaar zit bij oxxio maar neemt dat mee.
  Kan mijn situatie niet kwijt op deze site waar kortingkaart van mediamarkt aan gekoppeld is.
  Heb vanaf 13 mei energie van jullie nodig op nieuwe adres

  • Joeri zegt:

   Hallo Mieke,

   Wat je het beste kan doen is Oxxio bellen dat je huis in de verkoop staat en dat het termijnbedrag daardoor omlaag kan. Je huis zal immers leegstaand zijn en je zal misschien af en toe even binnen lopen om te checken of alles nog werkt.

   Voor je nieuwe huis kan je gewoon gebruik maken van deze Essent Aanbieding met een MediaMarkt cadeaubon. Oxxio zal dus de leverancier blijven bij je oude woning.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 10. sjoerdje van der lei zegt:

  Mijn contract loopt bij energiedirect af in augustus/september.
  Kan ik nu al gebruik van jullie actie maken van 170 euro mediamarkt?
  ik hoor het graag.

  • Joeri zegt:

   Ha Sjoerd,

   Je kan al gebruik maken van de Essent aanbieding met de 170 euro MediaMarkt kadobon. Echter zal je hierdoor tijdig je contract bij EnergieDirect moeten afbreken. Hierdoor zal je waarschijnlijk een overstapboete moeten betalen. Hoe hoog de boete is ligt aan het soort contract dat je nu hebt, dit kan je beter navragen bij EnergieDirect indien je wenst over te stappen naar Essent.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 11. remon zegt:

  Halllo, ik heb een vraag. Hoelang duurt het voordat je de media mark bon thuis krijgt?

 12. ray zegt:

  hallo ik ben al jaar en dag klant bij jullie heb op dit moment niet meer een contact bij jullie , maar jullie zijn nog wel mijn leveancier van stroom en gas.
  kom ik als vaste klant ook in aanmerking voor de mediamarkt bon .

  groet ray

  • Joeri zegt:

   Ha Ray,

   Als vaste klant van Essent kom je niet in aanmerking voor de mediamarkt bon. Je contract zal stilzwijgend verlengd worden als de contractperiode voorbij is, je hebt in feite dus nog wel een contract bij Essent anders zouden ze de stroom en gas niet meer leveren. Als je dus gebruik wilt maken van een energie actie, dan is het raadzaam om naar een van onze andere acties te kijken. Misschien dat de bol.com cadeaubon bij EnergieDirect een leuke aanbieding voor je is? Dit is slechts een 1 jaar contract, dan kan je na 1 jaar weer gebruik maken van een andere energie actie waar je een cadeau bij krijgt!

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

   • ray zegt:

    en o ja , een contract mag niet meer stil zwijgend verlengt worden ik kan zo op zeggen bij essent dat bedoelde ik te zeggen zit niet meer aan een jaar contract vast . maar als het zo is dat mijn ouders gekregen hebben omdat ze zolang vaste klant zijn en wij krijgen niets klopt het niet .

    • Joeri zegt:

     Het is correct dat je contract maandelijks op te zeggen is, dat is wat er gebeurd als het stil zwijgend verlengt wordt.

     Jou ouders hebben waarschijnlijk een persoonlijk aanbod gehad van Essent op dezelfde wijze waarop Oxxio weleens een persoonlijke aanbieding voor de iPad actie gaf aan bestaande klanten. Ik kan je niet zeggen waarom ze jou geen aanbod hebben gedaan of aan wat voor contract je ouders vast zitten en waarom zij wel het aanbod kregen. Dit kan je beter bij Essent zelf navragen.

 13. Sonja zegt:

  Indien ik naar het buitenland verhuis binnen 3 jaar, moet ik dan een boete betalen of wordt er een gedeelte van de cadeaubon teruggevorderd?

  • Joeri zegt:

   Beste Sonja,

   In geen enkel geval zal de cadeaubon teruggevorderd worden, wel bestaat er een kans dat je een opzegboete moet betalen. Het geval van verhuizen naar het buitenland is een ingewikkelder verhaal. Normaliter als je verhuisd, verhuisd je contract met je mee. In dit geval zal het contract niet mee kunnen verhuizen omdat je naar het buitenland gaat. Er is een mogelijkheid dat je contract bij het doorgeven van de verhuizing kosteloos ontbonden wordt. Het kan ook zo zijn dat je het contract op moet zeggen omdat je naar het buitenland gaat en een opzegboete moet betalen. Als je zeker wilt weten waar je aan toe bent kun je het beste contact opnemen met Essent.

