Energie Aanbieding: Nuon €250,- korting actie

Kies voor een éénjarig contract voor gas en stroom bij Nuon en krijg nu maar liefst €250,- korting.

aanbieding, actie, cadeau energie

Energieleverancier Nuon heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Power Deal’. Kies nu voor een éénjarig contract bij NUON en krijg €250,- euro korting. De korting wordt aan het einde van het jaar verrekend met de eindafrekening. Na afloop van dit jaar ben je weer vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier. Of maak gebruik van een nieuwe aanbieding van NUON.

energieleverancier, energieaanbieder

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. En bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Met deze aanbieding kies je voor een éénjarig Gas en 100% Groene Stroom contract bij Nuon. De groene stroom wordt volledig opgewekt door windmolens en waterkrachtcentrales in Nederland. Daarnaast ontvang je ‘gewoon gas’.

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een éénjarig energiecontract voor gas als stroom.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m3€101,- p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3€156,- p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3€211,- p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden verbonden aan deze aanbieding. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten en consumenten die langer dan één jaar geen contract meer bij Nuon hebben. Daarnaast geldt de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas afneemt bij Nuon. De actie is geldig tot eind februari 2018.

Voorwaarden energie actie

 • De actie is voor nieuwe klanten en klanten die meer dan één jaar geen contract meer hebben bij Nuon.
 • De aanbieding is geldig voor een éénjarig contract met zowel Stroom als Gas.
 • Dit is een exclusieve actie en dus niet bereikbaar via de Nuon website. Wil je gebruik maken van deze actie? Klik dan op de knoppen onderaan de aanbieding.

Totale korting

 • Je krijgt € 250,- terug op je rekening na één jaar.
 • Contractduur van slechts één jaar met vaste energietarieven
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
 
Nuon energie cashback actie Beoordeeld door Energie Redactie op . Nuon: € 250,- korting op energie: 4,5
← Terug

30 Reacties op “Nuon €250,- korting actie”

 1. Danielle zegt:

  Mijn contract bij woonenergie loopt tot 15-12-2017 maar ik heb gehoord dat als je in de winter overstapt dat je dan veel moet bijbetalen. Maar als ik overstap naar Nuon en rond 16 oktober overstap dan is er genoeg tijd voor een overstap zonder problemen. Maar ik wil toch zeker weten dat ik van de oude leverancier dan geen hoge eindafrekening krijg

  • Joeri zegt:

   Hi Danielle,

   Als je vroegtijdig je contract opzegt en overstapt naar een andere energieleverancier is er een grote kans dat je energieleverancier een overstapboete in rekening brengt en dat dus je eindafrekening hoger uit kan vallen. Dit heeft niet zozeer met de winter te maken, maar met het feit dat je voor het einde van je contract opzegt. Je zou alvast de actie van Nuon kunnen aanvragen met de startdatum van 15 december. Dan profiteer je mooi van dit huidige aanbod en gaat je nieuwe energieleverancier gas en stroom leveren zodra je oude contract is afgelopen.

   mvg,

   Energie Aanbiedingen

 2. jos verbeten zegt:

  Mijn contract verloopt31 0ctober kan ik mij daarna gebruik maken van de aanbieding

  • energiecom zegt:

   Hi Jos,

   Deze NUON actie is alleen geldig voor nieuwe klanten, als je al klant bij NUON bent kan je hier dus geen gebruik van maken. Indien dit het geval is kan je overwegen over te stappen naar Essent, op onze website kan je een aantal scherpe aanbiedingen vinden. Bekijk hier alle energie aanbiedingen. Mocht je niet bij NUON klant zijn, dan kan je na 31 oktober kosteloos overstappen naar deze aanbieding.

 3. Walpurga zegt:

  Goedemiddag,

  Mijn contract bij Eneco loopt op 7 aug 2017 af. Kan ik dan gebruik maken van deze actie?

  Groeten

  Walpurga

  • energiecom zegt:

   Hi Walpurga,

   Je kan kijken of je alvast een contract aan kan vragen voor 8 augustus. Ik denk echter dat je nog iets te vroeg bent met het aanvragen en nog even moet wachten.

   Gr,

   Energie-Aanbiedingen

 4. Paul zegt:

  Zit tot september vast aan een contract bij Essent, met alleen elektra dubbel tariefmeter, met verbruik van Ca 2600 kw.
  Waar vindt ik de beste aanbiedingen met welkomstkorting?
  Contractduur kan variëren van 1 tot 3 jaar

  • energiecom zegt:

   Hi Paul,

   Als je graag alleen stroom met korting afneemt dan kan je eens kijken naar de aanbiedingen van Oxxio en Qurrent. Bij deze energieleveranciers krijg je ook een mooi kortingsbedrag als je voor alleen elektriciteit kiest. Wel raad ik je aan om eerst je contractduur uit te zitten, anders riskeer je een overstapboete.

   mvg,

   Energie aanbiedingen

 5. Nico zegt:

  Ik wil overstappen maar ben jaren geleden klant geweest van NUON. Geldt de welkomstkorting dan wel voor mij?
  M. vr. groet,
  Nico

  • Joeri zegt:

   Beste Nico,

   Alleen voor nieuwe klanten geld de welkomstkorting. Als je al jaren klant bent bij Nuon is de kans groot dat je te veel voor je energie betaalt. We raden je aan om een van de andere energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar jij het goedkoopst uit bent en een welkomstkorting ontvangt.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 6. Gerard zegt:

  Hallo,
  Ik heb eneco die loopt af op 1-4-2017 waar ik 6 jaar bij zit
  Kan ik al over stappen en ook gebruik maken van de korting.
  En als ik 3 jaar neemt hoeveel korting dan.
  Vr.Groet Gerard

  • Joeri zegt:

   Hi Gerard,

   Als je alk 6 jaar bij Eneco zit is de kans groot dat je een variabel contract hebt. Deze kunnen ten allen tijden opgezegd worden. Voor de zekerheid kan je dit navragen bij Eneco zelf. Als je een contract voor 3 jaar wilt kan je ook eens kijken naar de Essent aanbieding. Hierbij krijg je een kadobon t.w.v. 220 euro. Nuon heeft momenteel geen actie bij een 3 jaar contract.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 7. Mike zegt:

  Hallo,

  Ik heb nu ook energie via nuon wat ik opgezegt heb per 1 februari 2017.
  Ik krijg 16 januari de sleutel van mijn nieuwe woning, kan ik op mijn nieuwe adres gebruik maken van deze actie.
  Ik hoor graag van u.

