Delta aanbiedingen & acties

Delta acties & energie aanbiedingen van januari 2020

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Delta. Delta biedt over het algemeen niet heel vaak energie aanbiedingen aan. De aanbiedingen die ze hebben, zijn alleen beschikbaar via vergelijkingssites en niet op de website van de leverancier zelf.

"Delta levert 100% groene stroom, opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa. Het vergroten van het energiebewustzijn is hun maatschappelijke verantwoordelijkheid"

Delta levert energie aan zowel consumenten als ondernemers. Daarnaast is Delta ook een internet provider. Ze proberen de klanten te helpen door de overstap te maken naar 100% duurzame energie. Ze maken gebruik van onuitputtelijke energie bronnen. Deze bronnen zijn: de wind, de zon en water. Hiernaast probeert Delta je te helpen met energie besparen door inzicht in je verbruik te geven en een ‘slim wonen’ app aan te bieden.

Voordelen van Delta

  • 100% groene elektriciteit
  • 'Slim wonen' app
  • Eerlijk en transparant

Alle verlopen Delta aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Delta verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Delta mijn overstapboete?

Delta vergoedt je overstapboete niet. Je kunt in principe op elk gewenst overstappen naar Delta. Let er wel op dat je huidige contract is afgelopen wanneer je gaat overstappen. Anders moet je alsnog een opzegvergoeding betalen, dat zou zonde zijn. Je kunt er ook voor kiezen om te wachten tot je huidige contract is afgelopen voordat je overstapt.

energie-aanbieding-overstapboete-Delta

Overstappen naar Delta

Dankzij de overstapservice van Delta, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Delta:

  • 1. Meld je aan bij Delta
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Delta zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Delta
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Delta welkomstcadeau

Regelmatig heeft Delta acties voor nieuwe klanten waarmee je flink kan besparen op energie. De laatste paar maanden zijn er echter minder aanbiedingen dan voorheen. Zo biedt Delta bijvoorbeeld geen welkomstcadeaus meer aan.

Bestaande en vaste klanten

Delta heeft voor haar huidige klanten vaak wel een verlengaanbod maar geen unieke energie aanbiedingen. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld ook niet van de lopende acties gebruik maken. Let op dat een verlengaanbod ook vaak niet voordeliger is dan wat je al hebt.

Delta beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Delta is op beoordeeld met 4 sterren.

Alle Delta energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
€ 150 korting3 jaarverlopen