   Met vriendelijke groeten,

   Energie Aanbiedingen

 14. sofie zegt:

  Hallo,

  Kan iemand mij vertellen hoe je de cadeaobon ontvangt?
  Is dit via de mail.of via de post?

  Mvg
  Sofie

  • Joeri zegt:

   Dag Sofie,

   Je ontvangt de cadeaubon fysiek via de post, het is een pas die je kunt scannen bij de mediamarkt.

   gr,

   Energie aanbiedingen

 15. Sheila zegt:

  hallo, mijn huidige energiecontract loopt 01-02-2016 af. kan ik al gebruik maken van deze actie?

  • Joeri zegt:

   Dag Sheila,

   Je kan in principe gebruik maken van deze energie actie. Mocht je dit per direct doen, dan is er wel een kans dat je een overstapboete betaalt. Ik raad je aan om te kijken of het mogelijk is om de startdatum op 01-02-2016 of op 02-02-2016 te zetten bij Essent. Anders kun je op een later moment nog wel gebruik maken van deze energie actie.

 16. Bianca zegt:

  Hallo
  Ik wil gebruik maken van de actie van essentieel met de mediamarktkadobon t.w.v. 175,=. Maar als ik dan op de link klik, dan station er dat het gaat om een kadobon t.w.v. 75,=. Is daar een reden voor?

  • Joeri zegt:

   Beste Bianca,

   Momenteel heeft Essent problemen met de actie, vandaar dat deze actie nu tijdelijk € 75,- is. Vanaf 14-12-2015 zal de actie weer terug gaan naar de € 170,- cadeaubon.

   gr,

   Energie Aanbiedingen

 17. Carola zegt:

  Tot wanneer geld deze actie?

 18. kelly zegt:

  ik zit momenteel bij oxxio, heb daar vorig jaar een in control (met ipad) afgesloten. als ik nu overstap heb ik een boete. neemt essent deze ook over?

  • Joeri zegt:

   In de meeste gevallen betaalt Essent een overstapboete tot een bepaalde hoogte, dit is € 125,- per product, dus voor gas of elektriciteit. Een voorwaarden is dan wel dat je een twee jaar contract afneemt bij Essent.

   • Jerry zegt:

    Essent regelt alles vsn a tot z . dus ook de boete word door essent behandelt? Of moet je als nieuwe klant daar zelf achteraan?

    • Joeri zegt:

     Essent regelt je overstap en ook de boete wordt door Essent behandelt als die van toepassing is. Je kunt dan gewoon profiteren van je MediaMarkt cadeaubon!

 19. hans zegt:

  hallo,

  als ik een 3 jarig contract afsluit en ik verhuis na een jaar, wat gebeurt er dan?

  • Joeri zegt:

   In eerste instantie verhuist je energie contract met je mee. Mocht het zo zijn dat je bijvoorbeeld verhuisd naar een woning met stadsverwarming en je een gas en stroom contract hebt, dan kan het gas niet meeverhuizen en zal dit product opgeheven worden. Je betaalt dus niet dubbel in zo’n situatie.

 20. J.P.Bakker zegt:

  Momenteel ben ik gemiddeld 13 jaar trouwe klant bij Essent.
  Gezien de aanbiedingen van andere energieleveranciers ben ik geneigd om over te stappen. Omdat ik verder tevreden ben over de diensten van Essent, heb ik contact opgenomen met de klantenservice om te informeren of ik ook aanspraak kan maken op bovenstaande aanbieding omdat ik klant wil blijven. Ik kan alleen aanspraak maken op een thermostaat, waar ik geen belang bij heb.
  Ik blijf mij verbazen over het feit dat het belangrijker lijkt om nieuwe klanten binnen te halen, dan om trouwe klanten te behouden. Ik werk in de hulpverlening en zie dat veel klanten overstappen om aanspraak te maken op tablets, laptops of bonnen van de Mediamarkt.
  Je zou verwachten dat juist voor de trouwe betalende klant leuke acties worden georganiseerd?
  Telfort heeft wel uit zichzelf contact met ons opgenomen om ons een korting aan te bieden op onze maandrekening zonder specifieke voorwaarden….gewoon korting omdat ze blij zijn met vaste klanten!

