Engie aanbiedingen

Engie acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Engie. Houdt ENGIE in de gaten als je cashback of korting op je energiecontract wilt. In het verleden heeft ENGIE leuke kortingen gegeven.

Eén van de grootste investeerders in duurzame energie

Naast 100% groene stroom voor nieuwe klanten, plant ENGIE ook nieuwe bomen voor je als nieuwe klant wanneer je ook gas afneemt. Met de aanplant van het ‘ENGIEbos’ in samenwerking met de Stichting Trees For All dat al 9000 bomen groot is, draagt ENGIE bij aan bos gecompenseerd gas. Dat de neus van ENGIE gericht is op duurzaamheid, is ook te merken aan energie acties zoals de Cashback ‘Voor de Wind Weken’.

ENGIE is hard op weg de CO2-uitstoot omlaag te brengen en haar totale aandeel groene energie te vergroten. Het mooie is: ENGIE levert uitsluitend groene stroom.

Overstappen naar Engie

1
energie-aanbieding-aanmelden-Engie

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Engie

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Engie

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Engie mijn overstapboete?

Had je bij je vorige energieleverancier een energiecontract met een looptijd van minder dan 3 jaar? Dan vergoedt ENGIE je overstapboete helaas niet. Of ENGIE je overstapboete betaalt in geval van een éénjarig of tweejarig contract staat in je overeenkomst. Het is dus handig dit van tevoren na te vragen bij de aanvraag van je contract.

Wil je het zekere voor het onzekere kiezen? Stap dan over naar een energieleverancier die je overstapvergoeding in alle gevallen voor je betaalt.

energie-aanbieding-overstapboete-Engie

Engie welkomstcadeau

ENGIE komt in mindere mate met welkomstcadeaus dan andere energieleveranciers. Wel mag je van ENGIE regelmatig kortingen en cashback acties verwachten. Zo bespaar je toch een leuk bedrag op je energierekening.

Bestaande en vaste klanten

Bestaande vaste klanten van ENGIE kunnen op hun energiecontract extra korting krijgen door vrienden aan te sporen ook een contract bij ENGIE af te sluiten. Met het VriendenVoordeel programma krijgen jullie beide 100 euro korting bij een 3-jarig contract en 50 euro korting bij een 1-jarig contract.

Engie beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Engie is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Engie energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
€ 250,- cashback 1 jaar Direct bekijken
Vaste lage tarieven 1 jaar Direct bekijken
Bespaarpakket t.w.v. € 144 inclusief Google Nest 3 jaar verlopen
Gratis Nest Thermostat E t.w.v. € 219,- 3 jaar verlopen