Energie Aanbieding: Oxxio: Gratis iPad aanbieding

Oxxio iPad Air Actie: Vele hebben de reclame’s gezien: gratis de nieuwe iPad Air bij een nieuw energieabonnement! Echter buiten de iPad Air kon je ook kiezen voor een Galaxy Note , een Lenovo Notebook of een Iphone. Maar waren deze cadeaus wel gratis? Of betaalde je ze stiekem alsnog? Helaas is de Oxxio iPad actie gestopt, je kunt deze aanbieding nergens meer online vinden.

Oxxio was de energieleverancier die het meeste reclame maakte. Als je bij Oxxio een energieabonnement nam, of naar Oxxio gaat overstapte, dan kreeg je daar gratis de nieuwe iPad Air, een Samsung Galaxy Tab of een Lenovo Notebook bij. In plaats daarvan kon voor een eenmalige prijs ook gekozen worden voor een Iphone 5s, Iphone 6 of Iphone 6 plus. Hiernaast kreeg je ook nog een InControl bespaarbox met 12 energiebesparende producten helemaal gratis (t.w.v € 125 euro). Met deze producten kon je volgens Oxxio € 365 per jaar besparen op je energierekening. Wij hadden deze besparing in onze berekening echter op € 150,- per jaar geschat.

Nieuwe aanbieding Oxxio: € 175,- cashback & lage tarieven

Oxxio heeft ook in 2017 nieuwe aanbiedingen. Geen iPad’s of tablets, maar wel heel erg lage tarieven. Zo betaal je slechts € 94 per maand voor gas en stroom voor een gemiddeld huishouden (3500 kWh en 850 m3 gas. Daarnaast gaat het om een kortlopend 1 of 2 jarig contract waardoor je daarna snel naar een nieuwe aanbieding over kunt stappen.
» Bekijk hier de nieuwe energie aanbieding van Oxxio

Als je toch een tablet wilt hebben bij je energie contract, dan is het raadzaam om de onderstaande energie acties te bekijken!

Alternatief voor de Oxxio iPad Actie

Oxxio iPad aanbieding
Beoordeeld door Energie Redactie op
.
Gratis iPad of laptop bij energie aanbieding: 4,1
← Terug

50 Reacties op “Oxxio: Gratis iPad aanbieding”

 1. thijs zegt:

  Wat als ik nu binnen een jaar ga samenwonen met iemand die al een energieleverancier heeft hoe zit het dan met het driejarige contract en het “kado”?

  • Joeri zegt:

   In het geval van een verhuizing zal je energiecontract met je mee verhuizen. Als je dus samen gaat wonen raad ik je aan om te kijken welk energiecontract het goedkoopste is om vroegtijdig op te zeggen. Indien je partner zijn/haar energiecontract buiten de looptijd is, dan kun je gratis opzeggen. Valt je contract nog binnen de looptijd, dan zal de energieleverancier je een boete opleggen die gebaseerd is op het aantal maanden dat het contract nog zou lopen. In het geval van een energie contract met een cadeau kun je beter eerst informatie opvragen bij de betreffende leverancier hoe het zit met de opzegboete.

   Hieronder is een overzicht van het bedrag dat een energieleverancier je maximaal in rekening mag brengen bij de normale contracten per product.

   • korter dan 1,5 jaar - 50 EUR
   • 1,5 – 2 jaar – 75 EUR
   • 2 tot 2,5 jaar – 100 EUR
   • langer dan 2,5 jaar – 125 EUR
   • Eric zegt:

    Het is echter wel zo dat er, indien overgestapt of gestopt wordt binnen het eerste jaar, een 100 euro extra in rekening gebracht mag worden voor de tablet.

 2. Theo span zegt:

  Mijn contract is afgelopen ik weet nog niet wat ik ga doen mijn vraag stel ik sluit een nieuw contract af voor drie jaar kan ik dan een ipad uit zoeken

  • Joeri zegt:

   Als je nog geen Oxxio klant bent kun je overstappen en gebruik maken van deze actie. Indien je al een Oxxio klant bent kun je geen gebruik maken van deze aanbieding en loopt je contract gewoon door.

 3. Hannie zegt:

  Hallo, bovenaan lees ik dat de IPad aanbieding niet geld voor klanten die al een contract hebben bij Oxxio. In juli volgend jaar loopt de verplichte 3 jaar af van de vorige aanbieding. Ik vind het erg jammer dat de bovenstaande aanbiedingen niet geld voor bestaande klanten, dus met andere woorden moet ik maar gaan kijken waar er wel aanbiedingen zijn? Met vriendelijke groet, Hannie

  • Joeri zegt:

   Dag Hannie,

   Helaas is het zo dat vaste klanten geen gebruik kunnen maken van deze Oxxio energie aanbieding. Mijn advies is, probeer altijd te profiteren van een aanbieding met een 1 jaar contract, zo kun je tijdig overstappen naar een goedkopere leverancier.

