Pure Energie aanbiedingen & acties

Pure Energie acties & energie aanbiedingen van januari 2020

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Pure Energie. Deze energieleverancier heeft vrijwel altijd een cashback korting. Uiteraard ook altijd voordelige energietarieven. Pure Energie doet verder niet vaak aan energie aanbiedingen. Dat komt omdat duurzaamheid voorop staat.

"Eén van de groenste energieleveranciers van Nederland: Pure Energie. De groene stroom wekken ze zelf op met windmolens en zonnepanelen in Nederland."

Pure Energie zet zich heel erg in voor het milieu en de samenleving. Deze energieleverancier produceert al vijf jaar lang de groenste stroom van Nederland. Daarnaast verkoopt het ook niet meer dan het zelf opwekt. 10% van de winst die Pure Energie maakt gaat naar goede doelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en samenleving. De overige 90% wordt gebruikt om nieuwe duurzame energieprojecten te realiseren.

Voordelen van Pure Energie

  • Groene stroom van Nederland
  • Je eigen stukje windmolen kiezen
  • Eerlijke tarieven

Betaalt Pure Energie mijn overstapboete?

Pure Energie betaalt helaas niet je overstapboete mocht je deze krijgen. Je krijgt een overstapboete alleen als je overstapt voordat je lopende contract afloopt. Dit komt dus bijna nooit voor. Mocht dit wel het geval zijn, ga dan na of het daadwerkelijk voordelig is om over te stappen naar Pure Energie of toch naar een andere energieleverancier!

energie-aanbieding-overstapboete-Pure Energie

Overstappen naar Pure Energie

Dankzij de overstapservice van Pure Energie, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Pure Energie:

  • 1. Meld je aan bij Pure Energie
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Pure Energie zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Pure Energie
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Pure Energie welkomstcadeau

Pure Energie biedt vaak een flinke korting aan op je energie contract. Dit bestaat vaak niet zozeer uit een welkomstcadeau maar wel uit een flinke korting op je jaarafrekening of een hoge cashback korting. Dit is vaak zelfs voordeliger dan een welkomstcadeau van Pure Energie. Bekijk dus alle aanbiedingen en kies de beste deal voor jou!

Bestaande en vaste klanten

Pure Energie doet graag een verlengaanbod wanneer je contract bijna afloopt en je dus een nieuw contract nodig hebt. Let echter op dat een verlengaanbod vaak minder voordelig is dan je huidige contract. Houd dus goed je huidige contract naast het verlengaanbod en kijk wat de beste deal voor jou is.

Pure Energie beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Pure Energie is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Alle Pure Energie energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 50,- korting per jaar 1 jaar Direct bekijken