Over ons

De beste en goedkoopste energie aanbiedingen voor iedereen

Wij willen dat iedereen een zo goed en goedkoop mogelijk energiecontract heeft. Hierbij helpen wij jou om de beste keuze te maken! Wij zetten alle energie aanbiedingen voor je op een rijtje. Dagelijks speuren wij alle websites van de energieleveranciers af om alle aanbiedingen voor jou inzichtelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat alle addertjes onder het gras inzichtelijk gemaakt worden op onze website. Ook zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van onze website. In ons blog houden we alle ins en outs van het overstappen, ontwikkeling in de energiesector en bespaartips bij.

Wij kunnen de goedkoopste prijzen aanbieden omdat energieleveranciers via ons unieke en speciale kortingen aanbieden. Zo kunnen wij jou de beste energie aanbieding geven. De prijzen liggen vaak zelfs lager dan op de website van de energieleverancier zelf.

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Vergelijkgroep. Wij zetten ons in om jou te helpen met het maken van de beste keuze. Dit doen wij in verschillende branches: energie, internet, telecom en zorg. Wij worden er blij van als jij tevreden bent na het overstappen.

Vergelijkgroep team

Benieuwd naar meer? Kom eens langs voor een bak koffie! Neem contact met ons op via vergelijkgroep.nl of mail naar info@vergelijkgroep.nl

Hoe betalen wij onze huur?

Overstappen via energie-aanbiedingen.com is kosteloos. Daarnaast ben je ook altijd goedkoper uit als je via ons overstapt dan via de website van de energieleverancier zelf. Maar hoe betalen wij onze huur? Wanneer jij bij ons overstapt, ontvangen wij van de energieleverancier een vergoeding.

Wij zijn 100% onafhankelijk. Hierdoor zal de hoogte van de vergoeding nooit van invloed zijn bij de uitkomst van de energie aanbiedingen.

Daarom Energie Aanbiedingen:

  • 100% onafhankelijk
  • Laagste prijsgarantie
  • Gratis overstapservice
  • Alle energie aanbiedingen
  • Alle energieleveranciers
← Terug