United Consumers aanbiedingen

United Consumers acties van oktober 2021

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van United Consumers. United Consumers biedt niet vaak een energie aanbieding aan. Let daarom goed op wanneer dit wel het geval is! Dan kun je profiteren van lage prijzen met een mooie korting.

Energie met 10% korting op de gemiddelde energieprijs.

UnitedConsumers is geen energiemaatschappij, maar een collectieve inkooporganisatie. Zij onderhandelen voor jou met aanbieders voor goedkopere energiecontracten. Hierbij maken ze gebruik van hun energiepartner ENGIE. United Consumers is in 2000 opgericht om te zorgen dat noodzakelijke producten zoals energie goedkoper worden. Daarom bieden ze altijd 10% extra korting aan op de gemiddelde energieprijs. United Consumers levert 100% groene stroom uit Europa.

United Consumers berekent elke maand de gemiddelde energieprijs en geeft daar bovenop 10% extra korting. Zo ben je altijd goedkoper uit dan de gemiddelde energieprijs.

  Overstappen naar United Consumers

  1
  energie-aanbieding-aanmelden-United Consumers

  Meld je aan

  Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
  2
  energie-aanbieding-meterstanden-United Consumers

  Geef je meterstand door

  Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
  3
  energie-aanbieding-eindrekening-United Consumers

  Controleer je eindafrekening

  Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

  Betaalt United Consumers mijn overstapboete?

  Bij een overstap naar United Consumers hoef je niet bang te zijn voor een overstapboete. United Consumer betaalt de boete na het eerste volledige jaar uit. Ze volgen hiermee de bedragen die door de Autoriteit Consument & Martk (ACM) zijn vastgesteld. Bij een 1-jarig contract wordt maximaal € 100,- vergoedt en bij een 3-jarig contract maximaal € 250,-.

  energie-aanbieding-overstapboete-United Consumers

  United Consumers welkomstcadeau

  United Consumers biedt niet vaak een energie aanbieding aan. Let daarom goed op wanneer dit wel het geval is! Dan kun je profiteren van lage prijzen met een mooie korting.

  Bestaande en vaste klanten

  De 10% korting die je krijgt op de energieprijs, wordt als bespaartegoed aan je United Consumers account toegevoegd. Elke maand krijg je dus 10% korting op je tegoed erbij. Je kunt op elk gewenste moment het bespaartegoed laten uitkeren.

  United Consumers beoordeeld door de Energie Redactie

  De energie leverancier United Consumers is op beoordeeld met 3 sterren.

  Alle United Consumers energie aanbiedingen op een rij

  Energie aanbiedingContractduur
  € 160,- korting 3 jaar Direct bekijken