Stroom aanbiedingen

Het aanbod van alleen stroom aanbiedingen is iets lastiger te vinden dan de energie aanbiedingen met zowel gas als stroom. Ben je op zoek naar alleen stroom aanbiedingen? Dan ben je hier op het juiste adres!  

Wij hebben uitgezocht welke aanbiedingen ook gelden voor een contract waar alleen stroom gekozen wordt. De energie aanbieding is altijd speciaal voor stroom. Krijg je bijvoorbeeld bij een aanbieding € 100,- cashback op zowel gas als stroom, krijg je voor alleen stroom een lagere cashback. Direct naar de aanbiedingen

Er zijn ook een aantal aanbiedingen waar je kunt kiezen voor een gratis cadeau. Hieronder zie je alle actuele stroom aanbiedingen. De aanbiedingen die hier staan, zijn speciaal voor afname van alleen stroom. Hierdoor krijg je goedkope energie en kan je optimaal besparen. Het vergelijken en overstappen op stroom aanbiedingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Stroom aanbiedingen

Stroom aanbiedingen

Alle energie aanbiedingen met alleen stroom

EnergieleverancierEnergie aanbiedingContractduur
Qurrent1.000 kWh gratis 3 jaar Direct bekijken
Powerpeers€ 150 korting 100% NL groen 1 jaar Direct bekijken
NLE€ 110,- korting 1 jaar Direct bekijken
Delta€ 150 korting3 jaarverlopen
QurrentBookSpot cadeaukaart t.w.v € 175,-3 jaarverlopen
EnecoGratis slimme thermostaat3 jaarverlopen
NuonSamsung Galaxy Tab E 9.63 jaarverlopen
Nuon€ 150,- cadeaubon van Bol of Wehkamp1 jaarverlopen
NuonGratis Fletcher arrangement1 jaarverlopen
OxxioGratis Samsung Galaxy Tab 41 jaarverlopen
OxxioGratis Lenovo laptop1 jaarverlopen
OxxioApple iPhone 5S of iPhone 63 jaarverlopen
EssentGratis Playstation 4 Slim 500GB3 jaarverlopen
EssentWehkamp cadeaubon t.w.v € 300,-3 jaarverlopen
EssentGratis JBL draadloze koptelefoon1 jaarverlopen
EssentNest thermostaat3 jaarverlopen
Budget energie25% korting op stroom1 jaarverlopen
Eneco€ 100,- overstap korting3 jaarverlopen
Qurrent€ 150,- korting3 jaarverlopen

Alleen stroom

In een aantal gevallen hoef je enkel een energiecontract af te sluiten voor alleen stroom.  Is je huishouden bijvoorbeeld aangesloten op stadsverwarming? Of heb je geen gasaansluiting, omdat je in een nieuwbouwwoning woont? Dan hoef je zelf alleen maar een energiecontract af te sluiten voor alleen stroom.

Ook kan het zijn dat je misschien er liever voor kiest om je gas en stroom bij de verschillende energieleveranciers af te nemen, want dat kan ook.

Maar of je nou kiest voor alleen stroom afnemen of voor zowel gas en stroom, in beide gevallen kun je profiteren van energie aanbiedingen. Zo geven energieleveranciers óók cashback acties of een leuk cadeau op een energiecontract met alleen stroom. Het enige verschil is dat de cashback vaak wel lager is, omdat je maar één product afneemt.

Ben je op zoen naar leuke energie aanbiedingen met alleen stroom? Bekijk dan de aanbiedingen hierboven en vindt  goedkope stroom.

Gas en stroom

Heb je zowel een gas als stroomaansluiting thuis? Dan raden we aan om je gas en stroom bij dezelfde energieleverancier af te nemen om ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijk korting meepakt.

De hoogste kortingen en cashback worden gegeven op gas en stroom contracten. Bekijk hier alle gas en stroom aanbiedingen.