Mega aanbiedingen

Mega acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Mega. Bij Mega krijg je groene stroom voor een goedkope prijs. Je kunt bij Mega kiezen voor een vast energiecontract met een looptijd van 1 jaar of voor een variabel contract die je maandelijks gratis kan opzeggen.

Bij Mega vind je voordelige tarieven en groene stroom

Bij Mega kies je voor goedkope tarieven in combinatie met groene stroom en gas. De stroom van Mega is afkomstig uit duurzame bronnen zoals windmolens en probeert door kleine handelingen nog meer positieve invloed te hebben op het milieu. Je kan bij Mega kiezen voor een vast energiecontract of een variabel energiecontract.

Bij Mega heb je altijd een voordelig tarief voor je energielevering, zowel vandaag als op lange termijn

Overstappen naar Mega

1
energie-aanbieding-aanmelden-Mega

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Mega

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Mega

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Mega mijn overstapboete?

Bij Mega krijg je een overstapboete wanneer je te vroeg overstapt. De hoogte van de overstapboete ligt aan de resterende looptijd van je huidige contract. Voorkom een overstapboete door de startdatum van je nieuwe contract op de einddatum van je huidige contract aan te laten sluiten. Mega neemt helaas geen overstapboete over wanneer je naar hen overstapt.

energie-aanbieding-overstapboete-Mega

Mega welkomstcadeau

Bij Mega kan je gebruik maken van mooie cashback acties tot € 200. Daarnaast biedt Mega hun klanten goedkope tarieven voor 100% groene stroom. Je draagt hierbij mee aan duurzamere toekomst en betaald niet de hoogste energietarieven. Bekijk dus alle aanbiedingen van Mega en kies de beste deal voor jou!

Bestaande en vaste klanten

Om zo goed mogelijk uit te komen is het belangrijk om je huidige tarieven te vergelijken met die van Mega. Als je je contract kan verlegen, kun je het beste eerst alle beschikbare energie aanbiedingen vergelijken om zo goedkoop mogelijk uit te komen met je energierekening.

Mega beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Mega is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Mega energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
6 maanden vaste tarieven variabel Direct bekijken
1 jaar vast contract 1 jaar Direct bekijken
Variabel contract variabel Direct bekijken