Zakelijke energie

Illustratie van energierekening met kosten van 150 tot 50 euro

Bespaar honderden euro’s per jaar door zakelijke energie te vergelijken. Wij zetten de beste zakelijke aanbiedingen voor jou op een rij.

Bespaar honderden euro’s per jaar door zakelijke energie te vergelijken. Wij zetten de beste zakelijke aanbiedingen voor jou op een rij. Wij regelen de overstap voor je, zo hoef je niets te doen. Wij hebben deals voor zowel ZZP'ers als MKB'ers. We snappen dat je als ondernemer wel met belangrijkere zaken bezig bent dan je energiekosten. Daarom maken wij het je zo makkelijk mogelijk door een overzicht van de beste aanbiedingen te tonen. Deze aanbiedingen zijn vaak exclusief via ons te verkrijgen.

Zakelijke energie vergelijken

In onze zakelijke energie vergelijker vind je alle leveranciers met scherpe tarieven. Dat betekent extra veel keuze! De beste aanbiedingen hebben we al voor je klaargezet. Veel van deze aanbiedingen zijn exclusief via ons af te sluiten, doe er je voordeel mee.

We snappen dat je als ondernemer wel met belangrijkere zaken bezig bent dan je energiekosten. Daarom maken wij het je graag zo makkelijk mogelijk door een overzicht van de beste aanbiedingen te tonen.

Zakelijke energie kleinverbruiker
Hoe werkt energie voor kleinzakelijke gebruikers? 
Je betaalt een maandelijks voorschotbedrag en krijgt aan het einde van het jaar een jaarnota met wat je exact verbruikt hebt. 
Je ontvangt één factuur voor zowel leverings- als netbeheerkosten.

Je kunt van de volgende zakelijke energie aanbiedingen gebruik maken als je:
 

  • Een elektriciteitsaansluiting hebt van maximaal 3 x 80 ampère
  • Een gasaansluiting hebt kleiner hebt van maximaal 40 m3 per uur (t/m G25)

Zakelijke energie acties

Overstappen op zakelijke energie heb je makkelijk en snel geregeld! De voordelen van zakelijke energie zijn dat je extra service krijgt, bespaartips en energie op maat. Het maakt niet uit of je een zakelijk energiecontract zoekt voor een klein kantoor, een winkel of een groot pand. Je kan dit eenvoudig aangeven in de vergelijker en je ziet direct de beste deals.

Heb je een kantoor aan huis en overweeg je een zakelijk energiecontract op je privéadres? Dan kun je een deel van de energiekosten als zakelijk opgeven. De energietarieven bij de aanbiedingen zijn inclusief BTW.

De goedkoopste zakelijke energie actie vind je door de geschatte maandprijs te berekenen op basis van jouw verbruik en (zakelijke) adres. Wij helpen je daar als ondernemer ook graag bij, en streven altijd naar de laagste prijs. Via Energie Aanbiedingen krijg je daarom altijd een betere deal dan via de website van de energieleverancier zelf. Zo vind je regelmatig exclusieve aanbiedingen, die je écht alleen bij ons zal vinden.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.