Nieuwe aanbiedingen

Gratis Samsung tablet bij energie

Helaas zit bijna heel Nederland (verplicht) een tijd binnen door het Coronavirus. Toch is er een klein voordeel te noemen. Je kunt eindelijk alle taakjes die je eerder uitstelde oppakken. Denk hierbij aan het onder de loep nemen van je vaste lasten zoals je energiecontract. En dan word je misschien een stuk vrolijker.. je kunt namelijk veel geld besparen wanneer je overstapt van energieleverancier. Hoe zit dat eigenlijk? In dit artikel leggen wij het uit.

Gratis Samsung tablet

Op dit moment heeft Vattenfall de aanbieding Kies je eigen Cadeau XL, waarbij je kunt kiezen voor een Samsung Galaxy Tab A 10.1. Het is één van de beste tablets op de markt. Je kunt genieten van je favoriete films en series met het hoge kwaliteit 10,1 inch scherm en door de goede batterij hoef je niet zo vaak op te laden. De tablet heeft een opslagcapaciteit van 32GB, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je films en apps! Daarnaast is de tablet uitgerust met een 1,6GHz octa core-processor waardoor de tablet erg snel is. Het kan nooit kwaad om door slimme keuzes geld te besparen, toch?

Wat voor contract krijg ik bij de gratis Samsung tablet?

asdfasdfas fasdfasdfa asdf

Voordelen van Samsung tablet aanbieding

Je krijgt het cadeau na ongeveer 4 - 5 weken Groot en variërend aanbod cadeaus Altijd voordeliger dan slaaptarieven

Cadeaubon bij energie

Ben je niet op zoek naar de Samsung tablet? Dan kun je ook kiezen voor een Bol.com cadeaukaart. Met de Bol.com cadeaukaart kun je namelijk zelf kiezen wat voor cadeau je kiest. En aangezien Bol.com een groot aanbod heeft, zit daar vast iets tussen wat jij leuk vindt! Zowel Vattenfall als Essent bieden op dit moment een cadeaukaart aan. Ga je voor een 1-jarig energiecontract? Dan krijg je bij Vattenfall een Bol.com cadeaukaart van € 200 en bij Essent van € 150. Wil je liever een 3-jarig contract, dan biedt Essent een cadeaukaart van € 250 aan. [widget widget_name="ea_card_widget" post_id='3250'] [widget widget_name="ea_card_widget" post_id='2092'] https://www.energie-aanbiedingen.com/energie-aanbieding/nuon/twee-cadeaus-twv-e-149/ https://www.energie-aanbiedingen.com/energie-aanbieding/essent/gratis-bol-com-cadeaubon/ https://www.energie-aanbiedingen.com/energie-aanbieding/nuon/bol-com-cadeaukaart-t-w-v-e200/ Naast de tablet en bol.com cadeaukaart kun je kiezen uit meerdere andere welkomstcadeaus. Neem gerust een kijkje om te zien of daar een geschikt cadeau voor jou bij zit.

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·18-07-2024

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties

Twee cadeaus naast elkaar
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·09-07-2024

Grootste energie cadeau ooit bij een energiecontract

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·01-07-2024

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·20-06-2024

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.