Energie met cashback

Wil jij besparen op je energierekening? Stap dan over van energieleverancier. Veel energieleveranciers bieden een cashback of welkomstkorting bij een nieuw contract. 

 

Bekijk welke energie aanbiedingen met cashback er op dit moment zijn.

Illustratie van energierekening met kosten van 150 tot 50 euro

Bekijk alle energie aanbiedingen met cashback

Welke energie leveranciers met cashback zijn er?

Deze leveranciers bieden hebben op dit moment een energie contract met cashback korting:

  • Budget Energie
  • UnitedConsumers
  • Oxxio
  • Innova Energie
  • Engie
  • Pure Energie
  • Vandebron

Beste energie aanbieding met cashback van deze maand

De beste energie aanbieding met cashback van deze maand is de Innova Energie loyaliteitsbonus deal. Met deze aanbieding ontvang je tot wel € 335 loyaliteitsbonus, oftewel: cashback korting. Dit in combinatie met zeer lage tarieven op een 1-jaar contract.

Expert Melvin

Melvin

Energie expert

Cashback bij energie

Energieleveranciers hebben vaak verschillende soorten energie aanbiedingen. Er zijn aanbiedingen met cadeaus, cadeaubonnen en energie met cashback. De meeste voordelige aanbieding is vaak met cashback. We leggen het je onderstaand uit.

Wat is cashback?

Cashback is een bedrag wat je 12 maanden na de startdatum van het energiecontract terugkrijgt van je energieleverancier. Cashback is eigenlijk hetzelfde als korting. Je krijgt de korting of cashback bij zowel een 1-jarig als een meerjarig contract na een jaar op je rekening gestort. Voor zowel éénjarige, tweejarige en driejarige contracten kun je cashback of korting ontvangen. De hoogte van de cashback verschilt erg per energieleverancier. Voor éénjarige contracten ligt de cashback tussen de € 60,- en € 180,-. Voor meerjarige contracten ligt de cashbackkorting vaak hoger.

Cashback of welkomstcadeau?

Wij adviseren over het algemeen om te kiezen voor cashback bij energie. Het voordeel van cashback bij energie is dat je daadwerkelijk geld bespaart. Je kunt met het geld dat je bespaart kiezen om voor jezelf een leuk cadeau te kopen of om het geld op je spaarrekening te zetten. De keuze is helemaal aan jou!
Het is ook mogelijk om een welkomstcadeau bij energie te kiezen. Het is wel verstandig om na te gaan of je met het cadeau daadwerkelijk goedkoper uit bent. Vaak bespaar je dus met cashback of korting meer geld dan wanneer je een cadeau bij energie kiest.

Tips bij cashback vergelijken

Een hoge cashbackkorting bij het aangaan van een nieuw energiecontract is erg aantrekkelijk. Om de voordeligste cashback aanbieding te vinden met vergelijken hebben we een aantal tips voor je op een rij gezet.

Contractduur bij cashback

Kijk naar de contractduur bij de cashback actie. Meestal kan je kiezen welke contractduur je neemt. Wanneer je voor een 1-jarig energiecontract kiest, kun je na één jaar alweer overstappen van energieleverancier. En het mooie daaraan is dat je opnieuw gebruik kunt maken van energie met cashback. Je vindt met energie aanbiedingen vergelijken altijd de beste cashback bij energie.

Termijnbedrag

Naast de contractduur zijn ook de leveringskosten en het vastrechttarief belangrijke posten om naar te kijken bij het maken van je keuze. Deze kosten verschillen per energieleverancier. De kosten zie je terug in het termijnbedrag. Kijk daarom, naast een hoge cashback, ook altijd naar de hoogte van het uiteindelijke termijnbedrag bij het vergelijken van energie aanbiedingen.

Mis geen aanbieding

Heb je een goede cashback actie gevonden? Wacht dan niet te lang, want de meeste energie aanbiedingen zijn tijdelijk. Wij raden ook altijd aan om de energie aanbiedingen in de gaten te houden, zodat je geen cashback actie misloopt.

100% van de bezoekers beveelt ons aan!

Onze bezoekers zijn heel tevreden over Energie-aanbiedingen.com! We scoren gemiddeld een 9,2 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews.

9,2 9,2 Kiyoh beoordeling

Kiyoh beoordeling

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.