Energiedirect Vaste dalende tarieven

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
13.797 keer bekeken Exclusief via deze site
 • Steeds lagere tarieven
 • Vanaf 1 april 50% korting
 • Korting alleen op je kale leveringstarief
 • 3-jarig contract
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je voorraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!

Met deze energie aanbieding van Energiedirect.nl loopt je korting op je leveringstarief de komende 3 jaar op. Je betaalt de komende jaren steeds minder voor je energietarieven.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Energiedirect regelt je overstap

Alles over deze energiedirect.nl aanbieding

Met deze aanbieding ben je de komende 3 jaar verzekerd van dalende energietarieven. In deze tijd van torenhoge tarieven, is dat wel zo fijn. Hoe werkt dat precies? Wanneer je contract in gaat, betaal je eerst de nog hoge energietarieven van € 0,44986 per kWh en € 1,81036 per m3. In april 2022 zullen je kale leveringstarieven met 50% dalen. Je kale leveringstarief is exclusief de belastingen, netbeheerkosten en vaste leveringskosten. Het is dus maar een klein deel van je energierekening.

  Vanaf 1 april 2022 50% korting
  Vanaf 1 december 2022 20% korting
  Vanaf 1 december 2023 10% korting

Wanneer is dit een goede aanbieding?
Heb je nu nog een lopend contract voor bepaalde tijd, dan is het niet verstandig om voor deze aanbieding te kiezen. Heb je momenteel een variabel contract en wil je zekerheid voor de komende 3 jaar? Dan is dit een goede optie. Let wel: de energieprijzen zullen komende maanden wel overal weer gaan dalen.

Voorwaarden energiedirect.nl

 • Voor nieuwe én bestaande klanten
 • Alleen bij afname van gas en stroom
Gebruik deze aanbieding
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
sandervanmeggelen

Beoordeling energiedirect.nl aanbieding

Sander van de energie redactie geeft 'Vaste dalende tarieven' een beoordeling van 3.5/5 sterren. Beoordeeld op .

Met deze aanbieding ben je de komende 3 jaar verzekerd van dalende energietarieven. Als je nu hele hoge tarieven betaald, kan het een goede optie zijn om hiervoor te kiezen.

Gebruik deze aanbieding

Overstappen naar energiedirect.nl

Energiedirect maakt je overstap met deze aanbieding wel héél makkelijk met de overstapservice. Hiervan maak je automatisch en gratis gebruik. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. Energiedirect is daarna aan zet, en regelt de rest. Wat wil je nog meer?

Je hebt na aanmelding nog rustig de tijd, want je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd. Voelt deze deal helemaal goed? Dan gaat Energiedirect na je bedenktijd verder met je overstap in orde maken. Ze houden je op de hoogte van elke stap via de mail. Je oude contract wordt vervolgens voor je opgezegd, ook daar heb jij geen omkijken naar. En hoe zit het met de levering van gas en stroom? Ook dat loopt natuurlijk gewoon door. Maak je daarover geen zorgen.

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van energiedirect.nl.

Check je overstapdatum

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van energiedirect.nl en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen: