NLE € 100,- korting energie aanbieding | Nu met extra korting
€ 100 korting

NLE € 100,- korting

€ 100,- korting

Welkomstkorting

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
11.320 keer bekeken Exclusief via deze site

Krijg bij NLE nu een leuke welkomstkorting! Ben je momenteel klant van Essent, Eneco of Nuon? Dan krijg je nog eens € 25,- extra korting per product (gas en stroom). Je krijgt sowieso minimaal € 100,- korting bij een eenjarig gas en stroom contract.

 • Een hoge welkomstkorting van minimaal € 100,- en maximaal € 200,-
 • Ook korting wanneer je alleen gas of stroom afneemt
 • 100% groene stroom
 • De korting is slechts eenmalig, helaas niet ieder jaar
energie-leverancier-NLE
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze NLE aanbieding

Krijg nu € 100,- korting bij een eenjarig contract, € 150,- bij een driejarig contract en € 200,- bij een vijfjarig contract. Tip van ons: kies voor een eenjarig contract, hier is de korting relatief het hoogste en kan je na een jaar weer besparen. Dit levert dus het meeste voordeel op! Bij afname van alleen gas of alleen stroom krijg je respectievelijk € 50,-, € 75,- en € 100,- korting op je energiecontract.

Extra korting
Als je momenteel klant bent van Essent, Eneco of Nuon

Geert van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

In totaal kun je als klant van Nuon, Eneco of Essent € 50,- extra korting ontvangen. Dat komt dan nog bovenop de standaard korting. Het 1-jarige contract is daardoor een goede aanbieding!

NLE energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De NLE € 100,- korting energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstappen naar NLE

De NLE, voorheen Nederlandse Energie Maatschappij, is al jaren een grote bekende leverancier op de energiemarkt. Als je overstapt naar NLE, krijg je altijd groene stroom geleverd. Standaard van Europese windmolens, voor een paar euro extra per maand krijg je stroom van alleen Nederlandse windmolens. De NLE regelt de gehele overstap voor je, zelf hoef je niets te doen.

Bekijk alle NLE aanbiedingen

Voorwaarden NLE

 • Alleen geldig als je betaalt via automatische incasso en geen enkele incasso mist
 • De hoogte van de korting is afhankelijk van de looptijd van je contract en het aantal producten dat je afneemt

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 100,- korting

WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€110
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€145
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€211

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van NLE en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Vraag & Antwoord (4)

  Ik heb op dit moment stroom en stadsverwarming via Eneco. Stadsverwarming kan niet worden beëindigd begrijp ik. Kan alleen stroom wel, dus dat stadsverwarming via Eneco blijft lopen?
  Wat zijn dan de voor- en nadelen?

  Goedemorgen,

  Het klopt dat wanneer je stadsverwarming hebt, je alleen van stroom leverancier kunt veranderen. Een voordeel van Eneco als stroomleverancier houden, is dat je alles tegelijk bij dezelfde leverancier afneemt, dus ook dezelfde klantenservice voor vragen etc. Wellicht dat je dit prettiger vindt.

  De voordelen van (jaarlijks) overstappen van stroomleverancier is dat je vaak gebruik kunt maken van lage energietarieven en een mooie alleen stroom aanbieding. Wij hebben speciaal een overzicht gemaakt met alle alleen stroom aanbiedingen. Neem gerust een kijkje om te zien of er een leuke aanbieding voor jou tussen zit!

  Groet,
  Eva

  Op dit moment bij Essent t/m eind juni 2018.
  Wij verbruiken alleen stroom.
  Graag een vrijblijvend voorstel uwerzijds.

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst