Oxxio aanbiedingen

Oxxio acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Oxxio. Deze energieleverancier biedt tegenwoordig een 6-maanden contract aan. Hiermee ben je 6 maanden lang verzekerd van vaste tarieven.

Weer contracten beschikbaar bij Oxxio

Oxxio biedt ten eerste altijd superscherpe energietarieven aan met 100% Europese windstroom. Het meest unieke aan Oxxio is de Oxxio App. Met deze app op je telefoon verlaag/verhoog je eenvoudig je termijnbedrag, geef je je meterstanden door en regel je eenvoudig alle nota’s en betalingen. Supereasy dus! Naast de lage tarieven en de app heeft Oxxio ook regelmatig energie aanbiedingen!

Oxxio levert aan iedereen voordelige groene stroom en gas. Regel met de Oxxio-app gemakkelijk al je energiezaken.

Overstappen naar Oxxio

1
energie-aanbieding-aanmelden-Oxxio

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Oxxio

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Oxxio

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Oxxio mijn overstapboete?

Krijg je te maken met een overstapboete, dan vergoedt Oxxio deze helaas niet voor je. Deze zal je dus zelf moeten betalen. Ga dus na of het in dat geval echt voordelig is om over te stappen naar Oxxio of dat je beter even kunt wachten. Je kunt uiteraard ook gewoon naar een andere energieleverancier overstappen!

energie-aanbieding-overstapboete-Oxxio

Energieleverancier Oxxio

Oxxio ken je misschien wel van de bekende televisie reclames met energiebuddy O. Oxxio is een dochterbedrijf van Eneco, die zich voornamelijk richt op online energieklanten. Inmiddels heeft Oxxio zo’n 500.00 klanten en is dus nog een relatief kleine leverancier. Maar niet de minste: met de allerscherpste tarieven voor gas en groene windstroom én een hoogwaardige kwaliteit is Oxxio een interessante leverancier om mee te nemen je zoektocht naar een mooie energie aanbieding.

Oxxio wil je als klant gemakkelijk je energiezaken zelf kunnen laten regelen via je smartphone of tablet en daarop zijn de eigen website en de Oxxio app dan ook ingericht. Oxxio is bovendien de eerste app-only energieleverancier geworden. Vindt je het niet erg of zelfs makkelijk om zelf je energiezaken online te regelen? Dan is Oxxio misschien wel jouw energieleverancier.

oxxio klantenservice

Oxxio klantenservice

Oxxio heeft een hele moderne klantenservice. Je regelt namelijk alles zelf online via ‘Mijn Oxxio’ of via de goed beoordeelde Oxxio app. Zo stel je gerust al je vragen via de computer of je smartphone aan de klantenservice van Oxxio. Je kunt de klantenservice 24/7 bereiken via de online chat. Daarnaast is de klantenservice ook gewoon telefonisch te bereiken, maar contact zoeken via de app geeft de snelste reactie.
Op de website van Oxxio vind je ook uitgebreide informatie over de energieproducten van Oxxio. Ze hebben een duidelijke veelgestelde vragen pagina. Kortom: als je problemen hebt, dan heeft Oxxio een uitstekende klantenservice en helpt je met al je energie problemen.

Op de website van Oxxio vind je ook uitgebreide informatie over de energieproducten. Ze hebben een duidelijke veelgestelde vragen pagina waar je informatie vindt over de belangrijkste vragen rondom energie, zoals wanneer je gaat verhuizen en over de jaarnota en eindrekening. Kortom: als je hulp nodig hebt bij het regelen van je energiezaken, heeft Oxxio een uitstekende klantenservice.

Niet alleen helpt Oxxio je graag snel en goed op weg, maar heeft ook nog eens bewezen goed te zijn in het oplossen van klachten. Door snel en effectief klachten op te lossen en door grootschalig klantfeedback te verzamelen via de Oxxio app en Social media en hiermee aan de slag te gaan onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen”, heeft Oxxio bewezen hoe je kunt uitblinken met in klantenservice. Als beloning op deze klantfocus won Oxxio in 2017 de Klacht.nl Award, een dikke pluim van de grootste klachtensite van Nederland.

Mijn Oxxio App

Oxxio heeft een eigen energie app en dit is de best beoordeelde app van alle energieleveranciers. Je kunt nagenoeg alles regelen in je app. Zo zie je gemakkelijk hoeveel energie je per maand of dag verbruikt. Heb je een slimme meter? Dan leest deze eenvoudig de meterstanden voor je uit en kun je zelfs je energieverbruik per uur meten. Met de app heb je altijd inzicht in je energieverbruik. Heb je afgelopen maand veel minder verbruikt dan je had verwacht? Mooi! Dan kan je gemakkelijk je termijnbedrag iets omlaag zetten, zo ben je weer minder kosten per maand kwijt. Wel zo fijn. Ook kan je al je betalingen snel en eenvoudig regelen in de app. Is bijvoorbeeld een keer de automatische incasso mislukt? Geen probleem, je kunt gewoon in de app via iDeal de betaling alsnog voltooien.

Oxxio heeft ook een betaalde versie voor de app: Oxxio Pro. Hiermee kun je onder andere als extra functionaliteit zien welke van je apparaten in huis de meeste energie verbruiken. Zo heb je netjes op een rij of je bijvoorbeeld erg veel verbruikt met het wassen of juist het verwarmen van je huis. Ideaal als je graag energie wil besparen en weten waar het meeste van je verbruik in zit.