 4. Kelly zegt:

  Hallo,

  zijn er ook 1 jarige contracten met een ipad kado?

 5. Thomas zegt:

  Ik heb nu precies een jaar Essent (actie Mediamarkt) voor gas en energie. Als ik overstap naar Oxxio moet ik dus 125 euro betalen als “boete.” Gebeurt het weleens dat de nieuwe energieleverancier deze boete betaalt?

  En zou het prijstechnisch de moeite waar zijn om alsnog over te stappen als je wel die 125 euro moet betalen?

  Alvast dank!

  • Joeri zegt:

   Dag Thomas,

   Het klopt dat sommige energieleveranciers de overstapboete betalen, hieronder is een lijst van energieleveranciers die dit aanbieden. Let wel op dat het vergoede bedrag afhangt van het soort contract dat je afneemt bij je nieuwe energieleverancier. Gezien de energieprijzen het afgelopen jaar fors gedaald zijn, loont het zeker om over te stappen.

   Electrabel – vergoed € 125,- per product – Minimaal een één jaar contract afnemen

   EnergieDirect – vergoed € 50,- – Minimaal een drie jaar contract afnemen

   E-ON – vergoed € 250,- – Je mag dan geen gebruik maken van de aanbiedingen

   NLE – je moet een verzoek indienen en zij kijken dan of je in aanmerking komt – Minimaal een één jaar contract afnemen

   NUON – vergoed max € 125,- per product – Afhankelijk van de contractduur hoe hoog de vergoeding is

   Delta – vergoed max € 250,- per product – Vergoeding afhankelijk van de duur van je nieuwe contract

   Let vooral op de aanbiedingen van de bovenstaande energieleveranciers, je vindt ze allemaal op onze website. Bovendien zijn de meeste zelfs beter dan op de website van de energieleverancier zelf.

   Mvg

 6. Marianne zegt:

  krijg je ook een iPad bij een verlengin

 7. H.Tjin zegt:

  Even een vraag over de gratis laptop.
  Als deze is aangekomen en tóch niet bevalt, is er dan nog een mogelijkheid om hem (uiteraard onbeschadigd en in originele verpakking) te retourneren?

  Met Vriendelijke groet.

  • Joeri zegt:

   Hoogst waarschijnlijk is het niet mogelijk om een ander product te kiezen, dit omdat de prijzen van je energiecontract afhangen van het apparaat dat je gekozen hebt. Uiteraard heb je wel gewoon de garantie op het apparaat dat je kiest, deze voorwaarden vind je terug op de website van de fabrikant van het betreffende apparaat. Voor de zekerheid is het raadzaam om te bellen met de klantenservice van Oxxio, maar over het algemeen is Oxxio niet aansprakelijk voor het device dat je krijgt bij deze energie actie.

 8. Jan zegt:

  Heb ik een wettelijke bedenktijd bij het afsluiten van energiecontracten?

  Wat als ik na een jaar verhuis en daar geen gasaansluiting heb?

  • Joeri zegt:

   Beste Jan,

   Je hebt altijd een wettelijke bedenktijd bij het afsluiten van energiecontracten, in totaal zijn dit 14 dagen. In het geval je gaat verhuizen en daar geen gasaansluiting hebt, dan kan je energieovereenkomst niet meegenomen worden als je deze voor gas hebt afgenomen. Het kan dan zo zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen, dit is niet geheel zeker maar wel een mogelijkheid. De hoogte van deze opzegvergoeding hangt af van de resterende looptijd van je contract.

   Mvg,

   Energie aanbiedingen

 9. louise zegt:

  is de Ipad WIfi en 3g

 10. Mahmood zegt:

  hi
  Wat gebeurt er (met de kado/ boete) als ik na een jaar naar een andere leverancier overstap?

  Mvrg,

  Mahmood

  • Joeri zegt:

   Je kado behoud je uiteraard gewoon ook al stap je na een jaar al over naar een andere leverancier, waar je wel op moet letten is dat je een overstapboete zal krijgen van Oxxio wanneer je dit doet.

 11. Rutger zegt:

  Interessante actie.

  Is het de iPad Air 1 16GB of 32GB?

 12. jeannot zegt:

  Hoi, ik zit nu bij greenchoice, en het contract loopt binnenkort af. Kan ik overstappen en krijg scherpe tarieven en een cadeau? Maar moet je dan een 3 jarig contract afsluiten?
  met vriendelijke groet

 13. sadena zegt:

  Als het oxxio contrakt verloopt en ik verleng het, heb ik dan ook recht op deze aanbieding van bijv. een gratis i-Pad. Moet ik een maand van tevoren opzeggen en dan weer aanmelden als klant?

