Meisje en moeder die aan het strand wandelen
Pure Energie

Pure Energie aanbiedingen

Pure Energie aanbiedingen van mei 2024

Energieleverancier Pure Energie heeft op dit moment 2 beschikbare aanbiedingen.
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Energieleverancier Pure Energie

Eén van de groenste energieleveranciers van Nederland: Pure Energie. De groene stroom wekken ze zelf op met windmolens en zonnepanelen in Nederland.

Pure Energie zet zich heel erg in voor het milieu en de samenleving. Deze energieleverancier produceert al vijf jaar lang de groenste stroom van Nederland. Daarnaast verkoopt het ook niet meer dan het zelf opwekt. 10% van de winst die Pure Energie maakt gaat naar goede doelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en samenleving. De overige 90% wordt gebruikt om nieuwe duurzame energieprojecten te realiseren. 

Voor- en nadelen van Pure Energie

  • Al 9 jaar de groenste energieleverancier
  • Groene stroom uit Nederland
  • Eerlijke tarieven
Bekijk Pure Energie aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van Pure Energie?

De tarieven van Pure Energie bedragen op dit moment € 0,26579 per kWh stroom en € 1,20712 per m3 gas . Deze prijzen zijn op basis van energie aanbieding 1 jaar vast + € 150,- cashback.

Pure Energie tarieven mei 2024

Product Tarief bij Pure Energie
Gas € 1,20712 per m³
Enkeltarief € 0,26091 per kWh
Normaaltarief € 0,26579 per kWh
Daltarief € 0,25552 per kWh
Terugleververgoeding € 0,06000 per kWh

Dit zijn de nieuwe tarieven van Pure Energie. Voor het laatst bijgewerkt op 30-05-2024.

Pure Energie prijzen bij een energie aanbieding

De energieprijzen die je daadwerkelijk gaat betalen bij het afsluiten van een contract, kunnen afwijken van bovenstaande. Kies daarom je energie aanbieding en bereken je maandbedrag.

Bekijk Pure Energie aanbiedingen

Ervaring met Pure Energie

"Als je duurzaamheid belangrijk vind is Pure Energie een hele goede keuze. Ze zijn namelijk al 9 jaar op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland!"
Sander van Meggelen

Sander van Meggelen

Energie expert

Beoordeling Pure Energie door de redactie van energie-aanbiedingen.com
4 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft Pure Energie?

Pure Energie heeft op dit moment 2 acties beschikbaar

Deze energieleverancier heeft op dit moment een aanbieding bij een 1-jarig vast contract.. Uiteraard ook altijd voordelige energietarieven. Pure Energie doet verder niet vaak aan energie aanbiedingen. Dat komt omdat duurzaamheid voorop staat. 

Dit zijn alle Pure Energie acties op een rij

Meer informatie over energieleverancier Pure Energie

Betaalt Pure Energie mijn overstapboete?

Pure Energie betaalt helaas niet je overstapboete mocht je deze krijgen. Je krijgt een overstapboete alleen als je overstapt voordat je lopende contract afloopt. Dit komt dus bijna nooit voor. Mocht dit wel het geval zijn, ga dan na of het daadwerkelijk voordelig is om over te stappen naar Pure Energie of toch naar een andere energieleverancier!

Pure Energie welkomstcadeau

Pure Energie biedt vaak een flinke korting aan op je energie contract. Dit bestaat vaak niet zozeer uit een welkomstcadeau maar wel uit een flinke korting op je jaarafrekening of een hoge cashback korting. Dit is vaak zelfs voordeliger dan een welkomstcadeau van Pure Energie. Bekijk dus alle aanbiedingen en kies de beste deal voor jou!

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Bestaande en vaste klanten

Pure Energie doet graag een verlengaanbod wanneer je contract bijna afloopt en je dus een nieuw contract nodig hebt. Let echter op dat een verlengaanbod vaak minder voordelig is dan je huidige contract. Houd dus goed je huidige contract naast het verlengaanbod en kijk wat de beste deal voor jou is.

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.