10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Energie met kado

Energieleveranciers geven grote cadeaus weg bij een energie contract. Bekijk hier de beste energie cadeaus van dit moment
Bekijk alle energie cadeaus

Sinds kort zijn er weer vaste contracten beschikbaar met cashback. De vaste contracten met gratis cadeau laten nog even op zich wachten maar zullen waarschijnlijk in april weer worden aangeboden. Zodra er weer aanbod is met een gratis cadeau, vind je ze op deze pagina. Houd ons daarom in de gaten. Of meld je aan voor een seintje bij de eerdere aanbiedingen hieronder. Dan laten we je het meteen weten als deze aanbiedingen met cadeau weer beschikbaar zijn.

Energie met kado

Bekijk alle energie aanbiedingen met cadeau

Overstappen energie met cadeau

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een welkomstcadeau

Maak je keuze uit de energie aanbieding met cadeau en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Gratis cadeaus die je kan verwachten bij overstappen energie

Dat energieleveranciers hun nieuwe klanten verwelkomen met een gratis kado bij energie blijkt uit de vele energie acties. Uit welke energie aanbiedingen met cadeaus kan je zoal kiezen?

Cadeaubonnen

De meeste energieleveranciers bieden een cadeaubon aan. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van € 75,- tot € 250,- euro, te besteden bij grote en bekende online winkels als Bol.com, Wehkamp, Intratuin of MediaMarkt. Trek je er graag op uit? Dan bieden energieleveranciers ook met regelmaat energie aanbiedingen voor een weekendje weg, een hotelovernachting of een restaurant cadeaubon.

Gratis kado

Ontvang je liever een product cadeau bij je nieuwe energiecontract? Regelmatig bieden energieleveranciers elektronische cadeaus aan als een laptop, iPad, Xbox of juist besparingshulpmiddelen als een slimme thermostaat. Wil je helemaal de keuze hebben, dan zijn er nog cadeau keuzepakketten. Zo kun je een cadeau naar keuze kiezen uit een selectie van producten ter waarde van een bepaald bedrag. Denk aan een hippe smartwatch, speakers, of een JBL koptelefoon. Voor ieder wat wils dus.

Nuon Vattenfall cadeau of Essent cadeau

Wil je ruim de keuze hebben in luxe welkomstcadeaus? Dan bieden energieleveranciers Essent en Nuon Vattenfall de meeste keuze in welkomstcadeaus. Je kan met een Essent aanbieding of Vattenfall aanbieding vaak kiezen tussen elektronische cadeaus, cadeaubonnen of hoge kortingen.

Tips overstappen energie met cadeau

Natuurlijk is een gratis cadeau bij je nieuwe energiecontract een aantrekkelijke manier om in te stappen op een energiecontract. Wie wil er nou niet iets extra’s bij zijn/haar energiecontract? Maar let wel op dat je bij het vergelijken van energie met cadeaus een energiecontract kiest dat ook echt voordelig is.

Energie vergelijken met kado

Zo kun je met energie aanbiedingen vergelijken de beste deal met een laag maandtarief én een leuk cadeau voor jezelf vinden. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Contractduur

We adviseren ook altijd naar de contractduur te kijken bij het vergelijken van energie met cadeaus. Het voordeel aan een cadeau met 1-jarig contract is dat je ieder jaar weer kan overstappen en opnieuw kan profiteren van een leuk welkomstcadeau of mooie welkomstkorting.

Mis geen aanbieding

Heb je een leuke energie aanbieding gevonden? Wacht dan niet te lang met overstappen. Het zou zonde zijn als een mooie aanbieding aan je neus voorbijgaat. Bekijk het actuele overzicht van de energie aanbiedingen met gratis cadeau bij een nieuw energiecontract.

Zakelijke energie

Ben je op zoek naar een zakelijk energiecontract? Er zijn vrijwel geen zakelijke contracten in combinatie met een gratis cadeau. Je kunt daarom beter vergelijken op scherpe tarieven, hoge kortingen en de laagste maandprijs. Bij ons kan je zakelijke energie vergelijken van alle grote partijen in Nederland.