Frank Energie aanbiedingen

Frank Energie acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Frank Energie. Frank Energie biedt één type contract aan met variabele prijzen tegen inkoopprijzen. Ook met alleen stroom.

Bij Frank energie betaal je de inkoopprijs

Frank Energie gooit het roer om op de energiemarkt. Bij deze partij kies je voor variabele inkooptarieven en 100% Nederlandse groene stroom. De inkoopprijs van gas en stroom beweegt iedere dag mee met de marktprijs, en dit is ook de prijs die je als klant betaalt. Geen winstmarge voor Frank Energie dus, wel lekker simpel gas en stroom voor jou. Omdat de tarieven van dag tot dag verschillen is het verschil in termijnbedrag in de zomer- en wintermaanden fors, Iets om rekening mee te houden.

Frank energie snapt dat de huidige energiemarkt anders moet en houd de risico’s voor jou als klant laag door geen termijnbedragbuffers op te bouwen.

Overstappen naar Frank Energie

1
energie-aanbieding-aanmelden-Frank Energie

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Frank Energie

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Frank Energie

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Frank Energie mijn overstapboete?

Frank Energie vergoedt geen overstapboete van een andere leverancier. Zelf brengt Frank Energie ook geen overtapboete in rekening, want je kunt maandelijks je contract opzeggen en weer overstappen.

energie-aanbieding-overstapboete-Frank Energie

Frank Energie welkomstcadeau

Frank Energie biedt geen vast contract aan met welkomstkorting of cadeau. In plaats daarvan betaal je vaak lagere tarieven voor je energie, namelijk tegen de inkoopprijs. Je kiest mee voor een alternatief en ander geluid binnen de energiemarkt en bent vrij om iedere maand over te stappen.

Bestaande en vaste klanten

Frank Energie biedt alleen een maandelijks opzegbaar modelcontract aan. Je kunt als vaste klant daarom niet overstappen op een andere aanbieding van Frank Energie. Iedere klant betaalt voor energie tegen inkooptarieven. Dit is het model van Frank Energie waarin gestreefd wordt naar een energiemarkt waarin het juist loont om nooit meer te hoeven overstappen voor het goedkoopste energiecontract.

Frank Energie beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Frank Energie is op beoordeeld met 3 sterren.

Alle Frank Energie energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
Dynamische tarieven variabel Direct bekijken