Energie Aanbieding: Oxxio vanaf €235,- cashback

Ontvang met de Oxxio cashback actie minimaal €235,- terug op je rekening

aanbieding, actie, cadeau energie

Kies nu voor een energiecontract van één jaar bij energieleverancier Oxxio en krijg minstens €235,- cashback afhankelijk van je gasverbruik. Of zet je energietarief voor drie jaar vast en krijg je minstens €260,- cashback, afhankelijk van je gasverbruik.

De cashback actie geldt bij afname van stroom en gas. Als je alleen stroom afneemt krijg je weliswaar ook korting, maar een stuk minder. Je krijgt bij alleen stroom €25,- korting bij een ééjarig contract en €50,- bij een driejarig contract. De kortingen worden verrekend op je jaarnota aan het einde van het eerste contractjaar. Hoe hoog je cashback daadwerkelijk is, is gebaseerd op je totale energie verbruik. Hoe hoger je energieverbruik, hoe hoger de korting.

energieleverancier, energieaanbieder

Oxxio is de afgelopen jaren bekend geworden met zijn grote ‘Ipad actie’. Helaas is deze actie inmiddels ruimschoots verlopen. Maar Oxxio heeft regelmatig leuke andere acties, zoals deze cashback actie. Je kiest uit een éénjarig of driejarig contract met vaste tarieven. Het driejarig contract is wat goedkoper in verbruik. Het éénjarig contract heeft daarentegen weer lagere vastrecht kosten.

Onderstaande tarieven zijn gebaseerd op een éénjarig energiecontract voor stroom en gas.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m3€86,- p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3€137,- p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3€189,- p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden verbonden aan deze aanbieding. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten. De aanbieding is geldig voor klanten die zowel gas en stroom als alleen stroom afnemen. Neem je alleen stroom af? Dan krijg je een lagere korting. De actie loopt tot eind februari 2018.

Voorwaarden energie actie

 • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten.
 • De hoogte van de cashback is afhankelijk van je gasverbruik.

Totale korting

 • Je krijgt minimaal €235,- cashback bij een éénjarig contract.
 • Je krijgt minimaal €260,- cashback bij een driejarig contract.
 • Bij afname van alleen stroom krijg je €25,- korting bij een éénjarig contract en €50,- bij een driejarig contract.
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
Oxxio energie cashback actie Beoordeeld door Energie Redactie op . € 260,- korting bij een 3 jaar contract.: 4,2
← Terug

2 Reacties op “Oxxio vanaf €235,- cashback”

 1. Patricica zegt:

  Wij wilden deze aanbieding nemen. Bij het afsluiten blijkt dat we maar 87,50 EUR cashback krijgen. Geen idee waarom het niet de 175 EUR uit de advertentie is. Momenteel zijn ze ook niet telefonisch bereikbaar, morgen maar even bellen.

  • Joeri zegt:

   Hi Patricia,

   Als je stadsverwarming hebt kan je dus niet voor gas van Oxxio kiezen, vandaar dat de cashback korting gehalveerd is. Oxxio is hiermee overigens een van de weinig energieleveranciers die zo’n hoge korting bij een alleen elektriciteit contract aanbiedt. Je doet hier dus echt je voordeel mee.

   mvg,

   Energie aanbiedingen

Jouw reactie op deze aanbieding: