Energiedirect aanbieding 1 jaar vaste tarieven
EnergieDirect

€ 25,- cashback

1 jaar contract
Deze aanbieding is helaas op dit moment niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen 🎉

  • Cashback van € 25,- bij 1-jarig contract
  • Ook korting voor bestaande klanten
  • Groene stroom

Profiteer nu van de lage tarieven van energiedirect.nl met een cashback tot € 25,-. Kies nu voor 1 of 2 jaar lage vaste tarieven.

Niet beschikbaar
Illustratie van een stroomstekker en een percentage symbool
Thuiswinkel partner
9.4 van klanten
Bekend van het AD
Wij zetten alle details op een rij 🕵️

Energiedirect.nl houdt niet van poespas en moeilijkheid. Gewoon groene gas en stroom tegen lage energietarieven. Je krijgt de cashback na het eerste jaar op je rekening gestort. Energiedirect.nl is hard op weg om een grote leverancier te worden.

Na Nuon en Essent is energiedirect.nl één van de grotere. Daarom hebben ze ook nu een mooie energie actie. Bij energiedirect.nl kan je ook gebruik maken van een app om al je energiezaken te regelen!

Voorwaarden energiedirect.nl

  • Allen geldig voor klanten die zowel gas als stroom afnemen
  • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten of klanten die al eerder een contract hebben gehad bij energiedirect.nl maar deze niet tussentijds hebben beëindigd.
Niet beschikbaar
Hand die naar energie aanbiedingen wijst

Overstappen naar EnergieDirect

Energiedirect maakt je overstap met deze aanbieding wel héél makkelijk met de overstapservice. Hiervan maak je automatisch en gratis gebruik. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. Energiedirect is daarna aan zet, en regelt de rest. Wat wil je nog meer?

Je hebt na aanmelding nog rustig de tijd, want je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd. Voelt deze deal helemaal goed? Dan gaat Energiedirect na je bedenktijd verder met je overstap in orde maken. Ze houden je op de hoogte van elke stap via de mail. Je oude contract wordt vervolgens voor je opgezegd, ook daar heb jij geen omkijken naar. En hoe zit het met de levering van gas en stroom? Ook dat loopt natuurlijk gewoon door. Maak je daarover geen zorgen.

Maandbedrag berekenen 💰

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

⛱️ Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar

Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van energie aanbiedingen

35+

Exclusieve aanbiedingen. Via deze site krijg je extra korting.

9,5+

De beoordeling van klanten over ons op Kiyoh.

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van EnergieDirect en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.