Stroom aanbiedingen

Heb je stadsverwarming en ben je op zoek naar een energie aanbieding voor alleen stroom? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je vind hier alle deals voor contracten zonder gas. 

Lachende vrouw met energie-aanbiedingen.com shirtje aan

Actuele aanbod stroom aanbiedingen

Deze aanbiedingen zijn beperkt geldig. Stap vandaag nog over en bespaar!

Beste aanbieding met alleen stroom

De beste alleen stroom aanbieding van dit moment is van UnitedConsumers. Sluit je bij UnitedConsumers nu een 1-jarig contract af, dan ontvang je een hoge loyaliteitsbonus, ookwel cashback korting. 

Cashback aanbiedingen voor alleen stroom contracten zijn zeldzaam, maar worden momenteel ook door een aantal andere leveranciers aangeboden. Ook kan een dynamisch contract interessant zijn als je geen gas nodig hebt. Bekijk alle alleen stroom aanbiedingen en kies het contract dat het beste bij jou past. 

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Alleen gas of gas en stroom?

Alleen stroom

In een aantal gevallen hoef je enkel een energiecontract af te sluiten voor alleen stroom. Is je woning bijvoorbeeld aangesloten op stadsverwarming en heb je geen gasaansluiting? Dan hoef je alleen maar een energiecontract af te sluiten voor stroom. Ook kan het zijn dat je er misschien liever voor kiest om je gas en stroom bij de verschillende energieleveranciers af te nemen, want dat kan ook. Maar of je nou kiest voor alleen stroom afnemen of voor zowel gas en stroom, in beide gevallen kun je profiteren van energie aanbiedingen. Zo geven energieleveranciers óók cashback acties of een leuk cadeau op een energiecontract met alleen stroom. Het enige verschil is dat de cashback vaak wel lager is, omdat je maar één product afneemt. Ben je op zoek naar leuke energie aanbiedingen met alleen stroom? Bekijk dan de aanbiedingen hierboven en vindt goedkope stroom.

Gas en stroom

Heb je zowel een gas als stroomaansluiting thuis? Dan raden we aan om je gas en stroom bij dezelfde energieleverancier af te nemen om ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijk korting meepakt. De hoogste kortingen en cashback worden gegeven op gas en stroom contracten. Bekijk hier alle gas en stroom aanbiedingen.

Welkomstcadeaus alleen stroom

Naast cashback acties en welkomstkortingen zijn er heel soms ook aanbiedingen met stroom waarbij je kunt kiezen voor een gratis cadeau bij je contract. Met de energie aanbiedingen voor stroom krijg je niet alleen goedkope energie geleverd, je bespaart optimaal. Energie vergelijken en overstappen op stroom aanbiedingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.