Delta

Delta aanbiedingen

Delta aanbiedingen van juni 2024

Verlopen aanbiedingen van Delta:

Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over Delta

Delta levert energie aan zowel consumenten als ondernemers. Daarnaast is Delta ook een internet provider. Ze proberen de klanten te helpen door de overstap te maken naar 100% duurzame energie. Ze maken gebruik van onuitputtelijke energiebronnen. Deze bronnen zijn: de wind, de zon en water. Hiernaast probeert Delta je te helpen met energie besparen door inzicht in je verbruik te geven en een ‘slim wonen’ app aan te bieden.

Voor- en nadelen van Delta

  • 100% groene stroom
  • Handige app
Bekijk Delta aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van Delta?

We hebben op dit moment geen actuele tarieven van Delta.

Bekijk beschikbare aanbiedingen

Ervaring met Delta

"Delta levert sinds 2016 uitsluitend groene stroom aan al haar klanten. Bij Delta krijg je dus groene stroom die opgewekt wordt doormiddel van biomassa en wind. Via hun app krijg je ook duidelijk overzicht van je energieverbruik. "
Melvin Paalvast

Melvin Paalvast

Energie expert

Beoordeling Delta door de redactie van energie-aanbiedingen.com
3 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft Delta?

Delta heeft op dit moment geen acties beschikbaar

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Delta. Delta biedt over het algemeen niet heel vaak energie aanbiedingen aan. Op dit moment hebben ze helaas geen acties lopen. Zodra dat wel het geval is zie je ze als eerste op energie-aanbiedingen.com. De aanbiedingen die ze hebben zijn namelijk alleen beschikbaar via vergelijkingssites en niet op de website van de leverancier zelf.

De Delta aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
StroomSurprise t.w.v. € 160,- 3 jaar Meer informatie

Meer informatie over energieleverancier Delta

Betaalt Delta mijn overstapboete?

Delta vergoedt je overstapboete niet. Let er dus op dat je huidige contract is afgelopen wanneer je gaat overstappen, of dat je overstapt binnen de switchtermijn van Delta. Die ligt op maximaal 3 maanden voor de einddatum van je huidige contract. Geef altijd de goede einddatum van je huidige contract door en stap niet te vroeg over, buiten de switchtermijn om een overstapboete te voorkomen. 

Delta welkomstcadeau

Regelmatig heeft Delta acties voor nieuwe klanten waarmee je flink kan besparen op energie. De laatste paar maanden zijn er echter minder aanbiedingen dan voorheen. Zo biedt Delta bijvoorbeeld geen welkomstcadeaus meer aan. Ook loyaliteitskortingen moeten we langer op wachten.

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Bestaande en vaste klanten

Delta heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod, maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld ook niet van de lopende acties gebruik maken. Let op dat een verlengaanbod ook vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.