Deze aanbieding is niet beschikbaar

De aanbieding van ANWB Energie is helaas tijdelijk niet via ons af te sluiten. Maar er zijn goedkopere dynamische contracten beschikbaar. Bekijk hieronder de alternatieven

EnergieleverancierInkooptoeslag gasInkooptoeslag stroomAbonnementskosten p.pAanvragen
€ 0,0591€ 0,0484€ 7,01Niet beschikbaar
€ 0,0488€ 0,0175 5,99Aanvragen
€ 0,0590€ 0,0199€ 5,99Aanvragen
€ 0,0800€ 0,0182€ 7,-Aanvragen
€ 0,0786€ 0,0228€ 7,-Aanvragen
€ 0,0750€ 0,0255€ 6,95Aanvragen

Voor- en nadelen

  • ANWB is een betrouwbare herkenbare partij
  • Er zijn goedkopere alternatieven zoals Tibber en Nextenergy

Energie voor inkoopprijs bij het betrouwbare ANWB. Met ANWB Energie krijg je dynamische uurtarieven voor stroom en dagtarieven voor gas. Gemiddeld over de jaren heen ben je goedkoper uit met het dynamische tarief van ANWB Energie. 

Niet beschikbaar
Het verschil in opbouw van dynamische tarieven tegenover vaste tarieven
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over deze ANWB Energie aanbieding

Alles over de ANWB dynamische tarieven

Dynamisch uurtarief
Dankzij het dynamische uurtarief, dat varieert afhankelijk van het aanbod gedurende de dag, kun je extra besparen door je stroomverbruik en laadsessies af te stemmen op de groenste en goedkoopste uren. Hiermee kun je gemiddeld ruim 160 euro per jaar besparen in vergelijking met een vast tarief.

Vooral met een elektrische auto kun je veel invloed hebben op wanneer je veel stroom verbruikt. Zo kun je bijvoorbeeld op zonnige momenten of wanneer veel wind waait vrijwel gratis je auto opladen.

Voorwaarden ANWB:

  • Maandelijks opzegbaar
  • Energie tegen inkoopprijs
  • Goedkoopste inkoopvergoeding van alle dynamische leveranciers
  • € 7,01 vaste kosten per product per maand
Niet beschikbaar
"ANWB is de snelst groeiende energieleverancier van Nederland. Wil je een dynamisch energiecontract dan is de ANWB en grotere en betrouwbare partij. Als je elektrisch rijdt is dit type contract nog voordeliger als je kunt kiezen wanneer je oplaadt."
Melvin Paalvast

Melvin Paalvast

Energie expert

Beoordeling van deze Dynamische tarieven aanbieding
4.5 van de 5 sterren Beoordeeld op 12-07-2023

Overstappen naar ANWB Energie

Kies je voor deze aanbieding en stap je over naar ANWB Energie? Dan wordt jouw overstap volledig geregeld met de gratis ANWB Energie overstapservice.

Zo makkelijk is overstappen naar deze ANWB Energie aanbieding:
kiyoh logo

Stap 1. Meld je aan

Klik op de actielink op deze pagina. Vervolgens bereken je het maandbedrag en vul je je gegevens in. Meld je aan!
kiyoh logo

Stap 2. Ontvang een bevestiging

Nadat je jouw nieuwe energiecontract hebt aangevraagd, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.
kiyoh logo

Stap 3. Overstap gelukt

Na de bedenktijd start de levering van energie door ANWB Energie. Zij zeggen dan ook jouw huidige energiecontract op. Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten. Dat is wel zo fijn!
Meer informatie over energieleverancier ANWB Energie lees je hier.
Niet beschikbaar

Veelgestelde vragen over deze aanbieding van ANWB Energie

Welke tarieven ga ik bij deze ANWB Energie aanbieding betalen?

Om zeker van je keuze te zijn wil je natuurlijk weten wat je gaat betalen. Wanneer je nu gebruik maakt van deze aanbieding, zul je profiteren van onderstaande lage energieprijzen.

Dit zijn de tarieven die je bij deze ANWB Energie aanbieding gaat betalen:

  • €0.332 per kWh stroom
  • €1.207 per m3 gas

Laatse update: vrijdag 19 juli 2024

Wat voor energiecontracten heeft ANWB energie?

ANWB Energie heeft alleen een dynamisch contract. Hierbij profiteren klanten van elektriciteit en gas tegen inkoopprijzen, zonder winstmarges. Met een dynamisch energiecontract, ook wel flexibel energiecontract genoemd, betaal je gemiddeld lagere tarieven dan bij een vast contract. ANWB Energie helpt je om je energierekening zo laag mogelijk te houden door écht duurzame energie te gebruiken en slim op te laden.

Hoe werken dynamische tarieven bij ANWB energie?

In de ANWB Energie-app worden elke dag om 15:00 uur de elektriciteitstarieven voor de volgende dag gepubliceerd. 
Deze informatie stelt je in staat om te bepalen wanneer het het voordeligst is om je elektrische auto op te laden of de wasmachine te laten draaien. Het tarief voor gas, dat dagelijks wordt bijgewerkt, is beschikbaar van 6:00 tot 6:00 de volgende dag. 
Bovendien kun je in de app de tarieven van de afgelopen jaren terugvinden. Dit biedt de mogelijkheid om een grondige vergelijking te maken tussen de dynamische tarieven van ANWB Energie en de traditionele vaste tarieven over een langere periode.

Zijn dynamische tarieven goedkoper?

Zodra je overstapt naar ANWB Energie, start je met besparen. Zelfs als je energieverbruik op hetzelfde niveau blijft, geniet je doorgaans van lagere kosten met een dynamisch tarief in vergelijking met een vast tarief. Uit gegevens blijkt dat het dynamische tarief van ANWB Energie de afgelopen jaren 85% van de tijd lager lag dan de gemiddelde vaste prijs van traditionele energiecontracten.

Het kan uitdagender zijn om te besparen op je gasverbruik, aangezien we gas nodig hebben voor verwarming, warm water en koken, vooral tijdens koudere perioden. Maar door inzicht te krijgen in je uurgasverbruik, kun je mogelijk toch efficiënter met energie omgaan. Overweeg bijvoorbeeld om de verwarming in bepaalde kamers iets te verlagen of korter en minder warm te douchen.

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Keuze icoon
Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Cadeau icoon
Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,1 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van ANWB Energie en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.