Cooblue cadeautjes
Cadeau
Coolblue

Gratis bespaarpakket t.w.v. € 348,-

3 jaar contract Cadeau
Deze aanbieding is momenteel helaas niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Gratis energie bespaarpakket
  • Meteen te bestellen zodra je contract ingaat
  • 3 jaar vaste tarieven
  • Hoge cadeauwaarde van € 348,-
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas en stroom

Bespaar op je stookkosten thuis met dit slimme thermostaatpakket van Tado!

Niet beschikbaar
Tado bespaarpakket
Thuiswinkel partner
9,3 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Alles over deze Coolblue aanbieding

Coolblue heeft een mooie en handige actie! Wil jij net als vele anderen op dit moment óók voorkomen dat je aanzielijk meer gaat betalen aan stookkosten vanwege de hoge energieprijzen? Coolblue helpt je een handje met het slimme thermostaatpakket van Tado t.w.v. € 348,-. Wat je krijgt: een Tado V3 slimme thermostaat startpakket met slimme 4 radiatorknoppen. Zo bedien je afzonderlijk de radiatoren in 4 ruimtes in huis via je smartphone. Je ontvang dit pakket bij een 3-jarig vast contract voor gas en stroom.

Wil je zo snel mogelijk beginnen met je huis efficiënter te verwarmen? Dan is het goed om te weten dat je het bespaarpakket al meteen kunt bestellen zodra Coolblue start met leveren. Je ontvangt hierover een e-mail van Coolblue met bestelinstructies.

Voorwaarden Coolblue

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Dit energie bespaarpakket is een slimme zet van Coolblue! Nu de gasprijzen ontzettend stijgen, is het slim om thuis ook te kijken wat je nog meer kunt doen om te besparen, anders dan overstappen. Het handige aan dit Tado bespaarpakket is dat je tot 4 ruimtes thuis individueel kunt verwarmen met de bijgeleverde slimme radiatorknoppen. Ook als je niet thuis bent bedien je de 4 radiatorknoppen afzonderlijk met je smartphone. Helemaal van deze tijd! En het geeft je extra grip op je energierekening.Het komt niet vaak voor dat een energie cadeau vrijwel meteen geleverd wordt. Met deze actie kun je het pakket meteen aanvragen zodra de levering op jouw adres start. Zo heb je het relatief snel in huis en kun je dus echt snel gaan besparen dit najaar!

Melvin Paalvast / Energie redactie

Overstappen naar Coolblue

Overstappen naar Coolblue heb je in 2 minuten geregeld. Klik om de aanbieding aan te vragen en vul op de website van Coolblue je gegevens in. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestigingsmail. Naast je bevestiging ontvang je ook alle informatie over je contract, de voorwaarden en de bevestiging van je startdatum op de mail. Controleer even of je gegevens kloppen en de rest wordt voor jou geregeld.

Coolblue zegt voor jou je contract bij je huidige leverancier op. En is alles toch niet naar wens? Dan kan je binnen 14 dagen nog je contract annuleren.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,3 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,3 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Coolblue en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.