 14. Margriet zegt:

  Is het de Ipad Air 2?

 15. Dries zegt:

  Kan ik ook gebruik maken van deze aktie voor alleen stroom? Voor gas ben ik gebonden aan Eneco ivm stadsverwarming

  • Joeri zegt:

   Helaas is het niet mogelijk om een gratis iPad te krijgen bij alléén stroom van Oxxio, met stadsverwarming zit je helaas vast aan Eneco.

 16. m.courtens zegt:

  Wij zouden wel willen overstappen naar oxio om een i-pad te krijgen. Maar wij willen eerst uitleg, hoe dat allemaal zit met de overstap

  • Joeri zegt:

   Overstappen is zeer eenvoudig. Wanneer je een nieuwe energieleverancier gekozen hebt die een leuke energie aanbieding heeft zoals Oxxio, dan kun je bij Oxxio het overstapformulier invullen. Wanneer dit gebeurt is heb je nog 14 dagen bedenktijd om terug te komen op je beslissing om over te stappen. Na deze 14 dagen zit je vast aan het nieuwe contract. Het voordeel van overstappen is dat de energieleveranciers de overstap regelen. Je blijft tussendoor gewoon gas en stroom ontvangen. Het enige wat je nog moet aanleveren aan beide energieleveranciers is de meterstand. Op basis hiervan kan je oude energieleverancier de eindafrekening opstellen en kan de nieuwe energieleverancier een berekening maken voor de voorschotnota/termijnbedrag.

 17. Albert zegt:

  Geldt deze aanbieding ook voor (klein) zakelijke gebruikers?

  Alvast bedankt voor de reactie!

  • Joeri zegt:

   Oxxio hanteert geen zakelijke contracten meer, dit aangezien het voor zakelijke klanten voordeliger bleek om een consumenten contract aan te gaan. Het is dus zeker mogelijk om gebruik te maken van deze actie met een gratis iPad.

 18. marij zegt:

  Ik ben nu geen klant van oxxio maar dat wel eerder geweest. Kom ik dan in aanmerking voor de actie?

  • Joeri zegt:

   Als het goed is kun je gewoon gebruik maken van de nieuwe energie aanbiedingen als je nu bij een andere energieleverancier zit dan Oxxio.

 19. mark zegt:

  Ik zit al meer dan 8 jaar bij Oxxio, krijg je dan ook een Ipad?

  • energiecom zegt:

   Helaas is de aanbieding alleen voor nieuwe klanten. Wellicht dat de klantenservice van Oxxio een uitzondering hierop wil maken, maar hier durven wij niets over te zeggen. Over het algemeen is na elke contractperiode wisselen van energieleverancier het aantrekkelijkst.Het is wellicht klantonvriendelijk van de leveranciers, maar wel waar.

   • C kok zegt:

    Nou ik wil opnieuw lid worden, maar denk niet dat ik dat 5 jaar blijf. Kan beter af en toe wisselen, anders krijg je geen nieuwe laptop.

 20. energiecom zegt:

  De actie is inmiddels verlengt tot eind februari 2015.

 21. Shar zegt:

  Hallo,

  Kom ik nog wel in aanmerking voor de actie.
  Ben in Mei klant geworden en vanaf december is de eerste maand dat het goed geincaseerd in. En na 2 maand nu met Januari erbij is het de tweede maand. Na 2 maanden zal je dan vua paradigit de code ontvangen. Nu lees ik de reactie hierboven dat de actie tot eind 2015 zal gelden. Kom ik hier nu wel of niet meer mee in aanmerking .
  Hoor graag van je.

  • energiecom zegt:

   Zoals ik lees heeft u tijdens de actieperiode (die nog steeds loopt) gebruikt gemaakt van de aanbieding, dus komt u nog gewoon in aanmerking. Voor de status van het kado kunt u het beste de Oxxio klantenservice bellen.

 22. C.Blom zegt:

  Geachte heer/mevrouw

  Geld deze actie nu nog gratis ipad of laptop

  Graag antwoord a.u.b.

 23. Nathan zegt:

  Wat gebeurd er met het contract als ik binnen drie jaar verhuis?

 24. Jan zegt:

  Hallo,
  Tot wanneer is deze actie geldig

 25. J van de Groep zegt:

  Ik vind het super ben al jaren kant bij eneco en betaal krankzinnige hoge bedragen .
  Vb vorig jaar 198 .euro pm dit jaar 148 pm nog een kado gehad ga er zeker gebruik van maken .
  vriendelijke groet

Jouw reactie op deze aanbieding: