Oxxio energie aanbieding: 1 jaar vaste tarieven
Oxxio

Oxxio aanbiedingen

Oxxio aanbiedingen van mei 2024

Energieleverancier Oxxio heeft op dit moment 2 beschikbare aanbiedingen.

Verlopen aanbiedingen van Oxxio:

Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over Oxxio

Oxxio biedt ten eerste altijd superscherpe energietarieven aan met 100% Europese windstroom. Het meest unieke aan Oxxio is de Oxxio App. Met deze app op je telefoon verlaag/verhoog je eenvoudig je termijnbedrag, geef je je meterstanden door en regel je eenvoudig alle nota’s en betalingen. Supereasy dus! Naast de lage tarieven en de app heeft Oxxio ook regelmatig energie aanbiedingen!

Voor- en nadelen van Oxxio

  • Ruim 250.000 klanten
  • Variabel en vast energiecontract beschikbaar
  • Scherpe tarieven bij 6 maanden vast
  • Lage terugleververgoeding
Bekijk Oxxio aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van Oxxio?

De tarieven van Oxxio bedragen op dit moment € 0,28734 per kWh stroom en € 1,24942 per m3 gas . Deze prijzen zijn op basis van energie aanbieding 1-jaar vast contract tot € 320 loyaliteitsbonus.

Oxxio tarieven mei 2024

Product Tarief bij Oxxio
Gas € 1,24942 per m³
Enkeltarief € 0,28734 per kWh
Normaaltarief € 0,28734 per kWh
Daltarief € 0,28734 per kWh
Terugleververgoeding € 0,05000 per kWh

Dit zijn de nieuwe tarieven van Oxxio. Voor het laatst bijgewerkt op 30-05-2024.

Oxxio prijzen bij een energie aanbieding

De energieprijzen die je daadwerkelijk gaat betalen bij het afsluiten van een contract, kunnen afwijken van bovenstaande. Kies daarom je energie aanbieding en bereken je maandbedrag.

Bekijk Oxxio aanbiedingen

Ervaring met Oxxio

"Oxxio levert aan iedereen voordelige groene stroom en gas. Regel met de Oxxio-app gemakkelijk al je energiezaken."
Sander van Meggelen

Sander van Meggelen

Energie expert

Beoordeling Oxxio door de redactie van energie-aanbiedingen.com
4 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft Oxxio?

Oxxio heeft op dit moment 2 acties beschikbaar

Op dit moment heeft Oxxio 3 aanbiedingen. Je kunt bij Oxxio kiezen voor een contract met een looptijd van 6 maanden, 1 jaar en 3 jaar. Bekijk deze hieronder in het overzicht.

Dit zijn alle Oxxio acties op een rij

Meer informatie over energieleverancier Oxxio

Betaalt Oxxio mijn overstapboete?

Krijg je te maken met een overstapboete, dan vergoedt Oxxio deze helaas niet voor je. Deze zal je dus zelf moeten betalen. Ga dus na of het in dat geval echt voordelig is om over te stappen naar Oxxio of dat je beter even kunt wachten. 

Energieleverancier Oxxio

Oxxio ken je misschien wel van de bekende televisie reclames met energiebuddy O. Oxxio is een dochterbedrijf van Eneco, die zich voornamelijk richt op online energieklanten. Inmiddels heeft Oxxio zo’n 500.00 klanten en is dus nog een relatief kleine leverancier. Maar niet de minste: met de allerscherpste tarieven voor gas en groene windstroom én een hoogwaardige kwaliteit is Oxxio een interessante leverancier om mee te nemen je zoektocht naar een mooie energie aanbieding.

Oxxio wil je als klant gemakkelijk je energiezaken zelf kunnen laten regelen via je smartphone of tablet en daarop zijn de eigen website en de Oxxio app dan ook ingericht. Oxxio is bovendien de eerste app-only energieleverancier geworden. Vindt je het niet erg of zelfs makkelijk om zelf je energiezaken online te regelen? Dan is Oxxio misschien wel jouw energieleverancier.

Heeft Oxxio goede klantenservice?

Oxxio heeft een hele moderne klantenservice. Je regelt namelijk alles zelf online via ‘Mijn Oxxio’ of via de goed beoordeelde Oxxio app. Zo stel je gerust al je vragen via de computer of je smartphone aan de klantenservice van Oxxio. Je kunt de klantenservice 24/7 bereiken via de online chat. Daarnaast is de klantenservice ook gewoon telefonisch te bereiken, maar contact zoeken via de app geeft de snelste reactie.
Op de website van Oxxio vind je ook uitgebreide informatie over de energieproducten van Oxxio. Ze hebben een duidelijke veelgestelde vragen pagina. Kortom: als je problemen hebt, dan heeft Oxxio een uitstekende klantenservice en helpt je met al je energie problemen.

