Windmolen naast huis met zonnenpanelen
Powerpeers

Powerpeers aanbiedingen

Powerpeers aanbiedingen van juli 2024

Energieleverancier Powerpeers heeft op dit moment 1 beschikbare aanbiedingen.

Verlopen aanbiedingen van Powerpeers:

Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Energieleverancier Powerpeers

Bij Powerpeers draait alles om het delen en zelf opwekken van 100% duurzame Nederlandse stroom. Energie moet volgens Powerpeers persoonlijk voelen en eerlijk zijn.


Dit netwerk van de leverancier fungeert als een marktplaats waar je als klant zelf beslist bij wie je stroom afneemt en aan wie je eventueel zelf stroom levert. Zijn dit je vrienden, buren of familie? Jij beslist. Powerpeers levert verder alleen maar CO2 gecompenseerd gas voor een schonere wereld. 

Voor- en nadelen van Powerpeers

  • Groene stroom
  • Voordelige tarieven
  • Makkelijk energie delen
Bekijk Powerpeers aanbiedingen

Wat zijn de huidige tarieven van Powerpeers?

De tarieven van Powerpeers bedragen op dit moment € 0,27286 per kWh stroom en € 1,28890 per m3 gas . Deze prijzen zijn op basis van energie aanbieding 1 jaar vast + € 200,- cashback.

Powerpeers tarieven juli 2024

Product Tarief bij Powerpeers
Gas € 1,28890 per m³
Enkeltarief € 0,27286 per kWh
Normaaltarief € 0,27286 per kWh
Daltarief € 0,27286 per kWh
Terugleververgoeding € 0,13000 per kWh

Dit zijn de nieuwe tarieven van Powerpeers. Voor het laatst bijgewerkt op 19-07-2024.

Powerpeers prijzen bij een energie aanbieding

De energieprijzen die je daadwerkelijk gaat betalen bij het afsluiten van een contract, kunnen afwijken van bovenstaande. Kies daarom je energie aanbieding en bereken je maandbedrag.

Bekijk Powerpeers aanbiedingen

Ervaring met Powerpeers

"Groene stroom en de mogelijkheid om je energie makkelijk te delen met je vrienden, familie of buren. "
Sander van Meggelen

Sander van Meggelen

Energie expert

Beoordeling Powerpeers door de redactie van energie-aanbiedingen.com
4 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Welke energie acties heeft Powerpeers?

Powerpeers heeft op dit moment één actie beschikbaar

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Powerpeers. Op dit moment heeft Powerpeers geen aanbiedingen.

Dit is de Powerpeers aanbieding van dit moment:

Energie aanbieding Contractduur
1 jaar vast + € 200,- cashback 1 jaar Meer informatie

Meer informatie over energieleverancier Powerpeers

Betaalt Powerpeers mijn overstapboete?

Mocht je voordat je contract afgelopen is van je huidige leverancier af willen, dan kan het zijn dat je een boete krijgt van je huidige leverancier. Je kunt zonder boete al 6 maanden voordat je contract afloopt voor Powerpeers kiezen. Loopt je huidige contract nog langer dan die 6 maanden, dan moet je goed kijken of je huidige energieleverancier je geen boete laat betalen voor de overstap. Omdat je zeer scherpe tarieven en een hoge eenmalige korting krijgt bij een overstap, betaald Powerpeers namelijk niet je eventuele overstapboete.

Powerpeers welkomstcadeau

Powerpeers geeft nieuwe klanten graag een flinke korting op hun energiecontract. Sluit je een 1-jarig energiecontract af? Dan kan je rekenen op een mooie korting afhankelijk van de producten die je afneemt. Zo heeft Powerpeers welkomstkortingen die variëren tussen de 100 en 225 euro bij een 1-jarig contract. De korting wordt automatisch verrekend met de eindafrekening van je contract. Mooi meegenomen dus. En na één jaar heb je gewoon weer de mogelijk om over te stappen naar een energieleverancier met mooie energie aanbiedingen.

Bekijk hier alle energie aanbiedingen met cadeau

Bestaande en vaste klanten

Als nieuwe klant krijg je bij Powerpeers de mogelijkheid om naast je welkomstkorting extra geld te verdienen wanneer je zelf zonnestroom opwekt. Daarnaast biedt Powerpeers een aantrekkelijk teruglevertarief voor zelf opgewekte stroom in het geval je stroom overhoudt. Ook bestaande klanten die opwekkers zijn blijven gewoon profiteren van de extra verdiensten en gunstige tarieven voor het terug leveren aan het stroomnetwerk. Helaas doet Powerpeers niets voor bestaande klanten die zelf geen stroom opwekken.

Wanneer je je contract kan verlengen, is het handig om alle energie aanbiedingen te bekijken om te zien waar je het goedkoopste uit bent!

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.