Energie aanbieding: Engie Win een E-bike t.w.v. €999,-

T/m 31 augustus 2019

Helaas, deze aanbieding is verlopen! Bekijk alle Engie aanbiedingen Alle aanbiedingen met kado

Maak kans op een E-bike t.w.v. €999,-

ENGIE is een van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland, je betaalt altijd lage tarieven. En sluit je tussen 10 juli en 31 augustus een 1 óf 3-jarig contract bij ENGIE af? Dan maak je ook nog eens automatisch kans op een E-bike t.w.v. 999,-. Je hoeft dus zelf geen extra moeite te doen.

De winnaar wordt na 23 september 2019 bekend gemaakt. Ze zullen bij ENGIE een winnaar kiezen door middel van een willekeurige trekking.

De E-bike sluit goed aan bij groene energieleverancier ENGIE. Bij ENGIE kies je zelf waar je stroom vandaan komt, maar je bent altijd zeker van 100% groene stroom. De stroom wordt opgewekt door windstroom of zonnepanelen. Kies je er ook voor om gas af te nemen? Om te zorgen dat de CO2 gecompenseerd wordt heeft ENGIE een eigen project om het gasverbruik te compenseren.

100% groene
Uit Nederland
Vaste lage tarieven
1 of 3 jaar vaste prijs voor gas en stroom

Voordelen energie aanbieding

  • Vaste lage tarieven
  • Gas en/of stroom mogelijk
  • Hoge waarde van het cadeau
  • Niet altijd prijs

Win een E-bike t.w.v. €999,-

win-ebike

Engie energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Engie Win een E-bike t.w.v. €999,- energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Engie

Overstappen naar Engie is enorm gemakkelijk. Na aanmelding bij Engie, wordt alles voor je gedaan. Zelf hoef je dus niets te doen. Je krijgt na aanmelding direct een mail en na de 14 dagen bedenktijd hoor je van ze dat je bent overgestapt! Engie klanten waarderen het overstappen naar Engie zelfs met een 9,9! Bekijk alle Engie aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Engie vergoedt geen overstapboetes bij contracten minder dan drie jaar. Of ze je overstappen in andere gevallen vergoeden, staat in je overeenkomst en verschilt per actie. Lees dus goed de kleine letters om niet voor verassingen bij Engie te staan. Het zekere voor het onzekere nemen? Stap over naar een andere energieleverancier. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Engie energie actie

  • Alleen geldig bij 1- of 3-jarig contract
  • 18 jaar of ouder
  • Alleen bij deelname van 10 juli t/m 31 augustus

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€185

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€248

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€305

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst