Vrouw die elektrische auto aan het opladen is
ANWB Energie

ANWB Energie aanbiedingen

ANWB Energie acties van mei 2023

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van ANWB Energie. Deze aanbiedingen zijn op dit moment geldig.
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Energie voor inkoopprijs bij het betrouwbare ANWB. Met ANWB Energie krijg je dynamische uurtarieven voor stroom en dagtarieven voor gas. Gemiddeld over de jaren heen ben je goedkoper uit met het dynamische tarief van ANWB Energie. Dit komt doordat je kunt profiteren van uren met goedkope stroom, waardoor je energiekosten lager uitvallen.

  • ANWB is een betrouwbare herkenbare partij
  • Energie tegen inkoopprijs
  • Geen winstoogmerk
  • Maandelijks opzegbaar, zonder boete
  • Slimme meter verplicht

Welke energie acties heeft ANWB Energie?

Dynamische tarieven zijn een vorm van energieprijzen die fluctueren, waarbij de stroomprijzen elk uur veranderen en de gasprijzen dagelijks. Dit betekent dat je direct profiteert van prijsdalingen, maar ook meteen hogere prijzen betaalt bij een prijsstijging. Bij dynamische tarieven zijn alleen de leveringskosten dynamisch, terwijl energiebelastingen en netbeheerkosten hetzelfde blijven voor alle soorten energiecontracten.

Dynamische tarieven kunnen soms goedkoper zijn dan vaste tarieven, maar dit is niet altijd het geval. Het voordeel van dynamische tarieven is dat je je energieverbruik kunt aanpassen aan de tarieven, waardoor je kunt besparen door bijvoorbeeld apparaten te gebruiken wanneer de prijs gunstig is. Echter, de energierekening kan elke maand verschillen en je kunt te maken krijgen met onaangename verrassingen, vooral in de winter wanneer het energieverbruik hoger is.

Het is moeilijk om dynamische tarieven te vergelijken met vaste tarieven, omdat de prijzen voortdurend veranderen. Daarom is het niet wenselijk en onmogelijk om een directe vergelijking te maken tussen deze twee soorten tarieven. Het kiezen van een dynamisch tarief is vooral aantrekkelijk als je bereid bent om je energieverbruik aan te passen aan de fluctuerende tarieven. Als je liever geen omkijken hebt naar je energieverbruik, zijn vaste tarieven wellicht een betere optie.

Dit is de ANWB Energie aanbieding van dit moment:

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur
ANWB Energie Lage dynamische tarieven dynamisch Meer informatie
Melvin Paalvast

ANWB is de snelst groeiende energieleverancier van Nederland. Wil je een dynamisch energiecontract dan is de ANWB en grotere en betrouwbare partij. Als je elektrisch rijdt is dit type contract nog voordeliger als je kunt kiezen wanneer je oplaadt.

Melvin Paalvast / Energie redactie
Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!