Energie Aanbieding: Nuon: 3 maanden gratis stroom

Nuon topdeal: 3 maanden gratis stroom.

aanbieding, actie, cadeau energie

Nuon heeft een speciale aanbieding, 3 maanden gratis stroom bij een 1-jarig energiecontract. Deze besparing wordt berekend door 25% korting te rekenen over het leveringstarief van stroom gedurende de looptijd van 1 jaar. De korting geld alleen op het leveringstarief en dus niet op de overheidsheffingen, vaste leveringskorting en netbeheerkosten. Een normaal leveringstarief voor stroom, bij een 1 jarig contract, is 7,15 cent per kWh. Met 25% korting betaal je dus 1,79 cent minder per kWh, wat neerkomt op 5,36 cent per kWh.

energieleverancier, energieaanbieder

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Daarnaast is Nuon een van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Met deze aanbieding kies je voor een 1 jarig Gas en Stroom contract bij Nuon.

Onderstaande tarieven zijn op basis van een 1 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom. Hierbij is het kortingstarief nog niet meegenomen.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m397 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3150 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3202 euro p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten en consumenten die al meer dan 1 jaar geen contract meer bij Nuon hebben. Daarnaast geld de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Nuon. Deze actie is geldig tot eind december 2017.

Haken en ogen

 • De actie is voor nieuwe klanten en klanten die meer dan 1 jaar geen contract meer hebben bij Nuon.
 • De aanbieding is geldig voor een 1 jarig contract met zowel Stroom als Gas.
 • Dit is een exclusieve actie en dus niet bereikbaar via de Nuon- hoofdsite. Wilt u gebruik maken van deze actie, klik dan op de knoppen onderaan deze aanbieding.

Totale korting

 • Bij deze ‘Nuon topdeal’ krijgt u 25% korting op het normale tarief, door dit lage leveringstarief ontvang je effectief 3 maanden gratis stroom
 • Per kWh ontvang je 1,79 cent korting, bij een groot verbruik van 5000 kWh bespaar je 90 euro, bij een verbruik van 3500 kWh ongeveer 63 euro en bij een klein verbruik van 2000 kWh bespaar je circa 36 euro op jaarbasis.
 
Nuon korting aanbieding Beoordeeld door Energie Redactie op . Nuon: 3 maanden gratis stroom : 3,8
← Terug

6 Reacties op “Nuon: 3 maanden gratis stroom”

 1. Nikki zegt:

  Even een vraag:

  Ik heb net een maand geleden een contract van 3 jaar bij Essent gesloten. Ze belde mij aldoor en ik ben in “zeker dalen verhaal” meegegaan. Niet zo slim, achteraf, want ik was al client bij hen, dus ik kreeg ook een voordeel (cadeau’s, korting….etc).
  Als ik nu naar Nuon overstap, betaalt NUON de boete € 250.? Ook kom ik in aanmerking voor de aanbieding?

  Bedankt alvast voor uw antwoord!

  • Joeri zegt:

   Nuon vergoed bij deze actie helaas geen overstapboete. Je komt wel in aanmerking voor de aanbieding van Nuon, maar zal de overstapboete zelf moeten betalen.

 2. Bekar zegt:

  3 jaar geleden hebben wij een I-pad gekregen bij een 3-jarig contract. Super leuke aktie. Jammer dat het niet weer wordt gedaan. Dat soort producten worden door instanties massaal ingekocht, jammer dat klanten daarvan niet kunnen meeprofiteren. Oxxio springt er in die zin wel uit met allerlei gratis producten. Ook Essent met Mediamarkt bon. misschien toch maar reden om daar ook te orienteren.

 3. Ans van Iddekinge zegt:

  Geldt deze aanbieding ook voor bestaande klanten?

  • energiecom zegt:

   Beste Ans van Iddekinge,

   Deze aanbieding is niet van toepassing op bestaande klanten. U kunt de Nuon klantenservice bellen om te vragen voor korting bij verlenging. Vaak is overstappen naar een andere leverancier echter voordeliger.

   Energie-Aanbiedingen.com

 4. R. Vermeulen zegt:

  Ik ben al een aantal jaren klant bij de Nuon, zonder al teveel problemen.
  Jammer dat vaste klanten niet beloond worden en dat dit soort acties alleen voor nieuwe klanten zijn. Contract opzeggen en opnieuw klant worden dan maar.

Jouw reactie op deze aanbieding: