Vandebron aanbiedingen

Vandebron acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Vandebron. Vandebron stunt niet met grote cadeaus maar biedt vrijwel altijd mooie kortingen aan. Voor zowel stroom en gas als alleen stroom!

Echt groene én lokale energie, ook voor alleen stroom

Vandebron is een jonge energieleverancier en staat voor duurzame energie van Nederlandse bodem. Samen met jou willen ze toewerken naar een volledig duurzaam energienet. Waarbij alle energie die gebruikt wordt, écht groen en lokaal is opgewekt. Dit doet Vandebron door duurzame energie van lokale producenten meteen aan te bieden aan jou als consument. In tegenstelling tot traditionele leveranciers maakt Vandebron geen winst op jouw energieverbruik.

Vandebron: zelf kiezen waar je energie vandaan komt, en je geld naartoe gaat. Goeie energie krijg je direct Vandebron

Overstappen naar Vandebron

1
energie-aanbieding-aanmelden-Vandebron

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Vandebron

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Vandebron

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Vandebron mijn overstapboete?

Op de website van Vandebron wordt niet duidelijk aangegeven of ze de overstapboete voor je betalen of niet. We hebben daarom contact opgenomen met de klantenservice van Vandebron. Daaruit blijkt dat ze de overstapboete voor je betalen, maar dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen:
- bij een contract van 3 jaar betalen ze maximaal €100,- ;
- bij een contract van 1 jaar betalen ze maximaal €75,-;
- je moet binnen 3 maanden je eindafrekening van je vorige leverancier naar Vandebron hebben gestuurd.

energie-aanbieding-overstapboete-Vandebron

Vandebron welkomstcadeau

Vandebron biedt vaak een korting of cashback aan als welkomstcadeau! Verder komt het niet vaak voor dat ze grote cadeau's weggeven.

Bestaande en vaste klanten

Vandebron hanteert vriendenkorting. Ben jij dus al klant en je wil je ook een cadeau ontvangen? Nodig dan je vrienden uit! Je vriend(in) en jij ontvangen beiden € 75,- vriendenkorting.

Vandebron beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Vandebron is op beoordeeld met 3.5 sterren.