Nieuwe aanbiedingen

Beste energie aanbieding met cadeau van 2024

Steeds meer leveranciers bieden nu energiecontracten aan met cadeaus. In dit artikel nemen we een kijkje naar de twee beste energie aanbiedingen met cadeaus van dit moment.

Essent's €200 Cadeaukaart Aanbieding

Momenteel heeft Essent de beste energieaanbieding met cadeau. Bij een 1 jaar vast contract krijg je met deze aanbieding een cadeaubon ter waarde van maar liefst €200. Wat deze aanbieding extra aantrekkelijk maakt, is de keuzevrijheid die je krijgt. Klanten kunnen kiezen uit een groot aantal merken, waaronder Bol.com, Mediamarkt, Rituals, Zalando en nog veel meer. Bovendien is het proces om je cadeaubon te verzilveren eenvoudig en snel. Binnen vier maanden na het afsluiten van je contract ontvang je een e-mail met een link om je cadeaukaart te activeren. Vervolgens kun je online je cadeaubon kiezen en meteen gebruiken.

Wat deze aanbieding nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om het bedrag van €200 te verdelen over meerdere cadeaubonnen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een Bol.com cadeaubon van €150 in combinatie met een Rituals cadeaubon van €50.

Essent 3 jaar vast + € 275 cadeaukaart

Ook kun je ervoor kiezen om een 3-jarig contract te nemen met een cadeaukaart van maar liefst €275. Hiermee heb je niet alleen een veel hogere korting, maar hoef je ook nog eens de komende 3 jaar geen zorgen te maken over prijsverhogingen voor je energie.

Coolblue's cadeaukaart aanbieding

Naast Essent biedt Coolblue ook een interessante cadeaubon aan bij het afsluiten van een energiecontract. Hier krijg je ook een cadeaubon ter waarde van €200, maar krijg je ook nog eens exclusieve kortingen op verschillende energiezuinige producten, zoals koelkasten, drogers en slimme lampen bij Coolblue. Bovendien is deze aanbieding ook beschikbaar voor klanten die alleen stroom afnemen.

Hoewel Coolblue's aanbieding een goede keuze is als je energiezuinige producten op het oog hebt, blijft Essent's aanbieding de beste keuze voor degenen die meer flexibiliteit willen. Met Essent heb je een ruime keuze aan cadeaubonnen en de mogelijkheid om het bedrag te verdelen over meerdere kaarten, waardoor je het bedrag echt voor bijna elk cadeau kan gebruiken.

Bekijk hier alle energie met cadeau aanbiedingen

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·18-07-2024

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties

Twee cadeaus naast elkaar
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·09-07-2024

Grootste energie cadeau ooit bij een energiecontract

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·01-07-2024

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·20-06-2024

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.