  • S. van Ravenzwaaij zegt:

   Ik heb precies hetzelfde gehad. Netjes gebeld of ik ook in aanmerking kom voor een cadeaubon o.i.d. en kreeg exact hetzelfde antwoord.
   Willen ze juist dat je bij hun weggaat? Ik kreeg wel het advies om goed naar de prijzen te kijken, mocht ik overstappen naar een andere leverancier….

   Bijzonder

 21. bianca zegt:

  Mijn contract loopt 30 november af bij andere leverancier, wat is het beste moment om mij bij jullie aan te melden om over te stappen?

  • Joeri zegt:

   Je kunt je aanmelden bij Essent via onze website om over te stappen, hierbij selecteer je de door jou gewenste datum dat je nieuwe contract ingaat. In jou geval zal dit dus 1 december zijn. Je kunt dit Online aangeven bij Essent en zij regelen de overstap voor je, het kan wel zijn dat je nu nog te vroeg bent voor het aanmelden, in dat geval kun je het later nog een keer checken.

 22. kuiper zegt:

  ik vraag me af wanneer je die krijgt we zijn in augustus al overgestapt en nog geen bon onze dochter later en die heeft hem al hoe kan dat nou ??

  • Joeri zegt:

   Beste Kuiper,

   De Mediamarkt kadobon krijgt u ongeveer 9 weken na uw aanmelding, ik raad u aan om de actievoorwaarden van Essent goed door te nemen. Het kan zijn dat u aan bepaalde voorwaarden niet heeft voldaan. Mocht dit niet het geval zijn raad ik u aan om contact op te nemen met Essent.

 23. stefan zegt:

  kun je de bon in delen besteden? dus als ik voor slechts 100 euro wat aanschaf, krijg ik dan een bon twv het restant?

  • Joeri zegt:

   De bon is in delen te besteden, je krijgt als het ware een kadokaart met € 170,- tegoed. Wanneer je deze wilt gebruiken voor een product wordt er een bedrag afgehaald. Het restant blijft uiteraard gewoon op de bon staan.

 24. Chantalle zegt:

  Ik heb stadsverwarming, en neem dus alleen stroom af.
  Wat voor cadeau krijg je dan bij een nieuw contract?

  • Joeri zegt:

   Beste Chantalle,

   Je zou eens kunnen kijken bij de andere aanbiedingen op onze website, zo krijg je bij Qurrent € 27,50 teruggestort op je rekening als je alleen stroom afneemt bij deze energie actie.

 25. Lo zegt:

  Geld dit ook voor klanten die voor het eerst gas en stroom afnemen.
  mijn dochter gaat nl voor het eerst op haar zelf wonen

 26. Brian Hoog zegt:

  Ben je verplicht met deze kadobon bepaalde producten te kopen of is het vrije keuze? Een tablet heb ik niets aan maar bijv een nieuwe vaatwasser wel :)

  • Joeri zegt:

   Het is niet verplicht bepaalde producten te kopen, je kunt de kadobon dus ook gebruiken om een nieuwe vaatwasser te halen.

 27. F.Vijver zegt:

  Mijn 3 jarigcontract loopt 15 augustus 2015 af bij NUON tot hoe lang loopt deze aktie?
  Kan ik nu al overstappen?
  Mvg,
  F.Vijver

  • Joeri zegt:

   We weten niet zeker tot hoe lang deze energie actie nog loopt. Het is wel aannemelijk dat, tegen de tijd dat je oude contract verloopt, deze actie nog geldig is. Ik zou aanraden om te wachten met overstappen tot je contract afloopt anders riskeer je een overstapboete.

 28. Jesse zegt:

  Betreft dit een kadobon die je online krijgt, of een papieren bon?

  • Joeri zegt:

   Je krijgt de kadobon thuis opgestuurd in papieren vorm, het betreft een Media Markt cadeaubon die je zowel online als in de winkel kunt besteden.

 29. Jurgen zegt:

  Ik heb al een contract voor 1 jaar bij Essent…vorig jaar afgesloten met 100 euro korting bij mediamarkt…kan ik hem nu verlengen met een jaar,en dezelfde korting krijgen?

  • Joeri zegt:

   In de meeste gevallen zijn de energie aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Je kan proberen om contact op te nemen met Essent om alsnog de korting te krijgen bij het verlengen van het contract.

Jouw reactie op deze aanbieding: