Vrouw die elektrische auto aan het opladen is
ANWB Energie

ANWB Energie aanbiedingen

ANWB Energie aanbiedingen van november 2023

Energieleverancier ANWB Energie heeft op dit moment 1 beschikbare aanbiedingen.
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,3
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over ANWB Energie

Energie voor inkoopprijs bij het betrouwbare ANWB. Met ANWB Energie krijg je dynamische uurtarieven voor stroom en dagtarieven voor gas. Gemiddeld over de jaren heen ben je goedkoper uit met het dynamische tarief van ANWB Energie. Dit komt doordat je kunt profiteren van uren met goedkope stroom, waardoor je energiekosten lager uitvallen.

Voor- en nadelen van ANWB Energie

  • ANWB is een betrouwbare herkenbare partij
  • Energie tegen inkoopprijs
  • Geen winstoogmerk
  • Maandelijks opzegbaar, zonder boete
  • Slimme meter verplicht
Bekijk ANWB Energie aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van ANWB Energie?

De tarieven van ANWB Energie bedragen op dit moment € 0,32234 per kWh stroom en € 1,27599 per m3 gas . Deze prijzen zijn op basis van energie aanbieding Laagste dynamische tarieven.

ANWB Energie tarieven november 2023

Product Tarief bij ANWB Energie
Gas € 1,27599 per m³
Enkeltarief -
Normaaltarief € 0,32234 per kWh
Daltarief € 0,32234 per kWh
Terugleververgoeding € 0,14973 per kWh

Dit zijn de nieuwe tarieven van ANWB Energie. Voor het laatst bijgewerkt op 30-11-2023.

ANWB Energie prijzen bij een energie aanbieding

De energieprijzen die je daadwerkelijk gaat betalen bij het afsluiten van een contract, kunnen afwijken van bovenstaande. Kies daarom je energie aanbieding en bereken je maandbedrag.

Bekijk ANWB Energie aanbiedingen

Ervaring met ANWB Energie

"ANWB is de snelst groeiende energieleverancier van Nederland. Wil je een dynamisch energiecontract dan is de ANWB een grote en betrouwbare partij. Als je elektrisch rijdt is dit type contract nog voordeliger als je kunt kiezen wanneer je oplaadt."
Melvin Paalvast

Melvin Paalvast

Energie expert

Beoordeling ANWB Energie door de redactie van energie-aanbiedingen.com
4.5 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft ANWB Energie?

ANWB Energie heeft op dit moment één actie beschikbaar

ANWB Energie heeft een energiecontract met dynamische tarieven. Bij deze actie krijg je geen loyaliteitskorting of welkomstcadeau. 

Dit is de ANWB Energie aanbieding van dit moment:

Energie aanbieding Contractduur
Laagste dynamische tarieven dynamisch Meer informatie

Meer informatie over energieleverancier ANWB Energie

Is ANWB Energie voordeliger?

Dynamische tarieven zijn een vorm van energieprijzen die fluctueren, waarbij de stroomprijzen elk uur veranderen en de gasprijzen dagelijks. Dit betekent dat je direct profiteert van prijsdalingen, maar ook meteen hogere prijzen betaalt bij een prijsstijging. Bij dynamische tarieven zijn alleen de leveringskosten dynamisch, terwijl energiebelastingen en netbeheerkosten hetzelfde blijven voor alle soorten energiecontracten.

Dynamische tarieven kunnen soms goedkoper zijn dan vaste tarieven, maar dit is niet altijd het geval. Het voordeel van dynamische tarieven is dat je je energieverbruik kunt aanpassen aan de tarieven, waardoor je kunt besparen door bijvoorbeeld apparaten te gebruiken wanneer de prijs gunstig is. Echter, de energierekening kan elke maand verschillen en je kunt te maken krijgen met onaangename verrassingen, vooral in de winter wanneer het energieverbruik hoger is.

Het is moeilijk om dynamische tarieven te vergelijken met vaste tarieven, omdat de prijzen voortdurend veranderen. Daarom is het niet wenselijk en onmogelijk om een directe vergelijking te maken tussen deze twee soorten tarieven. Het kiezen van een dynamisch tarief is vooral aantrekkelijk als je bereid bent om je energieverbruik aan te passen aan de fluctuerende tarieven. Als je liever geen omkijken hebt naar je energieverbruik, zijn vaste tarieven wellicht een betere optie.

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.