10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Zakelijke energie

Vergelijk alle 44 goedkope acties en bespaar gemiddeld €406,- per jaar.
Bekijk aanbiedingen

Bespaar honderden euro’s door per jaar door zakelijke energie te vergelijken. We hebben de beste zakelijke energie aanbiedingen voor je op een rij gezet. Deze aanbiedingen zijn geldig voor kleinverbruik. Dat betekent voor ZZP en MKB.

TIP: Eén van de beste zakelijke energie acties van dit moment voor MKB’ers en ZZP’ers is de Essent zakelijke aanbieding. Je ontvangt tot € 400,- cashback.

Energie met kado

Zakelijk energie acties vergelijken

Als klein zakelijk ondernemer profiteer je van fiscale voordelen met zakelijke energie. En het mooie is dat je als kleine ondernemer óók gebruik kunt maken van alle energie aanbiedingen voor consumenten. Dat betekent extra veel keuze! De beste aanbiedingen hebben we al voor je klaargezet. Veel van deze aanbiedingen zijn exclusief via ons af te sluiten, doe er je voordeel mee.

We snappen dat je als ondernemer wel met belangrijkere zaken bezig bent dan je energiekosten. Daarom maken wij het je graag zo makkelijk mogelijk door een overzicht van de beste aanbiedingen te tonen.

  • Exclusieve aanbiedingen voor zakelijke klanten
  • De laagste prijs
  • Bespaar tot wel 40% op je energiekosten

Overstappen zakelijke energie

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een energie aanbieding

Maak je keuze uit de zakelijke energie aanbiedingen en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Zakelijke energie vergelijken

Overstappen op zakelijke energie heb je makkelijk en snel geregeld! Een nadeel is wel dat zakelijke energiecontracten vaak duurder zijn. Maar: aanbiedingen die voor consumenten gelden en waar jij als klein zakelijk ondernemer gebruik van kan maken, zijn vaak juist voordeliger bij een hoger energieverbruik dan zakelijke energiecontracten voor uitsluitend ondernemers. Handig! De voordelen van zakelijke energie zijn dat je extra service krijgt, bespaartips en energie op maat.

Heb je een kantoor aan huis en overweeg je een zakelijk energiecontract op je privéadres? Dan kun je een deel van de energiekosten als zakelijk opgeven. De energietarieven bij de aanbiedingen zijn inclusief BTW.

Zakelijke energie acties

De goedkoopste zakelijke energie actie vind je door de geschatte maandprijs te berekenen op basis van jouw verbruik en (zakelijke) adres. Wij helpen je daar als ondernemer ook graag bij, en streven altijd naar de laagste prijs. Via Energie Aanbiedingen krijg je daarom altijd een betere deal dan via de website van de energieleverancier zelf. Zo vind je regelmatig exclusieve aanbiedingen, die je écht alleen bij ons zal vinden.

Energie vergelijken: zakelijk

Ook wanneer je zakelijk energie vergelijkt en overstapt kom je nooit zonder gas of stroom te zitten tijdens je overstap. Stap je bovendien over met een energie aanbieding die ook geldt voor consumenten, dan heb je automatisch 14 dagen bedenktijd.

Zakelijke energie kleinverbruiker

Hoe werkt energie voor kleinzakelijke gebruikers? Je betaalt een maandelijks voorschotbedrag en krijgt aan het einde van het jaar een jaarnota met wat je exact verbruikt hebt. Je ontvangt één factuur voor zowel leverings- als netbeheerkosten.

Je kunt van de volgende zakelijke energie aanbiedingen gebruik maken als je:

  • Een elektriciteitsaansluiting hebt van maximaal 3 x 80 ampère
  • Een gasaansluiting hebt kleiner hebt van maximaal 40 m3 per uur (t/m G25)