Pure Energie aanbiedingen

Pure Energie acties van december 2021

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Pure Energie. Deze energieleverancier heeft vrijwel altijd een cashback korting. Uiteraard ook altijd voordelige energietarieven. Pure Energie doet verder niet vaak aan energie aanbiedingen. Dat komt omdat duurzaamheid voorop staat.

Kies voor de groenste stroom, al 7 jaar op rij

Pure Energie zet zich heel erg in voor het milieu en de samenleving. Deze energieleverancier produceert al vijf jaar lang de groenste stroom van Nederland. Daarnaast verkoopt het ook niet meer dan het zelf opwekt. 10% van de winst die Pure Energie maakt gaat naar goede doelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en samenleving. De overige 90% wordt gebruikt om nieuwe duurzame energieprojecten te realiseren.

Eén van de groenste energieleveranciers van Nederland: Pure Energie. De groene stroom wekken ze zelf op met windmolens en zonnepanelen in Nederland.

  Overstappen naar Pure Energie

  1
  energie-aanbieding-aanmelden-Pure Energie

  Meld je aan

  Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
  2
  energie-aanbieding-meterstanden-Pure Energie

  Geef je meterstand door

  Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
  3
  energie-aanbieding-eindrekening-Pure Energie

  Controleer je eindafrekening

  Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

  Betaalt Pure Energie mijn overstapboete?

  Pure Energie betaalt helaas niet je overstapboete mocht je deze krijgen. Je krijgt een overstapboete alleen als je overstapt voordat je lopende contract afloopt. Dit komt dus bijna nooit voor. Mocht dit wel het geval zijn, ga dan na of het daadwerkelijk voordelig is om over te stappen naar Pure Energie of toch naar een andere energieleverancier!

  energie-aanbieding-overstapboete-Pure Energie

  Pure Energie welkomstcadeau

  Pure Energie biedt vaak een flinke korting aan op je energie contract. Dit bestaat vaak niet zozeer uit een welkomstcadeau maar wel uit een flinke korting op je jaarafrekening of een hoge cashback korting. Dit is vaak zelfs voordeliger dan een welkomstcadeau van Pure Energie. Bekijk dus alle aanbiedingen en kies de beste deal voor jou!

  Bestaande en vaste klanten

  Pure Energie doet graag een verlengaanbod wanneer je contract bijna afloopt en je dus een nieuw contract nodig hebt. Let echter op dat een verlengaanbod vaak minder voordelig is dan je huidige contract. Houd dus goed je huidige contract naast het verlengaanbod en kijk wat de beste deal voor jou is.

  Pure Energie beoordeeld door de Energie Redactie

  De energie leverancier Pure Energie is op beoordeeld met 4.5 sterren.

  Alle Pure Energie energie aanbiedingen op een rij

  Energie aanbiedingContractduur
  € 70,- korting 1 jaar Direct bekijken
  € 35,- korting alleen stroom 1 jaar Direct bekijken