Energie aanbiedingen met gratis kado

Gratis kado bij energiecontractOverstappen naar een andere energieleverancier is altijd gemakkelijk en voordelig. Bij meerdere energieleveranciers krijg je dan ook nog een gratis kado!

Jaarlijks of per zoveel jaar overstappen van energieleverancier, zorgt voor vele voordelen. Energieleveranciers hebben namelijk vaak leuke acties voor nieuwe klanten. Bij de meeste energieleveranciers bestaat deze actie uit een korting op het energiecontract, echter bij een paar energieleveranciers krijg je bij het afsluiten van een energiecontract een leuk kado. Dit kado kan een kadobon zijn van een leuke winkel maar zelfs ook een tablet of thermostaat. Deze cadeaus kunnen tot wel honderden euro’s waard zijn.

Vrijwel alle acties van de energieleveranciers zijn tijdelijk, en daarom zal het van tijd tot tijd verschillen wat voor kado je bij je energiecontract krijgt. Hieronder een overzicht van de kado’s die je gratis kunt krijgen bij een energiecontract op dit moment.

Gratis kado bij energie

Feb 2018 bijgewerkt
Een populair kado bij een energiecontract is een tablet. Dit is een cadeau dat bij veel consumenten ook goed in de markt ligt. Daarnaast worden er ook vaak cadeaubonnen weggeven van verschillende organisaties.

Energie met gratis iPad, Tablet of kado

Bol.com kadobon

Bij Energie:Direct krijg je tijdelijk een kadobon t.w.v. 75 euro voor Bol.com, zodat je je eigen kado kunt uitkiezen.

Bol.com 200 euro

Bij Essent krijg je tijdelijk een kadobon t.w.v. 200 euro voor Bol.com, zodat je je eigen kado kunt uitkiezen.
Gratis Galaxy Tab E bij Energie

Samsung Galaxy Tab E

Bij deze gas en stroom Topdeal krijg je bij een Essent energiecontract een gratis tablet. Op dit moment is dat de Galaxy Tab E t.w.v. € 219.

nest cadeau essent

Nest Thermostaat

Bij essent krijg je bij afname van een 5 jarig stroom en gas contract, een slimme Nest thermostaat gratis. Kies je voor een 3 jarig contract, dan betaal je eenmalig 49 euro voor de nest.

Gratis iPad Air bij Energie

Apple iPad Air

Oxxio gaf een iPad kado, hoewel het vastrecht wel iets duurder is, kreeg je alsnog een flink kado. Deze actie is echter gestopt, op onze website zijn gelukkig genoeg alternatieve energie aanbiedingen te vinden.

← Terug