10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Stroom aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen

Het aanbod van alleen stroom aanbiedingen is iets lastiger te vinden dan de energie aanbiedingen met zowel gas als stroom. Ben je op zoek naar alleen stroom aanbiedingen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Energie met kado

Beste aanbieding met alleen stroom

Wij hebben voor je uitgezocht welke aanbiedingen gelden wanneer je kiest voor een energiecontract met alleen stroom. De energie aanbiedingen zijn speciaal geldig in combinatie met alleen stroom. Een korting bij alleen stroom is vaak lager dan een korting op een gas en stroom contract. Toch zijn er zeker wel interessante aanbiedingen.

De beste alleen stroom aanbieding op dit moment is van Powerpeers. Bij een 1-jarig contract krijg je een korting van € 75,- in combinatie met lage stroomtarieven. Daarnaast is je energie bij Powerpeers verzekerd van 100% groene stroom.

  • € 75,- cashbackkorting
  • 100% groene stroom
  • Lage stroomtarieven

Overstappen met alleen stroom

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een alleen stroom actie

Maak je keuze uit de energie aanbieding voor alleen stroom en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Welkomstcadeaus alleen stroom

Naast cashback acties en welkomstkortingen zijn er heel soms ook aanbiedingen met stroom waarbij je kunt kiezen voor een gratis cadeau bij je contract. Met de energie aanbiedingen voor stroom krijg je niet alleen goedkope energie geleverd, je bespaart optimaal. Energie vergelijken en overstappen op stroom aanbiedingen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Alleen stroom of gas en stroom?

Alleen stroom

In een aantal gevallen hoef je enkel een energiecontract af te sluiten voor alleen stroom. Is je woning bijvoorbeeld aangesloten op stadsverwarming en heb je geen gasaansluiting? Dan hoef je alleen maar een energiecontract af te sluiten voor stroom. Ook kan het zijn dat je er misschien liever voor kiest om je gas en stroom bij de verschillende energieleveranciers af te nemen, want dat kan ook. Maar of je nou kiest voor alleen stroom afnemen of voor zowel gas en stroom, in beide gevallen kun je profiteren van energie aanbiedingen. Zo geven energieleveranciers óók cashback acties of een leuk cadeau op een energiecontract met alleen stroom. Het enige verschil is dat de cashback vaak wel lager is, omdat je maar één product afneemt. Ben je op zoek naar leuke energie aanbiedingen met alleen stroom? Bekijk dan de aanbiedingen hierboven en vindt goedkope stroom.

Gas en stroom

Heb je zowel een gas als stroomaansluiting thuis? Dan raden we aan om je gas en stroom bij dezelfde energieleverancier af te nemen om ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijk korting meepakt. De hoogste kortingen en cashback worden gegeven op gas en stroom contracten. Bekijk hier alle gas en stroom aanbiedingen.

Alleen stroom aanbiedingen

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur
Nextenergy Laagste dynamische tarieven variabel Meer info
Nuon Groene stroom en gas uit NL variabel Meer info
Frank energie Dynamische tarieven variabel Meer info
Tibber Dynamisch stroomcontract variabel Meer info
Shell energy € 100,- Cashback 1 jaar Meer info
Coolblue Gratis Coolbue cadeaubon t.w.v. € 50,- 1 jaar Meer info
NLE Lage tarieven alleen stroom 1 jaar Meer info
Budget energie Lage tarieven alleen stroom 1 jaar Meer info
Coolblue Gratis Coolbue cadeaubon t.w.v. € 150,- 3 jaar Meer info
Vandebron € 75,- korting alleen stroom 1 jaar Meer info