10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

De beste en goedkoopste energie aanbiedingen voor iedereen

Wij willen dat iedereen een zo goed en goedkoop mogelijk energiecontract heeft. Hierbij helpen wij jou om de beste keuze te maken! Wij zetten alle energie aanbiedingen voor je op een rijtje. Dagelijks speuren wij alle websites van de energieleveranciers af om alle aanbiedingen voor jou inzichtelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat alle addertjes onder het gras inzichtelijk gemaakt worden op onze website. Ook zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van onze website. In ons blog houden we alle ins en outs van het overstappen, ontwikkeling in de energiesector en bespaartips bij.

Wij kunnen de goedkoopste prijzen aanbieden omdat energieleveranciers via ons unieke en speciale kortingen aanbieden. Zo kunnen wij jou de beste energie aanbieding geven. De prijzen liggen vaak zelfs lager dan op de website van de energieleverancier zelf.

Daarom Energie Aanbiedingen:


  • 100% onafhankelijk

  • Laagste prijsgarantie

  • Gratis overstapservice

  • Alle energie aanbiedingen

  • Alle energieleveranciers

energie aanbiedingen team

Wie zijn wij

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Keuze.nl. Wij zetten ons in om jou te helpen met het maken van de beste keuze. Dit doen wij in verschillende branches: energie, internet, telecom en zorg. Wij worden er blij van als jij tevreden bent tijdens én na het overstappen.

Wij vergelijken voornamelijk contracten voor particulieren. Maar je kunt bij ons ook zakelijke energie vergelijken

Benieuwd naar meer? Kom eens langs voor een bak koffie! Neem contact met ons op via keuze.nl of mail naar [email protected]

Bekend van:

ADAD: Meer dan de helft van de huishoudens betaalt te veel voor zijn energie
De GelderlanderDe Gelderlander: Stop met te veel betalen voor je energierekening

Hoe betalen wij onze huur

Overstappen via energie-aanbiedingen.com is kosteloos. Daarnaast ben je ook altijd goedkoper uit als je via ons overstapt dan via de website van de energieleverancier zelf. Maar hoe betalen wij onze huur? Wanneer jij bij ons overstapt, ontvangen wij van de energieleverancier een vergoeding.

Wij zijn 100% onafhankelijk. Hierdoor zal de hoogte van de vergoeding nooit van invloed zijn bij de uitkomst van de energie aanbiedingen.

Het Vergelijk Keurmerk

We merken dat veel concurrent-vergelijkers zichzelf ‘onafhankelijk’ noemen terwijl ze: onderdeel zijn van een leverancier; contracten hoger plaatsen omdat ze meer commissie krijgen; leveranciers uit hun vergelijking laten omdat ze weinig commissie krijgen. Hierdoor hebben wij het initiatief genomen om een keurmerk op te zetten: het Vergelijk Keurmerk. Wij willen samen met de ACM (Autoriteit Consument & Markt) en met een aantal echte onafhankelijke vergelijkers een gedragscode opstellen waaraan vergelijkers en websites zich moeten houden. Hiermee hopen we dat alle vergelijkgingswebsites op een eerlijke manier gaan vergelijken. Binnenkort zul je het logo van het Vergelijk Keurmerk dus op meerdere sites vinden!

Bezoek- en postadres

Keuze.nl T.A.V. energie-aanbiedingen.com
Brigittenstraat 22
3512 KM Utrecht
Nederland

E-mail: [email protected]
KVK: 66000041