Kind dat een vlag ophoud op een strand
Vattenfall

Vattenfall aanbiedingen

Vattenfall aanbiedingen van juni 2024

Energieleverancier Vattenfall heeft op dit moment 3 beschikbare aanbiedingen.

Verlopen aanbiedingen van Vattenfall:

Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over energieleverancier Vattenfall

Vattenfall is één grootste energieleveranciers van Nederland en heeft ruim 2 miljoen klanten. Ze hebben een reputatie als een zeer stabiele en betrouwbare leverancier.

Nuon Vattenfall zet zich ook op grote schaal in voor duurzaamheid. Je kiest als klant zelf of je grijze- of groene energie wil afnemen. Veel van de cadeaus waarvoor je kunt sparen zijn niet voor niets gericht op duurzaamheid, zoals een duurzame moestuinbak en ‘geef een boompje cadeau’.
 

Voor- en nadelen van Vattenfall

  • Meeste energie aanbiedingen
  • Gratis cadeau's
  • Grootste leverancier van Nederland
Bekijk Vattenfall aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van Vattenfall?

De tarieven van Vattenfall bedragen op dit moment € 0,31642 per kWh stroom en € 1,35691 per m3 gas . Deze prijzen zijn op basis van energie aanbieding 1 jaar vast + gratis Nintendo Switch t.w.v € 285,-.

Vattenfall tarieven juni 2024

Product Tarief bij Vattenfall
Gas € 1,35691 per m³
Enkeltarief € 0,29379 per kWh
Normaaltarief € 0,31642 per kWh
Daltarief € 0,27528 per kWh
Terugleververgoeding € 0,12300 per kWh

Dit zijn de nieuwe tarieven van Vattenfall. Voor het laatst bijgewerkt op 16-06-2024.

Vattenfall prijzen bij een energie aanbieding

De energieprijzen die je daadwerkelijk gaat betalen bij het afsluiten van een contract, kunnen afwijken van bovenstaande. Kies daarom je energie aanbieding en bereken je maandbedrag.

Bekijk Vattenfall aanbiedingen

Ervaring met Vattenfall

"Vattenfall, één van de grootste energieleveranciers, doet veel voor haar bestaande klanten. Zo krijg je als klant korting op je energietarieven naarmate je langer klant bent, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en maak je kans op prijzen. "
Alice van den Berg

Alice van den Berg

Energie expert

Beoordeling Vattenfall door de redactie van energie-aanbiedingen.com
4.5 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft Vattenfall?

Vattenfall heeft op dit moment 3 acties beschikbaar

Vattenfall heeft naast een variabel contract ook weer meerjarige energiecontracten beschikbaar. Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Vattenfall.

Dit zijn alle Vattenfall acties op een rij

Meer informatie over energieleverancier Vattenfall

Is Vattenfall een duurzame energieleverancier?

Voor Vattenfall is duurzaamheid één van de belangrijkste kernwaarden. Daarom is de leverancier hard op weg om steeds groener te worden. Grijze energie is op dit moment nog niet geheel vervangbaar omdat er voor de opslag van duurzame energie nog geen goede permanente oplossingen zijn. En omdat Vattenfall niet alleen duurzaam bezig wil zijn maar vooral ook wil dat energie voor iedereen betaalbaar blijft, is Vattenfall telkens op zoek naar de perfecte balans tussen het leveren van groene en grijze energie. Jij beslist in de meeste gevallen zelf of je groene- of grijze energie afneemt. Hoewel je bij de meeste energie aanbiedingen van Vattenfall standaard grijze stroom geleverd en C02- gecompenseerd gas geleverd krijgt, is met een enkele Vattenfall aanbieding ook mogelijk om te kiezen voor 100% groene stroom.

Om het aandeel grijze energie steeds verder te verkleinen en groene energie te vergroten investeert Vattenfall samen met moederbedrijf Vattenfall in allerlei duurzame projecten. Zo is op dit moment Nuon Vattenfall met Vattenfall bezig het eerste en grootste subsidieloze windmolenpark op de Noordzee aan te leggen en wordt er gewerkt aan een superbatterij in de Eemshaven om grootschalig duurzaam opgewekte stroom in op te slaan.

Nuon is Vattenfall geworden

In 2019 heeft Nuon haar naam verandert in Vattenfall. Zijn daarmee grote veranderingen gepaard gegaan? Nee hoor, als klant merk je daar niets van. Je krijgt gewoon je gas en stroom geleverd en de vertrouwde service van Nuon blijft onveranderd, net als de mensen bij Vattenfall.

Vanwaar de naamswijziging? Nuon is al ruim 10 jaar dochteronderneming van het Zweedse moederbedrijf Vattenfall, de grootste (duurzame) energieleverancier van Noordwest-Europa met een meer dan 100-jarig bestaan. Door onder één naam met Vattenfall samen te werken gelooft Nuon méér te bereiken en nog grotere stappen zetten richting een duurzame en toegankelijke energievoorziening voor iedereen.

Heeft Vattenfall een goede app?

Soms wil je zelf ook je snel wat kunnen regelen of inzien zonder daarvoor contact te hoeven zoeken met Vattenfall. Daarom is er de ‘Mijn Vattenfall App’. Met deze handige app heb je overal eenvoudig toegang tot je persoonlijke online Vattenfall account. In je account vindt je je contract en contractvoorwaarden terug, kun je gemakkelijk je jaarafrekening inzien en geef je snel je meterstanden door. Ook kun je hierin zelf je termijnbedrag wijzigen en de datum van de automatische incasso plaatsvindt, als een andere dag beter uitkomt. Kun je wel wat tips gebruiken hoe je meer grip op je energieverbruik krijgt? Oók daarmee kan de App je helpen.