Ook als je geen klant bent kun je de Oxxio app gebruiken als handige energietool. Maar als je wel klant wordt, kun je van veel meer functies gebruik maken. Dat Oxxio een moderne energieleverancier, bewijst ze wel met de app. Deze is niet voor niets door Oxxio-klanten beoordeeld met vier van de vijf sterren in zowel de Google Playstore als Apple Appstore!

Oxxio en duurzaamheid

Oxxio is de laatste jaren erg bezig om duurzaamheid verder op de agenda te zetten en wil daarin zeker niet achterlopen. Daarom levert Oxxio altijd 100% groene windstroom uit Europa. Omdat Oxxio uitsluitend betaalbare windstroom wil leveren aan al haar klanten en de productie ervan in Nederland nog niet voldoende is, kiest Oxxio voor Europese herkomst. Windenergie is een uitstekende bron van hernieuwbare energie. Iedere kWh stroom die je afneemt bij een Oxxio contract wordt dus opgewekt door windmolens in Europa. Aangezien Oxxio onderdeel is van energieleverancier Eneco, leveren ze ook dezelfde stroom als Eneco. Duurzaam dus!

Neem je groene stroom af van Oxxio, dan betaal je daarvoor niets extra. Je krijgt groen voor de prijs van grijs. Het is vooralsnog niet mogelijk om via Oxxio bijvoorbeeld duurzame producten als zonnepanelen te kopen, maar uiteraard kun je wel gewoon overstappen naar Oxxio als je zonnepanelen hebt, en tegen gunstige tarieven salderen en terugleveren.

Oxxio cashback

Oxxio geeft altijd een mooie welkomstkorting in de vorm van een cashback cadeau aan nieuwe klanten. De cashback varieert dagelijks tussen de €200,- en €250,- houdt dat dus goed in de gaten als je energie aanbiedingen gaat vergelijken! Mocht je even willen wachten met overstappen kan het dus zijn dat de cashback de volgende dag weer verandert is.

Wij hebben als enige met Oxxio een exclusieve aanbieding: hierdoor ben je bij ons altijd goedkoper uit. De cashback bij Oxxio is dus altijd minimaal 200,-, is deze vandaag hoger? Dan heb je geluk! Je krijgt de cashback na het eerste jaar op je bankrekening gestort. Dit is het geval bij zowel de 1-jarige als de 3-jarige energie aanbieding.

Bekijk hier de Oxxio aanbieding en profiteer!

Oxxio aanbieding met cadeau

Naast de hoge cashbackkorting is Oxxio interessant om in de gaten te blijven houden wanneer je een cadeau bij je energiecontract zou willen. De cadeaus van Oxxio bij een energiecontract zijn namelijk niet de minste gebleken! Zo heeft Oxxio een aantal jaren geleden zeer succesvolle energie aanbiedingen gehad waarbij je als nieuwe klant een Ipad, Iphone of zelfs een laptop cadeau kreeg. Helaas zijn deze razend populaire acties alweer enige tijd verlopen en richt Oxxio zich nu voornamelijk op scherpe cashback aanbiedingen zoals deze.

Welke aanbiedingen heeft Oxxio momenteel?

Oxxio heeft momenteel een hele hoge korting actie bij een energiecontract. Deze gaan samen met lage energietarieven, extra voordelig dus! Vaak is de cashback van Oxxio € 200,-, maar deze wisselt ook vrijwel dagelijks. Is die vandaag dus hoger dan € 200? Dan heb je geluk! Bekijk hier snel alle oxxio aanbiedingen.

Hoe kan ik overstappen naar Oxxio?

Door op de knop ‘gebruik deze aanbieding’ te klikken, kom je terecht bij het aanmeldformulier van de aanbieding. Let op: de aanbieding is alleen via deze website geldig. De aanbiedingen zijn vaak nooit te vinden op de website van de leveranciers. Wij sturen je door naar een speciale actiepagina van Oxxio.

Heeft Oxxio ook aanbiedingen met cadeaus?

Oxxio heeft niet altijd aanbiedingen met cadeaus. Waar je voorheen wel eens een gratis tablet kreeg, hebben ze de aanbiedingen nu veranderd naar hoge kortingen. Zo heeft Oxxio wel altijd een kortingsactie. Van dit geld kan je natuurlijk zelf ook een mooi cadeau kopen. Deze kortingen lopen al snel op boven de tweehonderd euro per jaar!

Oxxio welkomstcadeau

Oxxio is bekend geworden door de beroemde gratis iPad actie. Dit was een uniek welkomstcadeau voor energie. Helaas is deze actie inmiddels verlopen. Maar nog steeds heeft Oxxio vaak leuke acties! Tegenwoordig heeft Oxxio vaker cashback kortingen dan echte welkomstcadeaus.

Bestaande en vaste klanten

Oxxio heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld niet van de lopende acties gebruik maken. Je moet er bij Oxxio zelf achteraan gaan om een verlengaanbod te krijgen. Let op dat een verlengaanbod vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Oxxio beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Oxxio is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Oxxio energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
6 maanden tarieven onder prijsplafond 1 jaar Direct bekijken
Gratis Apple iPad Air! 3 jaar verlopen
Apple iPhone 5S of iPhone 6 3 jaar verlopen