Zakelijke energie

Bespaar honderden euro’s per jaar door zakelijke energie te vergelijken. Wij zetten de beste zakelijke aanbiedingen voor jou op een rij.

Bespaar honderden euro’s per jaar door zakelijke energie te vergelijken. Wij zetten de beste zakelijke aanbiedingen voor jou op een rij. Wij regelen de overstap voor je, zo hoeft u niets te doen. Wij hebben zowel deals voor ZZP’s, MKB’ers en grootzakelijke klanten. We snappen dat je als ondernemer wel met belangrijkere zaken bezig bent dan je energiekosten. Daarom maken wij het je zo makkelijk mogelijk door een overzicht van de beste aanbiedingen te tonen. Deze aanbiedingen zijn vaak exclusief via ons te verkrijgen.
Direct naar de aanbiedingen


  • Exclusieve aanbiedingen voor zakelijke klanten

  • De laagste prijs

  • Bespaar tot wel 40% op je energiekosten

Zakelijke energie vergelijken

Zowel op de consumenten als op de zakelijke energie markt is de onderlinge prijsconcurrentie moordend. Dit betekent dus: grote prijsverschillen en hoge welkomstkortingen. Overstappen op zakelijke energie is enorm gemakkelijk en snel geregeld. Er zijn een paar kleine verschillen met consumenten en zakelijke energie.


Er zijn zowel voordelen als nadelen op het gebied van zakelijke energie. De nadelen zijn echter gemakkelijk te tackelen: let goed dat je aan het einde van je energiecontract weer overstapt; in dit geval heb je altijd de laagste energiekosten en geen last van de eventuele nadelen. De voordelen van zakelijke energie zijn dat je extra service krijgt, bespaartips en energie op maat.Wij hebben hier alle energie aanbiedingen staan zodat je gemakkelijk de goedkoopste zakelijke energieleverancier kan vinden. Wij streven altijd voor de laagste prijs. Je krijgt via ons altijd een betere deal dan via de website van de energieleverancier zelf. Daarnaast zal je ook geen seconde zonder gas of stroom zitten tijdens de overstap.
Energie vergelijken: zakelijk

Zitten er nog verschillen op het gebied van energie vergelijken zakelijk voor kleine, middelgrote en grote bedrijven? Het antwoord is: ja. Er zit namelijk een verschil in tussen zakelijke kleinverbruikers en zakelijke grootverbruikers. Voor allen is het gemakkelijk om over te stappen van energieleverancier en om veel te besparen op de energiekosten. Echter zijn er wel een paar verschillen:


Zakelijke energie kleinverbruiker  • Je betaalt een maandelijks voorschotbedrag en krijgt aan het einde van het jaar een jaarnota

  • Je ontvangt één factuur voor zowel leverings- als netbeheerkosten

  • Je elektriciteitsaansluiting is kleiner of gelijk aan 3 x 80 ampère en/of je hebt een gasaansluiting die kleiner is dan 40 m3 per uur (t/m G25)
Zakelijke energie grootverbruiker  • Je betaalt maandelijks je werkelijke verbruik

  • Je ontvangt twee facturen: één voor de levering en één voor de netbeheerkosten

  • Je hebt een elektriciteitsaansluiting groter dan 3 x 80 ampère en/of een gasaansluiting vanaf 40 m3 per uur (vanf G40)