United Consumers aanbiedingen

United Consumers acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van United Consumers. United Consumers biedt niet vaak een energie aanbieding aan. Let daarom goed op wanneer dit wel het geval is! Dan kun je profiteren van lage prijzen met een mooie korting.

Energie met 10% korting op de gemiddelde energieprijs.

UnitedConsumers is geen energiemaatschappij, maar een collectieve inkooporganisatie. Zij onderhandelen voor jou met aanbieders voor goedkopere energiecontracten. Hierbij maken ze gebruik van hun energiepartner ENGIE. United Consumers is in 2000 opgericht om te zorgen dat noodzakelijke producten zoals energie goedkoper worden. United Consumers levert 100% groene stroom uit Europa.

United Consumers berekent elke maand de gemiddelde energieprijs. Zo ben je altijd goedkoop uit.

Overstappen naar United Consumers

1
energie-aanbieding-aanmelden-United Consumers

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-United Consumers

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-United Consumers

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt United Consumers mijn overstapboete?

Bij een overstap naar United Consumers hoef je niet bang te zijn voor een overstapboete. United Consumer betaalt de boete na het eerste volledige jaar uit. Ze volgen hiermee de bedragen die door de Autoriteit Consument & Martk (ACM) zijn vastgesteld. Bij een 1-jarig contract wordt maximaal € 100,- vergoedt en bij een 3-jarig contract maximaal € 250,-.

energie-aanbieding-overstapboete-United Consumers

United Consumers welkomstcadeau

United Consumers biedt niet vaak een energie aanbieding aan. Let daarom goed op wanneer dit wel het geval is! Dan kun je profiteren van lage prijzen met een mooie korting.

Bestaande en vaste klanten

De energie aanbiedingen van UnitedConsumers zijn in de meeste gevallen alleen geldig voor nieuwe klanten.

United Consumers beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier United Consumers is op beoordeeld met 3 sterren.

Alle United Consumers energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
Variabel 6 maanden variabel Direct bekijken