  Groeten Mike

  • Joeri zegt:

   Hi Mike,

   Aangezien je klant geweest bent van Nuon en opgezegd hebt, kan je geen gebruik maken van deze actie. Pas als je 1 jaar een andere energieleverancier hebt gehad kan je weer terug naar Nuon overstappen. Acties gelden namelijk alleen voor nieuwe klanten of oud klanten die na minimaal 1 jaar besluiten terug te keren.

   Wellicht is de Pure energie aanbieding iets voor jou? Pure heeft momenteel zeer voordelige tarieven en een hoge kortingsactie.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 8. n.vrouwe zegt:

  Mijn huidige contract loopt pas in januari 2017 af. Kan ik meedoen als ik aangeef dat ik pas eind januari wil overstappen?

  • Joeri zegt:

   Beste,

   Het is mogelijk om maximaal 2,5 maand van tevoren een nieuw energiecontract aan te vragen. Het is in jou situatie dus mogelijk om alvast deze actie te gebruiken en aan te geven wanneer je wilt overstappen.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 9. Sasa Ostojic zegt:

  Goedenavond,

  Mijn 3 jarige contract bij Nuon loopt eind december af.
  Komen wij ook in aanmerking voor deze actie?

  Grtz, Sasa

 10. Luis Castanheira zegt:

  LS

  De prijs voor gas hierboven genoemd wijkt af van de prijs die in de berekening getoond wordt, hoe kan dat?

  Hierboven:
  € 0,19180 per kWh stroom en € 0,60480 per m3 gas

  Berkening:
  € 0,19180 per kWh stroom en € 0,61830 per m3 gas

  Groet,

  Luis Castanheira

  • Joeri zegt:

   Hi Luis,

   De gasprijs kan afwijken omdat Nuon, net als vele energieleveranciers, nog verschillende prijzen voor gas berekent per regio. De prijzen op onze website zijn die van gasregio 4. Waarschijnlijk bevind jij je in een gasregio waar de prijs net iets hoger ligt.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 11. hlammertse zegt:

  waarom krijgt een klant die al meer als 35 jaar klant is niet zo,n leuke korting

  • Joeri zegt:

   Trouwe klanten worden vaak niet beloont, wel heeft Nuon voor zijn vaste klanten maandelijkse winacties en kortingen op dagjes uit. Als een van de weinige energieleveranciers doen ze dus wel iets, maar je hebt natuurlijk liever die vette korting. Jaarlijks overstappen betekent ieder jaar weer een hoge korting op je energierekening.

 12. erna zegt:

  hallo, mijn huidige contract loopt op 3 december af. als ik voor eind november een contract afsluit die per 3 december ingaat geldt dat dan ook?

  • Joeri zegt:

   Hi Erna,

   Je kan tijdens de bestelling aangeven wanneer het energiecontract bij NUON in moet gaan. De datum van 3 december zal zeker wel in te plannen zijn. Ik zou zeggen ga naar de aanbieding toe en bekijk de mogelijkheden!

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 13. Percy zegt:

  Hallo,
  Ik heb stadsverwarming en dus alleen stroom nodig. Hebben jullie daar ook een mooie aanbieding voor?

  Groetjes Percy

  • Joeri zegt:

   Hi Percy,

   Uiteraard zijn er een aantal aanbiedingen voor alleen stroom te vinden. We hebben hier een stroom aanbiedingen pagina voor opgezet. Hier zie je alle energieleveranciers waarbij je ook een korting krijgt als je kiest voor alleen stroom.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 14. robert hensen zegt:

  mijn contract bij eneco loopt af op 31 december 2016 tot wanneer kan ik overstappen voor deze actie .

  • Joeri zegt:

   Hi Robert,

   Deze actie van Nuon loopt nog tot 30 november. Je hebt dus nog even tijd om over te stappen, maar vaak kan je van tevoren al aangeven wanneer je over wilt stappen. Nu is het wel zo dat Nuon een eventuele opzegvergoeding vergoed. Dit loopt op tot € 50,- per product ( gas of stroom, in totaal dus € 100,-). Je kan nakijken hoeveel Eneco aan overstapboete in rekening brengt en of Nuon dit volledig vergoed. Wellicht dat vroegtijdig opzeggen en overstappen naar deze gas en stroom aanbieding het waard is.

   Mvg,

   Energie Aanbiedingen

 15. Jules van Kerckhoven zegt:

  Geachte mevrouw of mijnheer,

  Via de rekentool op ik op een geschat jaarverbruik uit op 1206,15 per jaar.
  Gaat hier nog een korting van € 250,- op het eind van het jaar vanaf?

  Met vriendelijke groet,

  Jules van Kerckhoven

  • Joeri zegt:

   Dag Jules,

   Het geschatte jaarverbruik is exclusief de cashback die je na 1 jaar ontvangt. Je bent dus nog voordeliger uit bij Nuon dan je denkt!

   Mvg,

   Energie-Aanbiedingen

Jouw reactie op deze aanbieding: