3D illustratie van windmolens en bomen
Frank Energie

Frank Energie aanbiedingen

Frank Energie aanbiedingen van juni 2024

Energieleverancier Frank Energie heeft op dit moment 3 beschikbare aanbiedingen.
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Bij Frank energie betaal je de inkoopprijs

Frank Energie gooit het roer om op de energiemarkt. Bij deze partij kies je voor variabele inkooptarieven en 100% Nederlandse groene stroom. De inkoopprijs van gas en stroom beweegt iedere dag mee met de marktprijs, en dit is ook de prijs die je als klant betaalt. Geen winstmarge voor Frank Energie dus, wel lekker simpel gas en stroom voor jou. Omdat de gastarieven van dag tot dag verschillen en de stroomtarieven zelfs ieder uur, is het verschil in termijnbedrag in de zomer- en wintermaanden fors. Iets om rekening mee te houden.

Voor- en nadelen van Frank Energie

  • 100% Groene NL stroom
  • Handige App voor het afstemmen van je verbruik op het juiste moment
  • Gemiddeld lagere inkooptarieven
Bekijk Frank Energie aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van Frank Energie?

De tarieven van Frank Energie bedragen op dit moment € 0,21990 per kWh stroom en € 1,07680 per m3 gas . Deze prijzen zijn op basis van energie aanbieding 1 jaar vast + € 230,- cashback.

Frank Energie tarieven juni 2024

Product Tarief bij Frank Energie
Gas € 1,07680 per m³
Enkeltarief € 0,25302 per kWh
Normaaltarief € 0,21990 per kWh
Daltarief € 0,21990 per kWh
Terugleververgoeding € 0,05022 per kWh

Dit zijn de nieuwe tarieven van Frank Energie. Voor het laatst bijgewerkt op 15-06-2024.

Frank Energie prijzen bij een energie aanbieding

De energieprijzen die je daadwerkelijk gaat betalen bij het afsluiten van een contract, kunnen afwijken van bovenstaande. Kies daarom je energie aanbieding en bereken je maandbedrag.

Bekijk Frank Energie aanbiedingen

Ervaring met Frank Energie

"Frank energie snapt dat de huidige energiemarkt anders moet en houdt de risico’s voor jou als klant laag door geen termijnbedragbuffers op te bouwen. Wil je de werkelijke energiekosten per maand? Dan is Frank Energie interessant. Zo voorkom je een hoge rekening achteraf."
Melvin Paalvast

Melvin Paalvast

Energie expert

Beoordeling Frank Energie door de redactie van energie-aanbiedingen.com
3 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft Frank Energie?

Frank Energie heeft op dit moment 3 acties beschikbaar

Frank Energie biedt één type contract aan met variabele prijzen tegen inkoopprijzen. Ook met alleen stroom. Bij deze actie krijg je geen loyaliteitskorting of welkomstcadeau.

Dit zijn alle Frank Energie acties op een rij

Meer informatie over energieleverancier Frank Energie

Betaalt Frank Energie mijn overstapboete?

Frank Energie vergoedt geen overstapboete van een andere leverancier. Zelf brengt Frank Energie ook geen overtapboete in rekening, want je kunt maandelijks je contract opzeggen en weer overstappen. Zorg met overstappen naar Frank Energie dus dat je de einddatum van je huidige contract (als je nog niet contractvrij bent) correct doorgeeft aan de nieuwe leverancier, zo voorkom je een hoge overstapboete.

Frank Energie welkomstcadeau

Frank Energie biedt geen vast contract aan met welkomstkorting of cadeau. In plaats daarvan betaal je vaak lagere tarieven voor je energie, namelijk tegen de inkoopprijs. Je kiest mee voor een alternatief en ander geluid binnen de energiemarkt en bent vrij om iedere maand over te stappen.

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Bestaande en vaste klanten

Frank Energie biedt alleen een maandelijks opzegbaar modelcontract aan. Je kunt als vaste klant daarom niet overstappen op een andere aanbieding van Frank Energie. Iedere klant betaalt voor energie tegen inkooptarieven. Dit is het model van Frank Energie waarin gestreefd wordt naar een energiemarkt waarin het juist loont om nooit meer te hoeven overstappen voor het goedkoopste energiecontract.

Ben je als Frank Energie benieuwd of je ergens anders weer een goedkoper energiecontract kunt krijgen? Dan is het aan te bevelen om weer energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken en naast je huidige energiekosten te leggen.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.