Tibber

Tibber aanbiedingen

Tibber acties van juni 2023

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Tibber. Deze aanbiedingen zijn op dit moment geldig.
Thuiswinkel partner
9,3 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Energieleverancier Tibber richt zich net als steeds meer nieuwe leveranciers op een dynamisch en duurzaam energiemodel voor consumenten. Tibber heeft alleen stroom, geen gas.

  • Beste dynamische energieleverancier voor alleen stroom
  • Energie tegen inkoopprijs
  • Laagste vaste maandkosten
  • Veel positieve reviews

Welke energie acties heeft Tibber?

Bij Tibber verdienen ze nooit aan je stroomverbruik. Je krijgt groene stroom voor de beursprijs per uur en een slimme app die je helpt om je huishouden te verduurzamen. Tibber heeft alleen een dynamisch stroomcontract. De app is gratis en zorgt ervoor dat je makkelijk kunt besparen.

Dit is de Tibber aanbieding van dit moment:

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur
Tibber Dynamisch stroomcontract dynamisch Meer informatie

De dynamische stroomprijs van Tibber verschilt per uur. Daardoor kun jij handig inspelen op de natuurlijk piek-en dalmomenten van stroomverbruik met behulp van de slimme Tibber-app.

Melvin Paalvast / Energie redactie

Over Tibber aanbiedingen

Betaalt Tibber mijn overstapboete?

Tibber vergoedt geen overstapboete van een andere leverancier. Zelf brengt Tibber ook geen overtapboete in rekening, want je kunt op ieder gewenst moment je contract opzeggen en weer overstappen.

Tibber welkomstcadeau

Tibber biedt geen welkomstcadeau aan bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Dit past niet bij de filosofie van de leverancier. In plaats van een cadeau, betaal je bij Tibber stroom tegen inkoopprijs. Dat zijn lagere tarieven dan de geldende marktprijzen voor stroom. Dit is het vaste aanbod.

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Bestaande en vaste klanten

Tibber biedt alleen een dynamisch contract aan die je op ieder moment kunt opzeggen. Tibber zou het liefste zien dat je nooit meer de noodzaak voelt om over te stappen van leverancier, omdat je altijd de laagste tarieven voor je stroom betaalt door slim om te gaan met je verbruik. Daarom hanteert Tibber verder geen trouwe klanten spaarprogramma’s of andere vaste klantenkortingen.

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.