Vrouw die een tosti eet in een keuken
NextEnergy

NextEnergy aanbiedingen

NextEnergy acties van mei 2023

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van NextEnergy. Deze aanbiedingen zijn op dit moment geldig.
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Over NextEnergy en dynamische tarieven

NextEnergy is een jonge leverancier uit 2022 die in het rijtje van Tibber en Frank Energie past, met een dynamisch energie aanbod. Dat betekent dat je altijd de inkoopprijs per kWh en per m3 gas betaalt op het moment van je verbruik. 

  • Laagste inkooptarieven
  • Voor zowel gas en stroom
  • Handige NextEnergy app voor slim energieverbruik

Welke energie acties heeft NextEnergy?

NextEnergy heeft maar 1 aanbieding: die met een dynamisch contract. NextEnergy stimuleert je om je energieverbruik zoveel mogelijk af te stemmen op de voordeligste momenten van de dag. Wanneer die zijn, zie je in de NextEnergy-app. Deze slimme app is je energie buddy die je een seintje geeft wanneer het voor jou het beste moment is om energie te verbruiken thuis, afgestemd op jouw gedrag. In tegenstelling tot Frank Energie en Tibber, betaal je bij NextEnergy wel een vast voorschotbedrag. Zo heb je extra grip op je energiekosten.

Dit is de NextEnergy aanbieding van dit moment:

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur
NextEnergy Laagste dynamische tarieven dynamisch Meer informatie
Sander van Meggelen

De energieprijzen van NextEnergy verschillen per dag. Zo kun jij je energieverbruik handig afstemmen op de goedkoopste momenten. Dit doe je samen met de slimme NextEnergy-app.

Sander van Meggelen / Energie redactie

Over NextEnergy aanbiedingen

Betaalt NextEnergy mijn overstapboete?

NextEnergy vergoedt geen overstapboete van een andere leverancier. Zelf brengt NextEnergy ook geen overstapboete in rekening, want je kunt op ieder gewenst moment je contract opzeggen en weer overstappen.

Bestaande en vaste klanten

NextEnergy doet niet aan speciale loyaliteitsprogramma's voor vaste klanten, of aan andere kortingen. Wel helpen ze je met de laagste dynamische tarieven en slimme app aan een voordeliger energiecontract. Dit is het vaste aanbod. Zo hoopt Next Energy natuurlijk dat je niet meer de noodzaak voelt om over te stappen en om die reden 'beloond' wordt als bestaande klant.

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

NextEnergy welkomstcadeau

Bij NextEnergy ontvang je geen welkomstcadeau als je naar ze overstapt. In plaats van een cadeau of cashback, betaal je bij Nextenergy gas en stroom tegen de inkoopprijs. Pas je je energieverbruik slim aan op de goedkoopste momenten op de dag, dan levert je dat een mooie besparing op.

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!