Coolblue Gratis bespaarpakket t.w.v. € 348,-

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
14.730 keer bekeken Tijdelijke aanbieding
 • Gratis energie bespaarpakket
 • Meteen te bestellen zodra je contract ingaat
 • 3 jaar vaste tarieven
 • Hoge cadeauwaarde van € 348,-
 • Alleen voor nieuwe klanten met gas en stroom
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je voorraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!

Bespaar op je stookkosten thuis met dit slimme thermostaatpakket van Tado!

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Coolblue regelt je overstap

Alles over deze Coolblue aanbieding

Coolblue heeft een mooie en handige actie! Wil jij net als vele anderen op dit moment óók voorkomen dat je aanzielijk meer gaat betalen aan stookkosten vanwege de hoge energieprijzen? Coolblue helpt je een handje met het slimme thermostaatpakket van Tado t.w.v. € 348,-. Wat je krijgt: een Tado V3 slimme thermostaat startpakket met slimme 4 radiatorknoppen. Zo bedien je afzonderlijk de radiatoren in 4 ruimtes in huis via je smartphone. Je ontvang dit pakket bij een 3-jarig vast contract voor gas en stroom.

Wil je zo snel mogelijk beginnen met je huis efficiënter te verwarmen? Dan is het goed om te weten dat je het bespaarpakket al meteen kunt bestellen zodra Coolblue start met leveren. Je ontvangt hierover een e-mail van Coolblue met bestelinstructies.

Gratis energie bespaarpakket
Tado slimme thermostaat startpakket + 4 radiatorknoppen
Meteen te bestellen
Zodat je contract ingaat
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
expert-melvin

Melvin van energie aanbiedingen

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

“Dit energie bespaarpakket is een slimme zet van Coolblue! Nu de gasprijzen ontzettend stijgen, is het slim om thuis ook te kijken wat je nog meer kunt doen om te besparen, anders dan overstappen. Het handige aan dit Tado bespaarpakket is dat je tot 4 ruimtes thuis individueel kunt verwarmen met de bijgeleverde slimme radiatorknoppen. Ook als je niet thuis bent bedien je de 4 radiatorknoppen afzonderlijk met je smartphone. Helemaal van deze tijd! En het geeft je extra grip op je energierekening.

Het komt niet vaak voor dat een energie cadeau vrijwel meteen geleverd wordt. Met deze actie kun je het pakket meteen aanvragen zodra de levering op jouw adres start. Zo heb je het relatief snel in huis en kun je dus echt snel gaan besparen dit najaar! ”

Beoordeling Coolblue aanbieding

Melvin van de energie redactie geeft de 'Gratis bespaarpakket t.w.v. € 348,-' een beoordeling van 4.5/5 sterren.

Coolblue energie aanbieding beoordeeld op

Overstappen naar Coolblue

Overstappen naar Coolblue heb je in 2 minuten geregeld. Klik om de aanbieding aan te vragen en vul op de website van Coolblue je gegevens in. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestigingsmail. Naast je bevestiging ontvang je ook alle informatie over je contract, de voorwaarden en de bevestiging van je startdatum op de mail. Controleer even of je gegevens kloppen en de rest wordt voor jou geregeld.

Coolblue zegt voor jou je contract bij je huidige leverancier op. En is alles toch niet naar wens? Dan kan je binnen 14 dagen nog je contract annuleren.

Voorwaarden Coolblue

 • Alleen geldig voor nieuwe klanten
 • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Coolblue.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Coolblue en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau: