Eneco aanbiedingen & acties

Eneco acties & energie aanbiedingen van juni 2019

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Eneco. Deze energieleverancier biedt vaak cashback kortingen en welkomstcadeaus aan. Daarnaast heeft Eneco ook altijd voordelige energietarieven.

"‘Besparen doe je samen met Eneco’. Bij energieleverancier Eneco kan je veel geld besparen door de slimme innovaties. "

Regelmatig heeft deze leverancier een energie aanbieding, meestal bestaande uit een cashback actie. Eneco richt zich veel op het besparen van energie maar richt zich ook zeker op je energierekening. Zo is Eneco bijvoorbeeld met Toon gekomen, een slimme thermostaat om je energierekening in de hand te houden. Kies je voor Eneco, dan maak je een goede keuze voor zowel het milieu als je energierekening.

Voordelen van Eneco

  • Altijd duurzame energie
  • Energie bespaar gadgets
  • Standaard groene stroom

Alle verlopen Eneco aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Eneco verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Eneco mijn overstapboete?

Wanneer je te maken krijgt met een overstapboete, hoef je je geen zorgen te maken wanneer je overstapt naar Eneco. Eneco vergoedt namelijk de overstapboete voor je tot € 125,- per energieproduct (stroom en gas). Let er wel op dat je moet kiezen voor minimaal een driejarig contract. Kies je voor een korter contract, dan zul je de overstapboete wel zelf moeten betalen. Het is daarnaast voordelig om ieder jaar opnieuw over te stappen. Ga daarom bij jezelf na wat het voordeligst is.

energie-aanbieding-overstapboete-Eneco

Overstappen naar Eneco

Dankzij de overstapservice van Eneco, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Eneco:

  • 1. Meld je aan bij Eneco
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Eneco zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Eneco
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Eneco welkomstcadeau

Eneco biedt soms een welkomstcadeau aan bij een energiecontract. Dit kunnen verschillende cadeaus zijn. De energie aanbiedingen hebben wel altijd te maken met slimme innovaties en besparen. Zo kan je wel eens een Toon als welkomstcadeau krijgen.

Bestaande en vaste klanten

Eneco heeft voor haar bestaande en vaste klanten geen exclusieve energie aanbiedingen. Helaas gelden de energie aanbiedingen enkel voor nieuwe klanten. Wanneer je je contract verlengt bij Eneco, krijg je wel een aanbod met scherpere tarieven. Het is echter aan te raden om over te stappen wanneer je contract afloopt, zo kan je veel meer geld besparen!

Eneco beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Eneco is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Alle Eneco energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 200,- korting 1 jaar Direct bekijken
€ 250,- korting 3 jaar Direct bekijken
Gratis Toon twv € 200,- 4 jaar Direct bekijken
Gratis slimme thermostaat3 jaarverlopen
€ 100,- overstap korting3 jaarverlopen