Op de website van Oxxio vind je ook uitgebreide informatie over de energieproducten. Ze hebben een duidelijke veelgestelde vragen pagina waar je informatie vindt over de belangrijkste vragen rondom energie, zoals wanneer je gaat verhuizen en over de jaarnota en eindrekening. Kortom: als je hulp nodig hebt bij het regelen van je energiezaken, heeft Oxxio een uitstekende klantenservice.

Niet alleen helpt Oxxio je graag snel en goed op weg, maar heeft ook nog eens bewezen goed te zijn in het oplossen van klachten. Door snel en effectief klachten op te lossen en door grootschalig klantfeedback te verzamelen via de Oxxio app en Social media en hiermee aan de slag te gaan onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”, heeft Oxxio bewezen hoe je kunt uitblinken met in klantenservice. Als beloning op deze klantfocus won Oxxio in 2017 de Klacht.nl Award, een dikke pluim van de grootste klachtensite van Nederland.

Heeft Oxxio een app?

Oxxio heeft een eigen energie app en dit is de best beoordeelde app van alle energieleveranciers. Je kunt nagenoeg alles regelen in je app. Zo zie je gemakkelijk hoeveel energie je per maand of dag verbruikt. Heb je een slimme meter? Dan leest deze eenvoudig de meterstanden voor je uit en kun je zelfs je energieverbruik per uur meten. Met de app heb je altijd inzicht in je energieverbruik. Heb je afgelopen maand veel minder verbruikt dan je had verwacht? Mooi! Dan kan je gemakkelijk je termijnbedrag iets omlaag zetten, zo ben je weer minder kosten per maand kwijt. Wel zo fijn. Ook kan je al je betalingen snel en eenvoudig regelen in de app. Is bijvoorbeeld een keer de automatische incasso mislukt? Geen probleem, je kunt gewoon in de app via iDeal de betaling alsnog voltooien.

Hiernaast kun je met de Oxxio app zien welke van je apparaten in huis de meeste energie verbruiken. Zo heb je netjes op een rij of je bijvoorbeeld erg veel verbruikt met het wassen of juist het verwarmen van je huis. Ideaal als je graag energie wil besparen en weten waar het meeste van je verbruik in zit.

De app van Oxxio krijgt een 4 uit 5 sterren in zowel de Google Playstore als in de Apple Appstore. 

Is Oxxio een duurzame energieleverancier?

Oxxio is de laatste jaren erg bezig om duurzaamheid verder op de agenda te zetten en wil daarin zeker niet achterlopen. Daarom levert Oxxio altijd 100% groene windstroom uit Europa. Omdat Oxxio uitsluitend betaalbare windstroom wil leveren aan al haar klanten en de productie ervan in Nederland nog niet voldoende is, kiest Oxxio voor Europese herkomst. Windenergie is een uitstekende bron van hernieuwbare energie. Iedere kWh stroom die je afneemt bij een Oxxio contract wordt dus opgewekt door windmolens in Europa. Aangezien Oxxio onderdeel is van energieleverancier Eneco, leveren ze ook dezelfde stroom als Eneco. Duurzaam dus!

Neem je groene stroom af van Oxxio, dan betaal je daarvoor niets extra. Je krijgt groen voor de prijs van grijs. Het is vooralsnog niet mogelijk om via Oxxio bijvoorbeeld duurzame producten als zonnepanelen te kopen, maar uiteraard kun je wel gewoon overstappen naar Oxxio als je zonnepanelen hebt.

Krijg ik een cashback bij Oxxio?

Oxxio gaf altijd een mooie welkomstkorting in de vorm van een cashback cadeau aan nieuwe klanten. De cashback varieerde dagelijks tussen de €100,- en € 250,- houdt. Tegenwoordig geeft Oxxio geen cashback / korting meer maar een loyaliteitsbonus. 

Welke aanbiedingen heeft Oxxio momenteel?

Oxxio heeft niet altijd aanbiedingen met cadeaus. Waar je voorheen wel eens een gratis tablet kreeg, hebben ze de aanbiedingen nu veranderd naar lage tarieven. Wil je toch liever een kado? Bekijk dan eens onze energie aanbiedingen met kado pagina.

Heeft Oxxio ook aanbiedingen voor bestaande klanten?

Oxxio heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld niet van de lopende acties gebruik maken. Je moet er bij Oxxio zelf achteraan gaan om een verlengaanbod te krijgen. Let op dat een verlengaanbod vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.