Energie aanbieding:
Essent € 200,- korting

240.080 keer bekeken Nog 17 dagen

Geen lang contract, maar wel een scherp tarief? Kies dan voor Essent groene stroom & gas Zeker! € 200,- korting op een eenjarig contract. Dit is één van de beste energie aanbiedingen van dit moment.

Energieleverancier Essent snapt dat je geen langdurig contract wilt, omdat ieder jaar overstappen simpelweg veel voordeliger is. Bij deze energie aanbieding krijg je € 200,- korting op een eenjarig contract en vaste energietarieven voor één jaar. Zo weet je precies waar je aan toe bent en stap je na afloop van je contract gemakkelijk weer over naar een andere leverancier. Na 12 maanden krijg je de € 200,- gestort op je rekening. Daarnaast ben je met deze actie ook goed bezig voor het milieu, Essent levert namelijk 100% groene stroom.

1 jaar contract
Na dit jaar kan je weer gemakkelijk overstappen
100% groen stroom
Goed voor je portemonnee en het milieu

Voordelen energie aanbieding

 • € 200,- korting op je energiecontract!
 • Een eenjarig contract met lage vaste tarieven
 • 100% groene stroom
 • Alleen voor nieuwe klanten
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Op dit moment een van de beste aanbiedingen! Zowel een hoge korting als een kort contract. Wij raden over het algemeen aan om na één jaar over te stappen. Dat kan dus met deze aanbieding van Essent.

Essent energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Essent € 200,- korting energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Overstappen naar Essent

Essent is één van de twee grootste energieleveranciers van Nederland. Ze levert gas en stroom aan ruim twee miljoen Nederlandse huishoudens. Essent levert 100% groene stroom en zet zich in voor een duurzamere wereld. Daarnaast komt Essent regelmatig met hele goede energie aanbiedingen, gepaard met leuke cadeaus en kortingen. Als vaste klant krijg je bij Essent elk jaar (125 tot 500) gratis Air Miles. Je hoeft je bij Essent verder geen zorgen te maken over je overstap. Want dankzij de overstapservice loopt de levering van stroom en gas altijd door en zegt Essent bovendien je oude contract voor je op. Bekijk alle Essent aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je te maken krijgen met een overstapboete dan vergoedt Essent deze voor je, mits je aan twee voorwaarden voldoet: Ten eerste moet je een meerjarig contract afsluiten en ten tweede moet dit contract via de website van Essent worden afgesloten. Geen zorgen, wij sturen je gewoon door naar de website van Essent, dus vergoedt Essent je overstapboete! Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Essent energie actie

 • De actie is alleen voor nieuwe klanten die gas en stroom afnemen
 • Je krijgt het geld na 12 maanden op je rekening gestort
 • De aanbieding is exclusief via ons. Je vindt de aanbieding niet op de website van Essent terug.

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 200,- korting

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€114

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€157

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€236
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (10)

  Dag Bas,

  Als je op de knop ‘Gebruik deze aanbieding’ of ‘Direct aanvragen’ klikt, kom je terecht op de website. Deze aanbieding is inderdaad niet via de website van Essent zelf te vinden.

  Succes met overstappen!

  Wanneer krijg ik een bevestiging dat ik mij heb aangemeld.
  Ik heb mij aangemeld maar niets meer gehoord.
  Ik heb nog een aanbieding van een andere die ik deze week moet opzeggen.
  Gr Jan Jansen

  Beste Jan,
  Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Essent. Die kunnen u precies vertellen wanneer je nieuwe contract ingaat!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Halo,

  Als mijn contract nog doorloopt tot einde van deze maand (april 2018) en ik wil overstappen naar Essent wanneer gaat het contract bij Essent dan in ? Want ik wil natuurlijk geen overstap boete krijgen van mijn huidige leverancier. Dus wanneer kan ik dan het beste de overstap naar Essent maken ?

  Met vriendelijke groet,

  J

  Goedemorgen,
  Als je contract tot eind van deze maand loopt, zal je niet te maken krijgen met een overstapboete. Je nieuwe contract bij Essent gaat in wanneer je oude is afgelopen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een overstapboete!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

  Goedendag,

  Ik zou graag van deze aanbieding gebruik maken, maar de website gaat niet door na drukken op de aanmeldknop op de website

  Goedenmiddag,

  Wanneer je op de website van Essent je gegevens invult, druk je op de knop ‘Verder naar stap 2’ vervolgens krijg je onderaan de keuze of je wilt overstappen of nog geen energieleverancier hebt. Dan kan je als het goed is gewoon verder met bestellen!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst