Energie met kado

Overstappen naar een andere energieleverancier. Het is niet alleen gemakkelijk en helpt je een hoop besparen, bij meerdere energieleveranciers krijg je ook een gratis kado! Welke energie aanbiedingen met gratis kado kan je momenteel krijgen? Je vindt ze hier!

Stap je ieder jaar over van energieleverancier, dan profiteer je als nieuwe klant van extra voordeel bij de vele energieleveranciers. Energieleveranciers hebben namelijk vaak leuke energie acties voor hun nieuwe klanten.Direct naar de aanbiedingen

Vaak zijn deze acties een flinke korting op je energiecontract. Andere energieleveranciers geven je bij het aanschaffen van een energiecontract voor een bepaalde looptijd een leuk cadeau. Dit cadeau kan een cadeaubon zijn van een (web)winkel, maar bijvoorbeeld ook een tablet of thermostaat. Deze cadeaus kunnen tot wel honderden euro's waard zijn.

Vrijwel alle acties van energieleveranciers zijn tijdelijk. En daarom verschilt het wat voor kado je bij je energiecontract krijgt. Heb je een leuke energie aanbieding gevonden? Wacht dan niet te lang met overstappen. Het zou zonde zijn als een mooie aanbieding aan je neus voorbijgaat. Hieronder geven we je een actueel overzicht van de energie aanbiedingen met gratis cadeau bij een nieuw energiecontract.

Energie met kado

Energie met kado

Energie met gratis kado

EnergieleverancierEnergie aanbiedingContractduur
NuonKies je eigen cadeau XL t.w.v € 350,- 1 jaar Direct bekijken
Essent€ 150 Bol.com cadeaubon 1 jaar Direct bekijken
NuonTwee cadeaus t.w.v. €149,- 1 jaar Direct bekijken
NuonKies je eigen cadeau t.w.v € 160 1 jaar Direct bekijken
DeltaStroomSurprise t.w.v. € 160,- 3 jaar Direct bekijken
EngieBespaarpakket t.w.v. € 144 inclusief Google Nest 3 jaar Direct bekijken
EssentWehkamp cadeaukaart t.w.v. € 250,- 3 jaar Direct bekijken
NuonBol.com cadeaukaart t.w.v. €200,- 1 jaar Direct bekijken
NuonGratis Xbox One X 1TB 1 jaar Direct bekijken
EngieGratis Nest Thermostat E t.w.v. € 219,- 3 jaar Direct bekijken
Essent€ 250,- Bol.com cadeaubon 3 jaar Direct bekijken
EnecoGratis Toon twv € 200,- 4 jaar Direct bekijken
NuonGratis Samsung tablet t.w.v € 249,- 1 jaar Direct bekijken
EngieKlus Cadeau kaart t.w.v. €100,- 3 jaar Direct bekijken
Energiedirecttot € 90,- PSV fantegoed 1 jaar Direct bekijken
EssentGratis Honeywell T6 t.w.v. € 149,- 1 jaar Direct bekijken
EssentKobo E-reader t.w.v. € 279,-3 jaarverlopen
EssentGratis Samsung tablet t.w.v. € 269,-3 jaarverlopen
EngieWin een E-bike t.w.v. €999,-1 jaarverlopen
EssentGratis Philips Hue startpakket t.w.v € 2001 jaarverlopen
Dealdirect essentGratis Samsung tablet3 jaarverlopen
EssentGratis AirPods t.w.v. € 169,-1 jaarverlopen
NuonGratis Playstation 4 Slim3 jaarverlopen
NuonGratis Samsung Tablet3 jaarverlopen
EssentGratis Nest Thermostat E t.w.v € 219,-3 jaarverlopen
OxxioTicketmaster Gift Card t.w.v. € 2503 jaarverlopen
NuonE-scooter vanaf €999,- bij duurzame energie van Nuon1 jaarverlopen
EngieGratis Nest Thermostaat t.w.v. € 2194 jaarverlopen
Qurrent1.000 kWh gratis3 jaarverlopen
Dealdirect energiedirect€ 75 cadeaubon Bol.com1 jaarverlopen
NuonWeekendje weg t.w.v € 1401 jaarverlopen
EssentGratis Fitbit smartwatch1 jaarverlopen
EssentGratis slimme verlichting t.w.v € 179,-3 jaarverlopen
EssentGratis Sonos speakers5 jaarverlopen
EngieGratis Philips HUE pakket t.w.v € 149,-3 jaarverlopen

