Energiedirect aanbiedingen & acties

Energiedirect acties & energie aanbiedingen van april 2019

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Energiedirect. Deze energieleverancier doet niet aan dure cadeaus en overbodige extra’s. In plaats daarvan biedt het vaak lage energietarieven aan en hoge kortingen.

"Voordelige groene stroom en gas zonder poespas, dat is Energiedirect. Deze energieleverancier probeert het regelen van energie eenvoudiger en voordeliger te maken. "

Energiedirect probeert een zo laag mogelijke prijs aan te bieden zonder overbodige extra’s en dure cadeaus. Dit doen ze standaard met groene stroom, zonder extra kosten dus. Online kan je eenvoudig al je energiezaken regelen. Dit kan zowel via de website als via de app. Daarnaast kan je ook gebruik maken van ‘Tankey’. Hiermee bespaar je 5 cent extra op iedere liter brandstof die je tankt.

Voordelen van Energiedirect

  • Eenvoudig online
  • Lage prijs
  • Groene stroom

Betaalt Energiedirect mijn overstapboete?

Mocht je te maken krijgen met een overstapboete, dan betaalt Energiedirect die voor je. Mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Je moet ten eerste kiezen voor een meerjarig contract. Ten tweede moet je een Altijd voordeel contract afsluiten. En ten slotte moet je het contract afsluiten via de telefoon, aan de deur of in de winkel.

energie-aanbieding-overstapboete-Energiedirect

Overstappen naar Energiedirect

Dankzij de overstapservice van Energiedirect, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Energiedirect:

  • 1. Meld je aan bij Energiedirect
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Energiedirect zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Energiedirect
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Energiedirect welkomstcadeau

Energiedirect biedt dus geen overbodige luxes en dure cadeaus. Als je op zoek bent naar een welkomstcadeau, dan is Energiedirect waarschijnlijk niet de ideale energieleverancier voor jou. Energiedirect is wel sponsor van PSV. Voor de PSV fans hebben ze wel vaak mooie welkomstcadeaus zoals een gratis shirt of een cadeaubon voor de fanshop.

Bestaande en vaste klanten

Pure Energie heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld ook niet van de lopende acties gebruik maken. Let op dat een verlengaanbod ook vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Energiedirect beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Energiedirect is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Alle Energiedirect energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 150,- cashback 2 jaar Direct bekijken
tot € 150,- PSV fantegoed 3 jaar Direct bekijken