Innova aanbiedingen

Innova acties van februari 2023

Alleen modelcontracten beschikbaar door gasprijs
Als je een nieuw energiecontract nodig hebt, dan is als een van de het Vattenfall modelcontract online beschikbaar als een van de weinige opties.
Bekijk Vattenfall modelcontract

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Innova. Innova Energie biedt vrijwel altijd energie aanbiedingen aan met een hoge cashback en scherpe tarieven.

De duurzame energieleverancier met 10 jaar kennis van de markt

Innova heeft regelmatig goede energie aanbiedingen. Deze is vrijwel altijd in combinatie met een cashback bij je energiecontract. Hoe meer je verbruikt, hoe meer cashback je krijgt. Je cashback kan wel oplopen tot € 500,-!

Wij voorzien consumenten en ondernemers in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor zichzelf, de maatschappij en de economie.

Overstappen naar Innova

1
energie-aanbieding-aanmelden-Innova

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Innova

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Innova

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Innova mijn overstapboete?

Wanneer je overstapt naar Innova Energie en je contract bij je oude energieleverancier nog loopt, krijg je te maken met een overstapboete. Deze is helaas voor eigen rekening. Door dat Innova Energie al hele scherpe tarieven en een cashback aanbiedt, vergoeden ze geen overstapboetes.

energie-aanbieding-overstapboete-Innova

Innova welkomstcadeau

Momenteel heeft Innova Energie geen aanbiedingen met een welkomstcadeau.

Bestaande en vaste klanten

De energie aanbiedingen van Innova Energie zijn momenteel alleen geldig voor nieuwe klanten.

Innova beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Innova is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Innova energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
Vaste lage prijs 1 jaar Direct bekijken