Nieuwe aanbiedingen

Nieuw op Energie Aanbiedingen: Coolblue

De energiemarkt heeft er een nieuwe leverancier bij: Coolblue! Vanaf nu vind je ook Coolblue aanbiedingen op Energie Aanbiedingen. Stap je nu over naar Coolblue? Dan krijg je gelijk een knaller van een openingscadeau, namelijk een cadeaubon ter waarde van € 300,- bij een 3-jarig abonnement voor gas en stroom. We leggen je uit hoe je van deze actie gebruik kunt maken en wat de voordelen zijn van een energiecontract bij Coolblue. 

Blog inhoud Wat is Coolblue? De voordelen van Coolblue Energie Coolblue cadeaubon t.w.v. € 300,- Kies het beste contract voor jou

Wat is Coolblue?

Waarschijnlijk ken je ze wel, de door studenten opgerichte webshop Coolblue. Je herkent ze aan die blauwe bussen en bakfietsen waarmee ze van alles bezorgen. Van wasmachine tot tas, en van navigatiesysteem tot pan, Coolblue bezorgt het allemaal. En vergeet niet de quote: 'Alles voor een glimlach', de klantvriendelijkheid waar Coolblue om bekend staat, en waarbij duurzaamheid een grote rol speelt.

De voordelen van Coolblue Energie

Naast de webshop is Coolblue twee jaar geleden begonnen met het aanbieden van laadpassen en laadpalen. En in januari 2021 zijn daar ook energiecontracten bijgekomen. Coolblue Energie is onderdeel van het 'gewoon, groen' duurzaamheidsprogramma van Coolblue. Naast stroom opgewekt uit zonnepanelen en windmolens in Nederland, levert Coolblue CO2-gecompenseerd gas. Coolblue biedt een groen en goedkoop energiecontract aan, waarbij je inzicht krijgt in je energieverbruik en adviezen om hierop te besparen.

Extra leuk: Coolblue energieklanten krijgen altijd tot wel € 250,- korting op energiezuinige producten, maar nieuwe klanten krijgen nu ook nog een cadeau!

Coolblue cadeaubon t.w.v. € 300,-

Al fan van Coolblue of toevallig nieuwe apparatuur nodig? Bij het afsluiten van een 3-jarig Coolblue energiecontract, krijg je nu een Coolblue cadeaubon t.w.v. € 300,-. Sluit je liever een 1-jarig abonnement af? Dan krijg je een Coolblue cadeaubon t.w.v. € 100,-. Ga maar vast dromen over je nieuwe zuinige koelkast of droger. Voorwaarden van de Coolblue cadeaubon aanbieding:

  • Je tegoed staat na 3 maanden in je persoonlijke Coolblue account
  • Je tegoed is 12 maanden geldig
  • Je kan je tegoed verdeeld uitgeven

Sander van Meggelen
Geschreven door

Sander van Meggelen

Redacteur energie. Volgt de Nederlandse energie-markt op de voet sinds 2012. 

Lees meer berichten van Sander

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van een gasfornuis
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·25-05-2023

Vanaf 1 juni zijn meerjarige energiecontracten in ieder geval bij deze leveranciers weer mogelijk

Voordelige energie met een dynamisch energiecontract van ANWB

Stap vóór 1 juni nog tussentijds over van energie met een lage boete

Overstappen van energie met een hoge cashback kan weer bij deze leveranciers