Tibber aanbiedingen

Tibber acties van februari 2023

Alleen modelcontracten beschikbaar door gasprijs
Als je een nieuw energiecontract nodig hebt, dan is als een van de het Vattenfall modelcontract online beschikbaar als een van de weinige opties.
Bekijk Vattenfall modelcontract

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Tibber. Tibber biedt een dynamisch stroomcontract aan zonder gas tegen inkoopprijzen.

Tibber levert stroom tegen de inkoopprijs

Energieleverancier Tibber richt zich net als steeds meer nieuwe leveranciers op een dynamisch en duurzaam energiemodel voor consumenten. Bij deze jonge leverancier van eerlijke Nederlandse groene stroom betaal je altijd de inkoopprijs per kWh op het moment van je verbruik. Hiermee helpt Tibber je om je verbruik zoveel mogelijk aan te passen naar de goedkoopste momenten op de dag. De slimme Tibber-app neemt veel werk van je over en geeft je bijvoorbeeld een seintje wanneer het voor jou het gunstigste momenten is bijvoorbeeld je verwarming een graadje warmer of lager te zetten, of je auto thuis op te laden.

De dynamische stroomprijs van Tibber verschilt per uur. Daardoor kun jij handig inspelen op de natuurlijk piek-en dalmomenten van stroomverbruik met behulp van de slimme Tibber-app.”

Overstappen naar Tibber

1
energie-aanbieding-aanmelden-Tibber

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Tibber

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Tibber

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Tibber mijn overstapboete?

Tibber vergoedt geen overstapboete van een andere leverancier. Zelf brengt Tibber ook geen overtapboete in rekening, want je kunt op ieder gewenst moment je contract opzeggen en weer overstappen.

energie-aanbieding-overstapboete-Tibber

Tibber welkomstcadeau

Tibber biedt geen welkomstcadeau aan bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Dit past niet bij de filosofie van de leverancier. In plaats van een cadeau, betaal je bij Tibber stroom tegen inkoopprijs. Dat zijn lagere tarieven dan de geldende marktprijzen voor stroom. Dit is het vaste aanbod.

Bestaande en vaste klanten

Tibber biedt alleen een dynamisch contract aan die je op ieder moment kunt opzeggen. Tibber zou het liefste zien dat je nooit meer de noodzaak voelt om over te stappen van leverancier, omdat je altijd de laagste tarieven voor je stroom betaalt door slim om te gaan met je verbruik. Daarom hanteert Tibber verder geen trouwe klanten spaarprogramma’s of andere vaste klantenkortingen.

Tibber beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Tibber is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Alle Tibber energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
Dynamisch stroomcontract variabel Direct bekijken