Energiedirect aanbiedingen

Energiedirect acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Energiedirect. Deze energieleverancier doet niet aan dure cadeaus en overbodige extra’s. In plaats daarvan biedt het vaak lage energietarieven aan en hoge kortingen.

Geen dure extra's, gewoon goedkope energie bij energiedirect.nl

Energiedirect.nl probeert een zo laag mogelijke prijs aan te bieden zonder overbodige extra’s en dure cadeaus. Dit doen ze standaard met groene stroom, zonder extra kosten dus. Online kan je eenvoudig al je energiezaken regelen. Dit kan zowel via de website als via de app. Daarnaast kan je ook gebruik maken van ‘Tankey’. Hiermee bespaar je 5 cent extra op iedere liter brandstof die je tankt.

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas, dat is energiedirect.nl. Deze energieleverancier probeert het regelen van energie eenvoudiger en voordeliger te maken.

Overstappen naar Energiedirect

1
energie-aanbieding-aanmelden-Energiedirect

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Energiedirect

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Energiedirect

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Energiedirect mijn overstapboete?

Wanneer je te vroeg opzegt bij je vorige leverancier, kan je een overstapboete krijgen. Mocht dit zo zijn betaalt energiedirect.nl deze maar in sommige gevallen. Zo moet je kiezen voor een meerjarig contract, moet je een Altijd Voordeel contract afsluiten én moet je het contract afsluiten via de telefoon, aan de deur of in de winkel. Via de website krijg je een hoge korting maar wordt de overstapboete niet vergoedt. Je kan dus beter even wachten wanneer je contract bijna is afgelopen! Tip: je kan al 75 dagen voor het einde van je contract overstappen naar energiedirect.nl!

energie-aanbieding-overstapboete-Energiedirect

Energiedirect welkomstcadeau

Energiedirect.nl biedt dus geen overbodige luxes en dure cadeaus. Als je op zoek bent naar een welkomstcadeau, dan is energiedirect.nl waarschijnlijk niet de ideale energieleverancier voor jou. Energiedirect is wel sponsor van PSV. Voor de PSV fans hebben ze wel vaak mooie welkomstcadeaus zoals een gratis shirt of een cadeaubon voor de fanshop.

Bestaande en vaste klanten

Energiedirect.nl heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld ook niet van de lopende acties gebruik maken. Let op dat een verlengaanbod ook vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Energiedirect beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Energiedirect is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Alle Energiedirect energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
Cashback € 250,- 1 jaar verlopen
Vaste lage tarieven 1 jaar Direct bekijken
€ 25,- cashback 1 jaar verlopen