Energie Aanbieding: Ik zeg zon: gratis Zonnepanelen

Ik zeg zon zonnepanelen: De Nederlandse Energiemaatschappij maakt volop reclame voor de ‘Ik zeg zon’ actie die ze op het moment hebben. Deze aanbieding is geldig voor een 5 jaar vast contract bij de Nederlandse Energiemaatschappij. Hierbij krijg je zonnepanelen om op je dak te plaatsen. Deze betaal je maandelijks aan NLenergie, maar omdat je korting krijgt op je energie kost het je de eerste 4 jaar niets, en zou het in het 5e jaar zelfs geld op moeten leveren. Opmerkelijk is dat in de voorwaarden van NLenergie staat dat ze slechts 1000 zonnepaneel pakketten beschikbaar hebben met een op=op principe. Ook krijgt de klant als ze voor de zonnepanelen kiezen niet de normale vaste klantenkorting t.w.v. € 592,-

Haken en ogen

  • De korting telt als ‘VKK, Vaste Klanten Korting’. Dit betekend bij de Nederlandse Energiemaatschappij dat je met automatische incasso moet betalen.
  • De korting kan minder zijn afhankelijk van de opbrengst van de zon.

Totale korting

  • 5 jaar lang 180 euro korting = 900 euro over 5 jaar gezien
  • Opbrengst van zonnepanelen (geschat door Nederlandse Energiemaatschappij): 120 euro jaarlijks (over 5 jaar gezien: 600 euro)
  • Totale korting: 1500 euro. Extra kosten voor betalingsregeling: 1418. Dus vanaf het 5e jaar heeft gratis zonnepanelen met een opbrengst van 120 euro per maand.


De “Ik zeg zon” is afgelopen. Wanneer er een nieuwe zonnepaneelactie komt kunt u dat vinden op deze pagina!

 

NLEnergie aanbieding beoordeeld door Energie-Aanbiedingen.com op
: Voor mensen die zonnepanelen willen een erg goede aanbieding.
Eindbeoordeling: 4,1 van de 5
← Terug

Jouw reactie op deze aanbieding: