Coolblue aanbiedingen

Coolblue acties van februari 2023

Alleen modelcontracten beschikbaar door gasprijs
Als je een nieuw energiecontract nodig hebt, dan is als een van de het Vattenfall modelcontract online beschikbaar als een van de weinige opties.
Bekijk Vattenfall modelcontract

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Coolblue. Met een energie aanbieding bij Coolblue ontvang je een handig cadeau in de vorm van Coolbluetegoed, al vanaf € 50,-. Hoe langer je contract, hoe hoger je tegoed.

Bespaar energie met hulp & korting van Coolblue

Coolblue weet zich al jaren te onderscheiden met uitstekende klantenservice voor de webshop. Sinds januari 2021 kan je via Coolblue ook een energiecontract afsluiten. Als energieklant van Coolblue ontvang je groene stroom van Nederlandse zonnepanelen en windmolens én CO2-gecompenseerd gas. Om energiebesparing te stimuleren, ontvang je na aanmelding ook nog eens korting op energiezuinige en -besparende producten van Coolblue. En heb je al een slimme meter? Dan ontvang je maandelijks een besparingsrapport. Hiermee wil Coolblue jou helpen om zo min mogelijk energie te verbruiken.

Coolblue wil jou helpen bij het besparen van energie. Denk hierbij aan korting tot € 250 op energiebesparend producten en inzicht in je energieverbruik met een besparingsrapport. Dat is energie met een glimlach.

Overstappen naar Coolblue

1
energie-aanbieding-aanmelden-Coolblue

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Coolblue

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Coolblue

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Coolblue mijn overstapboete?

Stap je te vroeg over naar Coolblue en ontvang je van je vorige leverancier een opzegboete? Dan betaalt Coolblue deze niet. Houd daarom rekening met de einddatum van je huidige contract. Geef als startdatum de einddatum van je huidige contract door en voorkom daarmee dat je een opzegboete moet betalen.

energie-aanbieding-overstapboete-Coolblue

Coolblue welkomstcadeau

Coolblue biedt jou als energieklant een mooi welkomstcadeau aan met een Coolblue cadeaubon tot een waarde van € 300,- voor gas en stroom. Ook met alleen stroom kan je overstappen met een welkomstcadeau. Je ontvangt dan een Coolblue cadeaubon tot een waarde van € 150,-. Je kiest zelf hoelang jij je contract wil vastleggen: 1 jaar, 3 jaar of voor onbepaalde tijd.

Bestaande en vaste klanten

Coolblue wil jou helpen om te besparen op je energie. Daarom ontvang je besparingshulp én exclusieve korting op energiezuinige en -besparende producten. Zo ontvang je als energieklant tot € 250 korting op energiebesparende producten als een wasmachine, koelkast, slimme thermostaat, smart lampen en slimme stekkers. Of bespaar op je energierekening met € 150,- korting op zonnepanelen van Coolblue. En heb je al een elektrische auto? Dan ontvang je als klant van Coolblue Energie € 75,- korting op een Coolblue laadpaal.

Coolblue beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Coolblue is op beoordeeld met 4 sterren.