10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Energie met cashback

Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier helpt bij het besparen van geld. Veel energieleveranciers bieden namelijk een cashback of korting aan wanneer je naar hen overstapt. Bekijk welke energie aanbiedingen met cashback er op dit moment zijn.

Energie met kado

Beste energie met cashback van de maand

De beste energie aanbieding met cashback van deze maand is de Mega cashbackdeal. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst € 200,- korting in combinatie met lage energietarieven op een jaarcontract.

De cashback aanbieding van Mega is momenteel de hoogste cashback voor een 1-jarig gas en stroom contract. Extra voordelig aan deze actie is dat je bent verzekerd van lage energietarieven en 100% groene stroom.

  • € 200,- cashback
  • 100% groene stroom
  • 1 jaar lang vaste lage tarieven

Overstappen energie met cashback

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een cashback aanbieding

Maak je keuze uit de energie aanbiedingen met cashback en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Cashback bij energie

Energieleveranciers hebben vaak verschillende soorten energie aanbiedingen. Er zijn aanbiedingen met cadeaus, cadeaubonnen en energie met cashback. De meeste voordelige aanbieding is vaak met cashback. We leggen het je onderstaand uit.

Wat is cashback?

Cashback is een bedrag wat je 12 maanden na de startdatum van het energiecontract terugkrijgt van je energieleverancier. Cashback is eigenlijk hetzelfde als korting. Je krijgt de korting of cashback bij zowel een 1-jarig als een meerjarig contract na een jaar op je rekening gestort. Voor zowel éénjarige, tweejarige en driejarige contracten kun je cashback of korting ontvangen. De hoogte van de cashback verschilt erg per energieleverancier. Voor éénjarige contracten ligt de cashback tussen de € 60,- en € 180,-. Voor meerjarige contracten ligt de cashbackkorting vaak hoger.

Cashback of welkomstcadeau?

Wij adviseren over het algemeen om te kiezen voor cashback bij energie. Het voordeel van cashback bij energie is dat je daadwerkelijk geld bespaart. Je kunt met het geld dat je bespaart kiezen om voor jezelf een leuk cadeau te kopen of om het geld op je spaarrekening te zetten. De keuze is helemaal aan jou!
Het is ook mogelijk om een welkomstcadeau bij energie te kiezen. Het is wel verstandig om na te gaan of je met het cadeau daadwerkelijk goedkoper uit bent. Vaak bespaar je dus met cashback of korting meer geld dan wanneer je een cadeau bij energie kiest.

Tips bij cashback vergelijken

Een hoge cashbackkorting bij het aangaan van een nieuw energiecontract is erg aantrekkelijk. Om de voordeligste cashback aanbieding te vinden met vergelijken hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet.

Contractduur bij cashback

Kijk naar de contractduur bij de cashback actie. Meestal kan je kiezen welke contractduur je neemt. Wanneer je voor een 1-jarig energiecontract kiest, kun je na één jaar alweer overstappen van energieleverancier. En het mooie daaraan is dat je opnieuw gebruik kunt maken van energie met cashback. Je vindt met energie aanbiedingen vergelijken altijd de beste cashback bij energie.

Termijnbedrag

Naast de contractduur zijn ook de leveringskosten en het vastrechttarief belangrijke posten om naar te kijken bij het maken van je keuze. Deze kosten verschillen per energieleverancier. De kosten zie je terug in het termijnbedrag. Kijk daarom, naast een hoge cashback, ook altijd naar de hoogte van het uiteindelijke termijnbedrag bij het vergelijken van energie aanbiedingen.

Mis geen aanbieding

Heb je een goede cashback actie gevonden? Wacht dan niet te lang, want de meeste energie aanbiedingen zijn tijdelijk. Wij raden ook altijd aan om de energie aanbiedingen in de gaten te houden, zodat je geen cashback actie misloopt.

Energie aanbiedingen met cashback

Energieleverancier Energie aanbieding Contractduur
Gewoon energie Vast 1-jaar contract 1 jaar Meer info
Shell energy € 100,- Cashback 1 jaar Meer info
Engie € 250,- cashback 1 jaar Meer info
Pure energie € 70,- korting 1 jaar Meer info
NLE € 200,- korting 1 jaar Meer info
Powerpeers € 200,- cashback 1 jaar Meer info
Nuon € 45,- korting 1 jaar Meer info
Vandebron € 150,- korting 1 jaar Meer info
Essent € 100,- korting 1 jaar Meer info
Vandebron € 300,- korting 3 jaar Meer info