Delta aanbiedingen

Delta acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Delta. Delta biedt over het algemeen niet heel vaak energie aanbiedingen aan. Op dit moment hebben ze helaas geen acties lopen. Zodra dat wel het geval is zie je ze als eerste op energie-aanbiedingen.com. De aanbiedingen die ze hebben, zijn namelijk alleen beschikbaar via vergelijkingssites en niet op de website van de leverancier zelf.

Uit Zeeland haal je groene energie. Wind, water en zon in overvloed!

Delta levert energie aan zowel consumenten als ondernemers. Daarnaast is Delta ook een internet provider. Ze proberen de klanten te helpen door de overstap te maken naar 100% duurzame energie. Ze maken gebruik van onuitputtelijke energie bronnen. Deze bronnen zijn: de wind, de zon en water. Hiernaast probeert Delta je te helpen met energie besparen door inzicht in je verbruik te geven en een ‘slim wonen’ app aan te bieden.

Delta levert 100% groene stroom, opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa. Het vergroten van het energiebewustzijn is hun maatschappelijke verantwoordelijkheid

  • Energie aanbiedingen afkomst Delta 100% groene stroom

Overstappen naar Delta

1
energie-aanbieding-aanmelden-Delta

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Delta

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Delta

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Delta mijn overstapboete?

Delta vergoedt je overstapboete niet. Je kunt in principe op elk gewenst overstappen naar Delta. Let er wel op dat je huidige contract is afgelopen wanneer je gaat overstappen. Anders moet je alsnog een opzegvergoeding betalen, dat zou zonde zijn. Je kunt er ook voor kiezen om te wachten tot je huidige contract is afgelopen voordat je overstapt.

energie-aanbieding-overstapboete-Delta

Delta welkomstcadeau

Regelmatig heeft Delta acties voor nieuwe klanten waarmee je flink kan besparen op energie. De laatste paar maanden zijn er echter minder aanbiedingen dan voorheen. Zo biedt Delta bijvoorbeeld geen welkomstcadeaus meer aan.

Bestaande en vaste klanten

Delta heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld ook niet van de lopende acties gebruik maken. Let op dat een verlengaanbod ook vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Delta beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Delta is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Delta energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbieding Contractduur
StroomSurprise t.w.v. € 160,- 3 jaar verlopen
€ 150 korting 3 jaar verlopen