Stroom aanbiedingen

Het aanbod van alleen stroom aanbiedingen is iets lastiger te vinden dan de energie aanbiedingen met zowel gas als stroom. Ben je op zoek naar alleen stroom aanbiedingen? Dan ben je hier aan het juiste adres!  

Wij hebben voor je uitgezocht welke aanbiedingen gelden wanneer je kiest voor een energiecontract met alleen stroom. De energie aanbiedingen zijn speciaal geldig in combinatie met alleen stroom. Krijg je bij een aanbieding € 100,- cashback op zowel gas als stroom, dan geldt voor alleen stroom een lagere cashback wanneer je één product afneemt. Direct naar de aanbiedingen

Naast cashback acties en welkomstkortingen zijn er ook een aantal aanbiedingen met stroom waarbij je kunt kiezen voor een gratis cadeau bij je contract. Hieronder zie je alle actuele stroom aanbiedingen. Met de energie aanbiedingen voor stroom krijg je niet alleen goedkope energie geleverd, je bespaart optimaal. Energie vergelijken en overstappen op stroom aanbiedingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Stroom aanbiedingen

Stroom aanbiedingen

Alle energie aanbiedingen met alleen stroom

EnergieleverancierEnergie aanbiedingContractduur
Vandebron€ 200,- korting 1 jaar Direct bekijken
Powerpeers€ 50,- cashback 1 jaar Direct bekijken
Energiedirecttot € 100,- PSV fantegoed 1 jaar Direct bekijken
NLE€ 100,- korting 1 jaar Direct bekijken
EngieWin een E-bike t.w.v. €999,-1 jaarverlopen
Qurrent€ 250,- korting3 jaarverlopen
Qurrent1.000 kWh gratis3 jaarverlopen
EnecoGratis slimme thermostaat3 jaarverlopen
NuonSamsung Galaxy Tab E 9.63 jaarverlopen
Nuon€ 150,- cadeaubon van Bol of Wehkamp1 jaarverlopen
QurrentBookSpot cadeaukaart t.w.v € 175,-3 jaarverlopen
NuonGratis Fletcher arrangement1 jaarverlopen
OxxioGratis Samsung Galaxy Tab 41 jaarverlopen
OxxioGratis Lenovo laptop1 jaarverlopen
OxxioApple iPhone 5S of iPhone 63 jaarverlopen
EssentGratis Playstation 4 Slim 500GB3 jaarverlopen
EssentWehkamp cadeaubon t.w.v € 300,-3 jaarverlopen
EssentGratis JBL draadloze koptelefoon1 jaarverlopen
EssentNest thermostaat3 jaarverlopen
Budget energie25% korting op stroom1 jaarverlopen
Eneco€ 100,- overstap korting3 jaarverlopen

Alleen stroom

In een aantal gevallen hoef je enkel een energiecontract af te sluiten voor alleen stroom.  Is je woning bijvoorbeeld aangesloten op stadsverwarming en heb je geen gasaansluiting? Dan hoef je alleen maar een energiecontract af te sluiten voor stroom.

Ook kan het zijn dat je er misschien liever voor kiest om je gas en stroom bij de verschillende energieleveranciers af te nemen, want dat kan ook.

Maar of je nou kiest voor alleen stroom afnemen of voor zowel gas en stroom, in beide gevallen kun je profiteren van energie aanbiedingen. Zo geven energieleveranciers óók cashback acties of een leuk cadeau op een energiecontract met alleen stroom. Het enige verschil is dat de cashback vaak wel lager is, omdat je maar één product afneemt.

Ben je op zoek naar leuke energie aanbiedingen met alleen stroom? Bekijk dan de aanbiedingen hierboven en vindt goedkope stroom.

Gas en stroom

Heb je zowel een gas als stroomaansluiting thuis? Dan raden we aan om je gas en stroom bij dezelfde energieleverancier af te nemen om ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijk korting meepakt.

De hoogste kortingen en cashback worden gegeven op gas en stroom contracten. Bekijk hier alle gas en stroom aanbiedingen.