Zakelijke energie

Bespaar honderden euro’s per jaar door zakelijke energie te vergelijken. Wij zetten de beste zakelijke aanbiedingen voor jou op een rij.

Energie met kado

Zakelijk energie acties vergelijken

Wij regelen de overstap voor je, zo hoeft u niets te doen. Wij hebben zowel deals voor ZZP’s, MKB’ers en grootzakelijke klanten.

We snappen dat je als ondernemer wel met belangrijkere zaken bezig bent dan je energiekosten. Daarom maken wij het je zo makkelijk mogelijk door een overzicht van de beste aanbiedingen te tonen. Deze aanbiedingen zijn vaak exclusief via ons te verkrijgen.

  • Exclusieve aanbiedingen voor zakelijke klanten
  • De laagste prijs
  • Bespaar tot wel 40% op je energiekosten

Overstappen zakelijke energie

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een energie aanbieding

Maak je keuze uit de zakelijke energie aanbiedingen en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Zakelijke energie vergelijken

Zowel op de consumenten als op de zakelijke energie markt is de onderlinge prijsconcurrentie sterk. Dit betekent dus: grote prijsverschillen en hoge welkomstkortingen. Overstappen op zakelijke energie is enorm gemakkelijk en snel geregeld. Er zijn een paar kleine verschillen met consumenten en zakelijke energie.

Er zijn zowel voordelen als nadelen op het gebied van zakelijke energie. De nadelen zijn echter gemakkelijk te tackelen: let goed op dat je aan het einde van je energiecontract weer overstapt; in dit geval heb je altijd de laagste energiekosten en geen last van de eventuele nadelen. De voordelen van zakelijke energie zijn dat je extra service krijgt, bespaartips en energie op maat.

Wij hebben hier alle energie aanbiedingen staan zodat je gemakkelijk de goedkoopste zakelijke energieleverancier kan vinden. Wij streven altijd voor de laagste prijs. Je krijgt via ons altijd een betere deal dan via de website van de energieleverancier zelf. Wij bieden regelmatig namelijk exclusieve aanbiedingen aan, die je echt alleen bij ons kunt krijgen. Daarnaast zal je ook geen seconde zonder gas of stroom zitten tijdens de overstap.

Energie vergelijken: zakelijk

Zitten er nog verschillen op het gebied van energie vergelijken zakelijk voor kleine, middelgrote en grote bedrijven? Het antwoord is: ja. Er zit namelijk een verschil in tussen zakelijke kleinverbruikers en zakelijke grootverbruikers. Voor allen is het gemakkelijk om over te stappen van energieleverancier en om veel te besparen op de energiekosten. Echter zijn er wel een paar verschillen:

Zakelijke energie kleinverbruiker

Je betaalt een maandelijks voorschotbedrag en krijgt aan het einde van het jaar een jaarnota Je ontvangt één factuur voor zowel leverings- als netbeheerkosten Je elektriciteitsaansluiting is kleiner of gelijk aan 3 x 80 ampère en/of je hebt een gasaansluiting die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25)

Zakelijke energie grootverbruiker

Je betaalt maandelijks je werkelijke verbruik Je ontvangt twee facturen: één voor de levering en één voor de netbeheerkosten Je hebt een elektriciteitsaansluiting groter dan 3 x 80 ampère en/of een gasaansluiting vanaf 40 m3 per uur (vanf G40)

EnergieleverancierEnergie aanbiedingContractduur