Eneco aanbiedingen & acties

Eneco acties & energie aanbiedingen van september 2018

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Eneco. Deze energieleverancier biedt vaak cashback kortingen en welkomstcadeaus aan. Daarnaast heeft Eneco ook altijd voordelige energietarieven.

"‘Besparen doe je samen met Eneco’. Bij energieleverancier Eneco kan je veel geld besparen door de slimme innovaties. "

Regelmatig heeft deze leverancier een energie aanbieding, meestal bestaande uit een cashback actie. Eneco richt zich veel op het besparen van energie maar ook zeker je energierekening. Zo is Eneco bijvoorbeeld met Toon gekomen, een slimme thermostaat om je energierekening in de hand te houden. Als je kiest voor Eneco, maak je een goede keuze voor zowel het milieu als je energierekening.

Voordelen van Eneco

  • Altijd duurzame energie
  • Energie bespaar gadgets
  • Standaard groene stroom

Alle verlopen Eneco aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Eneco verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Eneco mijn overstapboete?

Wanneer je te maken krijgt met een overstapboete, hoef je je geen zorgen te maken wanner je overstapt naar Eneco. Eneco wilt namelijk de overstapboete voor je vergoeden tot € 125,- per energieproduct (stroom en gas). Let wel dat je moet kiezen voor minimaal een driejarig contract. Kies je voor een korter contract, zal je wel de overstapboete moeten betalen. Echter is het wel voordelig om ieder jaar over te stappen. Ga dus na bij jezelf wat voordeliger is!

energie-aanbieding-overstapboete-Eneco

Overstappen naar Eneco

Dankzij de overstapservice van Eneco, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Eneco:

  • 1. Meld je aan bij Eneco
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Eneco zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Eneco
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Eneco welkomstcadeau

Eneco biedt soms een welkomstcadeau aan bij een energiecontract. Dit kunnen verschillende cadeaus zijn. De energie aanbiedingen hebben wel altijd te maken met slimme innovaties en besparen. Zo kan je wel eens een Toon als welkomstcadeau krijgen.

Bestaande en vaste klanten

Eneco heeft voor haar bestaande en vaste klanten geen exclusieve energie aanbiedingen. Helaas gelden de energie aanbiedingen enkel voor nieuwe klanten. Wanneer je je contract verlengt bij Eneco, krijg je wel een aanbod met scherpere tarieven. Het is echter aan te raden om over te stappen wanneer je contract afloopt, zo kan je veel meer geld besparen!

Eneco beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Eneco is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Alle Eneco energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 175,- cashback 1 jaar Direct bekijken
Gratis Toon en Philips Hue-pakket 4 jaar Direct bekijken
Gratis slimme thermostaat3 jaarverlopen
€ 100,- overstap korting3 jaarverlopen