Vrouw op ladder die een lamp ophangt
Budget Energie

Budget Energie aanbiedingen

Budget Energie acties van juni 2023

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Budget Energie. Deze aanbiedingen zijn op dit moment geldig.

Verlopen aanbiedingen van Budget Energie:

Thuiswinkel partner
9,3 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Over Budget Energie

Budget Energie probeert zo simpel mogelijk je energie te leveren. Ze zijn geen sponsor van een voetbalclub, laten je niet geloven dat je de aarde redt door hun groene stroom te kopen en leveren geen slimme thermostaten, cadeaus of cadeaubonnen. Wel leveren ze goedkope stroom met een goede aanbieding.

  • Energie zonder poespas
  • Lage tarieven
  • Geen cadeaus

Welke energie acties heeft Budget Energie?

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Budget Energie. Budget Energie heeft als eerste energieleverancier weer energie aanbiedingen beschikbaar gesteld. De afgelopen maanden is Budget Energie de leverancier geweest die steeds de laagste energietarieven aanbood.

Dit zijn alle Budget Energie aanbiedingen op een rij

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur
Budget Energie Variabele tarieven onder prijsplafond variabel Meer informatie
Budget Energie 1 jaar vast 1 jaar Meer informatie
Budget Energie Lage tarieven alleen stroom 1 jaar Meer informatie

Bij Budget Energie geloven ze erin dat bijna niemand geïnteresseerd is van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. En het liefst voor een zo laag mogelijke prijs.

Alice van den Berg / Energie redactie

Over Budget Energie aanbiedingen

Betaalt Budget Energie mijn overstapboete?

Je contract bij Budget Energie zal pas ingaan als je huidige contract is afgelopen. Hierdoor voorkom je dat je eventueel te maken zal krijgen met een overstapboete. Budget Energie zal pas gas en stroom gaan leveren als je contractvrij bent. Dit is wel zo makkelijk voor je. Heb je nog een langdurig contract, dan kan je dus niet overstappen naar een andere leverancier.

Budget Energie welkomstcadeau

Omdat Budget Energie energie levert zonder poespas, hebben ze vaak geen welkomstcadeaus of acties. Wat ze wel leveren zijn lage energietarieven en hoge cashback acties. Hierdoor loopt je voordeel al snel in de honderden euro’s per jaar!

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Bestaande en vaste klanten

Het is bij Budget Energie enorm gemakkelijk om je contract te verlengen. Met slechts één druk op de knop, heb je een nieuw contact tegen vlijmscherpe tarieven. Het verlengaanbod is doorgaans wel minder voordelig als je eerste contract, omdat je hier gebruik maakte van een energie aanbieding. Zo zal je bijvoorbeeld niet opnieuw een cashback korting krijgen, terwijl als je overstapt, kan je dit wel krijgen!

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.