Gratis cadeau bij energie

Dat energieleveranciers hun nieuwe klanten verwelkomen met een gratis kado bij energie blijkt uit de vele energie acties. Ben je van plan over te stappen van energieleverancier? Kies dan voor een kado bij je energie. Veel energieleveranciers bieden je bij je nieuwe contract een leuk cadeau aan, helemaal gratis. Waar kun je zoal uit kiezen?

Cadeaubonnen
Vrijwel altijd lopen er meerdere acties met cadeaubonnen bij energieleveranciers. Zo kun je leuk gaan shoppen van cadeaubonnen van €75,- tot wel €200,- euro, te besteden bij grote en bekende online winkels als Bol.com, Wehkamp, Intratuin of Media Markt.

Ga je graag even helemaal weg? Daar spelen energieleveranciers ook graag op in voor hun nieuwe klanten. Zo komen er met regelmaat energie aanbiedingen voorbij voor een weekendje weg of een hotelovernachting. Ook een lekker hapje eten behoort tot de mogelijkheden met een restaurant cadeaubon.

Gratis kado
Ontvang je liever een product cadeau bij je nieuwe energiecontract? Regelmatig komen energieleveranciers met acties voor gratis handige apparaten en andere toffe cadeaus. Zo kun je een cadeau naar keuze kiezen uit een selectie van producten ter waarde van een bepaald bedrag. Vaak zijn dit allerlei huishoudelijke apparaten. Handig als je een nieuwe stofzuiger of boormachine nodig hebt.
Maar denk ook aan producten als een hippe smartwatch, een knappe- of slimme thermosstaat of een T-shirt van je favoriete voetbalclub. Ben je een elektronica gek? Ook dan komen er regelmatig leuke cadeaus voorbij.

Zo zijn er energie acties geweest in het verleden waarbij je bijvoorbeeld speakers, een PlayStation 4, een Sony action Cam of een JBL koptelefoon cadeau kon kiezen. Voor ieder wat wils dus.

Overstappen energie met cadeau

Natuurlijk is een gratis cadeau bij je nieuwe energiecontract een aantrekkelijke manier om in te stappen op een energiecontract. Wie wil er nou niet iets extra’s bij zijn energiecontract? Maar let wel op dat je bij het vergelijken van energie met cadeaus een energiecontract kiest dat echt bij je past.

Zo kun je met energie aanbiedingen vergelijken de beste deal voor jezelf afsluiten met een leuk cadeau. Zo sla je twee vliegen in één klap.

We adviseren daarom altijd naar de contractduur te kijken bij het vergelijken van energie met cadeaus. Kies je voor een contract voor 1, 2 , 3 of 5 jaar? Wanneer je voor een 1-jarig contract kiest kun je ieder jaar weer overstappen en opnieuw profiteren van een leuk welkomstcadeau of mooie welkomstkorting.

Ook de leveringskosten en het vastrechttarief zijn belangrijke posten om naar te kijken bij het maken van je keuze. Je wilt natuurlijk liever niet te veel betalen voor je energiecontract én profiteren van een gratis cadeau bij energie.

In tegenstelling tot de energiebelastingen die voor alle energieleveranciers hetzelfde zijn, verschillen de leveringskosten per energieleverancier. Kijk daarom ook altijd naar de hoogte van de leveringskosten bij het vergelijken van energie aanbiedingen.