NextEnergy aanbiedingen

NextEnergy acties van februari 2023

Alleen modelcontracten beschikbaar door gasprijs
Als je een nieuw energiecontract nodig hebt, dan is als een van de het Vattenfall modelcontract online beschikbaar als een van de weinige opties.
Bekijk Vattenfall modelcontract

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van NextEnergy. NextEnergy biedt dynamische gas- en stroomprijzen aan tegen inkoopprijs.

NextEnergy levert stroom tegen de inkoopprijs

NextEnergy is een jonge leverancier uit 2022 die in het rijtje van Tibber en Frank Energie past, met een dynamisch energie aanbod. Dat betekent dat je altijd de inkoopprijs per kWh en per m3 gas betaalt op het moment van je verbruik. NextEnergy stimuleert je op die manier om je energieverbruik zoveel mogelijk af te stemmen op de voordeligste momenten van de dag. Wanneer die zijn, zie je in de NextEnergy-app. Deze slimme app is je energie buddy die je een seintje geeft wanneer het voor jou het beste moment is om energie te verbruiken thuis, afgestemd op jouw gedrag. In tegenstelling tot Frank Energie en Tibber, betaal je bij NextEnergy wel een vast voorschotbedrag. Zo heb je extra grip op je energiekosten.

De energieprijzen van NextEnergy verschillen per dag. Zo kun jij je energieverbruik handig afstemmen op de goedkoopste momenten. Dit doe je samen met de slimme NextEnergy-app.”

Overstappen naar NextEnergy

1
energie-aanbieding-aanmelden-NextEnergy

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-NextEnergy

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-NextEnergy

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt NextEnergy mijn overstapboete?

NextEnergy vergoedt geen overstapboete van een andere leverancier. Zelf brengt NextEnergy ook geen overtapboete in rekening, want je kunt op ieder gewenst moment je contract opzeggen en weer overstappen.

energie-aanbieding-overstapboete-NextEnergy

NextEnergy welkomstcadeau

Bij NextEnergy ontvang je geen welkomstcadeau als je naar ze overstapt. In plaats van een cadeau of cashback, betaal je bij Nextenergy gas en stroom tegen de inkoopprijs. Pas je je energieverbruik slim aan op de goedkoopste momenten op de dag, dan levert je dat een mooie besparing op.

Bestaande en vaste klanten

NextEnergy doet niet aan speciale loyaliteitsprogramma's voor vaste klanten, of aan andere kortingen. Wel helpen ze je met de laagste dynamische tarieven en slimme app aan een voordeliger energiecontract. Dit is het vaste aanbod. Zo hoopt Next Energy natuurlijk dat je niet meer de noodzaak voelt om over te stappen en om die reden 'beloond' wordt als bestaande klant.

NextEnergy beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier NextEnergy is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Alle NextEnergy energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
Laagste dynamische tarieven variabel Direct bekijken