Energie met cashback

Overstappen van energieleverancier helpt bij het besparen van geld. Dit komt omdat veel energieleveranciers een cashback of extra korting geven wanneer je naar hun overstapt. Bekijk snel welke energie aanbiedingen met cashback er op dit moment zijn.

Cashback is een bedrag wat je aan het einde van je energiecontract terugkrijgt van je energieleverancier. Cashback is eigenlijk hetzelfde als korting. Je krijgt de korting of cashback aan het einde van het jaar op je rekening gestort. Direct naar de aanbiedingen

Voor zowel éénjarige, tweejarige en driejarige contracten kun je cashback of korting ontvangen. De hoogte van de cashback verschilt erg per energieleverancier. Voor éénjarige contracten ligt de cashback tussen de €70,- en €200,-.

Heb je een goede cashback actie gevonden? Wacht dan niet te lang, want de meeste energie aanbiedingen zijn tijdelijk. Wij raden ook altijd aan om de energie aanbiedingen in de gaten te houden, zodat je geen cashback actie misloopt.

Energie met cashback

Energie met cashback

Cashback bij energie

Energieleveranciers hebben vaak verschillende soorten energie aanbiedingen. Er zijn aanbiedingen met cadeaus, cadeaubonnen en energie met cashback. Energieleveranciers doen dit omdat ze daarmee nieuwe klanten kunnen binnenhalen.

Wij adviseren over het algemeen om te kiezen voor cashback bij energie te nemen. Het voordeel van cashback bij energie is dat je daadwerkelijk geld bespaart. Je kunt met het geld dat je bespaart kiezen om een leuk cadeau te kopen of om het geld op je spaarrekening te zetten. De keuze is helemaal aan jou!

Het is ook mogelijk om een cadeau bij energie te kiezen. Het is wel verstandig om na te gaan of je met het cadeau daadwerkelijk beter uit bent. Vaak bespaar je dus met cashback of korting meer geld dan wanneer je een cadeau bij energie kiest.

Overstappen energie met cashback

Bij de cashback acties kun je meestal kiezen welke contractduur je neemt. Wanneer je voor een 1-jarig energiecontract kiest, kun je na één jaar alweer overstappen van energieleverancier. En het mooie daaraan is dat je opnieuw gebruik kunt maken van energie met cashback. Je vindt met energie aanbiedingen vergelijken altijd de beste cashback bij energie.

Naast de contractduur zijn ook de leveringskosten en het vastrechttarief belangrijke posten om naar te kijken bij het maken van je keuze. Je wilt natuurlijk liever niet te veel betalen voor je energiecontract én profiteren van een gratis cadeau bij energie.

In tegenstelling tot de energiebelastingen die voor alle energieleveranciers hetzelfde zijn, verschillen de leveringskosten per energieleverancier. Kijk daarom ook altijd naar de hoogte van de leveringskosten bij het vergelijken van energie aanbiedingen.