Budget Energie aanbiedingen & acties

Budget Energie acties & energie aanbiedingen van januari 2020

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Budget Energie. Budget Energie biedt vaak cashback kortingen en kortingen op je jaarafrekening aan. Dit gaat altijd gepaard met lage energietarieven.
Alleen deze maand

"Bij Budget Energie geloven ze erin dat bijna niemand geïnteresseerd is van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. En het liefst voor een zo laag mogelijke prijs."

Budget Energie probeert zo simpel mogelijk je energie te leveren. Ze zijn geen sponsor van een voetbalclub, laten je niet geloven dat je de aarde redt door hun groene stroom te kopen en leveren geen slimme thermostaten, cadeaus of cadeaubonnen. Wel leveren ze goedkope stroom met een goede aanbieding. Ze sturen klanten geen nieuwsbrieven, je kunt alles instellen en doorgeven via 'MijnBudgetEnergie'. Je kunt met EnergieDirect makkelijk bellen, chatten, twitteren of facebooken.

Voordelen van Budget Energie

  • 100% groene stroom
  • Ook op 1 jaar contract korting

Alle verlopen Budget Energie aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Budget Energie verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Budget Energie mijn overstapboete?

Je contract bij Budget Energie zal pas ingaan als je huidige contract is afgelopen. Hierdoor voorkom je dat je eventueel te maken zal krijgen met een overstapboete. Budget Energie zal pas gas en stroom gaan leveren als je contractvrij bent. Dit is wel zo makkelijk voor je. Heb je nog een langdurig contract, dan kan je dus niet overstappen naar een andere leverancier.

energie-aanbieding-overstapboete-Budget Energie

Overstappen naar Budget Energie

Dankzij de overstapservice van Budget Energie, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Budget Energie:

  • 1. Meld je aan bij Budget Energie
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Budget Energie zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Budget Energie
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Budget Energie welkomstcadeau

Omdat Budget Energie energie levert zonder poespas, hebben ze vaak geen welkomstcadeaus of acties. Wat ze wel leveren zijn lage energietarieven en hoge cashback acties. Hierdoor loopt je voordeel al snel in de honderden euro’s per jaar!

Bestaande en vaste klanten

Het is bij Budget Energie enorm gemakkelijk om je contract te verlengen. Met slechts één druk op de knop, heb je een nieuw contact tegen vlijmscherpe tarieven. Het verlengaanbod is doorgaans wel minder voordelig als je eerste contract, omdat je hier gebruik maakte van een energie aanbieding. Zo zal je bijvoorbeeld niet opnieuw een cashback korting krijgen, terwijl als je overstapt, kan je dit wel krijgen!

Budget Energie beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Budget Energie is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Budget Energie energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 150,- korting 3 jaar Direct bekijken
25% korting op stroom1 jaarverlopen