Welke aanbiedingen heeft Vattenfall momenteel?

Vattenfall staat bekend om de beste energie aanbiedingen. Zo bieden ze normaal gesproken grote cadeaus gratis bij je energiecontract. Denk hierbij aan cadeaubonnen, gratis Playstations en nog veel meer. Op dit moment heeft Vattenfall helaas nog niet dit soort aanbiedingen. Deze worden in 2024 wel terug verwacht. 

Besparen met Vattenfall energieproducten

Bij  Vattenfall kun je terecht voor méér dan alleen de levering van gas en stroom. Energie en comfortabel wonen gaan hand in hand en daarom kun je bij  Vattenfall ook terecht voor extra producten als isolatie en mechanische ventilatie. Want goede ventilatie en isolatie in huis zorgen voor minder capaciteitsverlies, wat je zal merken op je energierekening. Zo helpt Vattenfall je graag extra besparen door niet alleen met scherpe tarieven voor gas en stroom, maar ook met slimme investeringen thuis die je op den duur een hoop extra geld kunnen besparen.

Rijdt je een elektrische auto? Dan kun je bij Vattenfall óók terecht voor een laadpaal. Het gemak van je elektrische auto thuis opladen is dat je je stroomkosten voor het opladen van je auto automatisch kan laten verrekenen als je klant bij Nuon Vattenfall bent. Daarvoor vraag je eenvoudig een gratis Vattenfall laadpas aan.

Zonnepanelen bij Vattenfall

Overweeg je om eventueel zonnepanelen te nemen? Daarbij kan Nuon Vattenfall je ook zeker helpen. Nuon Vattenfall levert namelijk zelf zonnepanelen (met korting) en bovendien check je eenvoudig via de ‘Zonnepanelen Check’ of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel je er kwijt kunt en wat het je gaat kosten en natuurlijk opleveren. Nuon Vattenfall levert meerdere type zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Kortom: van offerte tot installatie kan Nuon Vattenfall voor je regelen.

Ben je er niet zeker van of zonnepanelen kopen de beste oplossing is, of vind het je een te grote investering op dit moment maar wil je wel kunnen profiteren van zelf opgewekte stroom? Dan kun je bij Nuon Vattenfall ook zonnepanelen huren in combinatie met een 3-jarig vast contract. In de huurprijs zitten inbegrepen: de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het materiaal, installatiekosten, reparatie en onderhoud, monitoring en verzekering. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen van Nuon Vattenfall voor jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan. Naast Nuon Vattenfall hebben ook andere energieleveranciers interessante aanbiedingen met zonnepanelen.

Hoe kan ik overstappen naar Nuon Vattenfall?

Wil je gebruik maken van een van de aanbiedingen van Vattenfall? Klik dan bij de aanbieding op ‘gebruik deze aanbieding’ en kom direct bij het aanmeldformulier. De aanbiedingen zijn vaak niet te vinden op de website van de leverancier zelf, wij sturen je dus door naar een speciale actiepagina van Vattenfall.

Betaalt Vattenfall mijn overstapboete?

Vattenfall vergoedt geen overstapboetes van nieuwe klanten. Heb je momenteel een dynamisch of variabel energiecontract? Dan kun je altijd boetevrij overstappen. 

Heeft Vattenfall ook acties voor bestaande klanten?

Helaas heeft Nuon Vattenfall momenteel geen acties voor bestaande klanten. Om veel geld te besparen of een mooi cadeau te ontvangen, is het daarom aan te raden om alle energie aanbiedingen te vergelijken. Door regelmatig over te stappen, houd je je energiekosten het laagst en ontvang je ook nog eens mooie cadeaus.

Vattenfall welkomstcadeau

Vattenfall biedt nieuwe klanten geregeld een warm welkom met cashback acties, kortingen en leuke welkomstcadeau’s in de vorm van cadeaubonnen of handige apparaten.

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Hoe kom ik in aanmerking voor de acties van Vattenfall?

Je komt in aanmerking wanneer je een nieuwe klant bent bij Vattenfall. Dit houdt in dat je het afgelopen jaar geen gas en stroom mag hebben ontvangen van Nuon Vattenfall. Daarnaast geldt ook dat je zowel gas én stroom moet afnemen. Ook is het aan te raden om je contract niet vroegtijdig te beëindigen, dan kan je namelijk te maken krijgen met een overstapboete.

Bestaande en vaste klanten

Vattenfall waardeert en beloont haar vaste klanten graag en zet hier een stap extra voor. Net als nieuwe klanten zet Nuon Vattenfall haar bestaande klanten graag in het zonnetje met een programma voor vaste klanten: Vattenfall blijven loont. Ben je al klant bij  Vattenfall en blijf je graag zitten waar je zit? Dan krijg je van Vattenfall korting op de variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt 10% korting in het eerste jaar na afloop van je contract en ieder jaar dat je langer klant blijft krijg je 5% extra korting. Het totale voordeel kan oplopen tot maximaal 25% per jaar. 

Eerlijk advies: dit lijkt erg aantrekkelijk voor bestaande klanten. Maar overstappen naar een andere energie aanbieding is alsnog een stuk voordeliger.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.